- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi alis_gbegb
-
Boşanın cidden konuşmalarınızla insanın tepesini attırırken o adamcağız napsın. Boşanın adam bari onu hakeden biriyle mutlu bir evlilik yapsın.Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.
Yok artık. ilk yazdığınız mesajı bir okuyun isterseniz. KİBİR ŞEYTANIN EN ÇOK SEVDİĞİ GÜNAHTIR. o zaman çok beklersin. öpmeyi sevmeyi filan. sen seven adamı üz, ez, suistimal et ondan sonar da ben öyle istiyorum böyle istiyorum. şimarıksın sen. kocana yazık senin.biseyleri cozemeden bole bisey yapamam ben
kendime guvenemiyorum bu konuda.ilk once muhabbetimiz duzgun olsun.isten geldiginde bi beni opsun nasilsn hayatim desin.ondan sonra olur o..
Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.
Icimden gelmiyor arkadaslar
Istemis ya yeter, artik 1.5 sene daha bekleyebilirsin.bugun sahur icin kalktim.biseuler hazirladim yedik.uzuun zaman oldu sana sarilmayali dedim.oda gel saril ozaman defi.bende gittim.optu beni o isi istedi.ben yine sasirdim ne yapicam bilemedim.ilk dusundugum sey coxuk var banyo fln uyanir aglar ztn saat basi kalkio gibi seyler dedim.kizlar gercekten zor 1bucuk yildir hic ysnasmamisiz birbirimize ben ywpamiyom.belki korkuom.belku eskisi gibi bakimli degilim herdakka guzel parfumler slkllip sik giyinemiyom bu yuzden belki.ama cok sasirfim istedi beni buda bi sey.( bu arada bu hafta hep iyidik hic tartidmadik guzel guzel ew arkadasi gibi konusuoduk ama ismimuxle hitap ediyor ve sarilip opmuyoduk) ben ilimliydim bu hafta bu iyi geldi herslde.sagolun hepiniz gelismeleri yazicam hep beni birakmayin.optum hepinizi
Bi bucuk yildir hic yanasmadugi icin olabilr mi gelmesi? Beni arzulasa durmaz okadar zaman.canina tak etmis olabilir mi? Bi kere ysptik digelim nasil duzelicek sonra.ozaman cani ceklistir diyelim.zaten fece de uyuyamadim dedi hic.sinek flm huylandim dedi.bende dysundum yaptigindan pisman oldu.bilmiyorum yaa gercektenKusura bakmayın ama konu başlığınız ev arkadaşı oldunuz diye şikayet ediyor. Kocanız en ufak bir adımınıza cevap vermiş. Sizi hala arzuluyor. Onun tarafında hiçbir sorun görünmüyor. Siz de nazlı yeni gelin gibi parfüm sıkamadım diye adamı refüze etmişsiniz. Adam daha ne yapsın. Yakınlaşmayı siz başlattığınızda bile hemen kendi elinizle bitiriyorsunuz, ben kocanız olsam ben de ilk adımı atmaya çekinirim. Adamcağızın sahur saatinde bile hemen nefsi uyandıysa aranızda çekim sorunu yok demektir. Kocanızda cinsel isteksizlik de yok. Aranızdaki cinsellik probleminin tek sorumlusu sizsiniz. 3,5 yıllık evliliğe rağmen siz kafa vajinismusu olmuşsunuz. Hemen bir psikoloğa gidin, kendi sorununuzu halledin, sonra kocanızın üstüne atlayın, ikiniz de rahat edin.
Cok yanlis harf yazmisim kusura bakmayin.Bi bucuk yildir hic yanasmadugi icin olabilr mi gelmesi? Beni arzulasa durmaz okadar zaman.canina tak etmis olabilir mi? Bi kere ysptik digelim nasil duzelicek sonra.ozaman cani ceklistir diyelim.zaten fece de uyuyamadim dedi hic.sinek flm huylandim dedi.bende dysundum yaptigindan pisman oldu.bilmiyorum yaa gercekten
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?