eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Siz neden anlamiyorsunuz oda gelmiyor banaa niye benden brklio tas olsa catlar.isini gormek icin bile gelmiyor.kadinlardan nefret ettim sayende diyor :-(

Adam kadinlardan senin yüzünden nefret ettim diyor, sen hala taş olsa çatlar derdindesin. Adamı ne hale getirmişsin.

Şiştim...

kızlar sıkmayın canınızı bu adam sonuna kadar hak etmiş.
ailesi ileri görüşlü insanlarmış bu kızın ruh halini görüp çocuklarını uyarmışlar bunu istememişler. kimseyi dinlememiş seviyorumda seviyorum deyip bununla evlenmiş. her seferinde arkasında durup sahip çıkmış. sen onlara boşver bana bak demiş. evlerine geldiklerindede benim hatırım için biraz sık dişini bugün yarın gidecekler demiş.
anlayamamış hâlâ daha karım dediği insan ! ın o kapasitede olmadığını. tüm kardeşleri mutlu mesut yaşarken buda birazcıkta büyüklerin tecrübesine inanmayıp kafasının dikine gitmenin bedelini ödüyor belkide Ahmı aldı ne yaptı Allah böyle bir bela sarmış başına
artık ben olaya bu boyuttan bakmaya başladım zira topluca çatlıycaz konu sahibide ama neden bana yazmıyorsunuuz diyecek. milletin çatladığını anlıyacak kapasitede göremiyorum ben çünkü.
yada gerçekten milletle iyi dalga geçiyor.
hâlâ bu kadını kolundan tutup fırlatmayıp kahrını çeken adam herşeyi hakeden adamdır bırakın cezasını çeksin.

Hic bir konuyu bu kadar sinirle takip etmemistim. Bisey yazmiyorum cunku bircok kisi soylenecek her seyi soyluyor.
Dun de yatak ayriran bi uye vardi, dort yasindaki kocaman cocuguyla uyumak icin uc aydir esiyle ayri yatiyormus. Ben boyle davranan kadinlarin cocuk icin evlendigini, cocuktan sonra da esini erkek yerine koymadigini ve sevmedigini dusunuyorum. Seviyorum diye yemeyin bizi.
Seven insan esiyle nasil ayri yatar, nasil cinsellik yasamaz?
Ben de boyle yapan kadinlarin er ya da gec aldatilacagini dusunuyorum. Evliligine kendi acimiyor ki esi acisin, evlilik diye bisey kalmamis. Sirf evin masraflarini karsilasin, cocuguma bana baksin diye evli kaliyorsunuz.

doğru bazen bende kendıme kızıyorum,yazma dıye,artık girmemeye çalışacağım,bır konuda bır uye ile yazıştım,olay sıze anlattığı gıbı değil,tam yazmamış,bzde yorum yapıp duruyoruz,bence eksık makaslayarak anlatıyorlar,ve bazı erkekler ve bazı kadınlar gerçekten hak ettiğini yaşıyor...bız hemen haklı falan dıyoruzya,acaba ne yaptı bılıyormuyuz...sanırım artık yazmıcam.yoksa hasta olucam

2 aya yakındır biz de oğlumuzla yatıyoruz 3 kişi yatağa sığıştık gene ayrı yatmadık cinsellik illa ki yatak odasında yaşanacak diye bişey de yok çocuğu hiç mi uyumuyo yani, çocuk bahane, yaklaşmak istemiyo

Adam kadinlardan senin yüzünden nefret ettim diyor, sen hala taş olsa çatlar derdindesin. Adamı ne hale getirmişsin.

Şiştim...
Bunu söyleyen kaçıncı üyesiniz bilmiyorum. Şişenler, içi çökenler, üzerine toprak atılsın diye ağlayanlar. Konu sahibesi hepimizi haşat etti, hala tık yok. 'İnat da bir murattır' diye boşuna dememişler.

hayır yani, gitsinler banyoda, mutfak tezgahında falan sevişsinler, hem fantezi yaparlar
bana da bak, kadın daha misyoner takılmıyo, ben bi de mutfak tezgahı diyom

konunun sıkı takipçileri bizler...
kalbim duracak niye hala okuyorum yazıyorum biliyormuyum hayır.. hani bi umut.. ya işte haklısınız..
yada kocam beni aldatmış,,, yada kocam sonunda bana tecavüz etti oda olmadı kapının önüne koydu beni diyecek diye..
ama yok.. mükemmel eş nasıl bukadar mükemmel bilmiyorum...
bizde bi ara 4 kişi beraber yatıyorduk yatakta kalkıp kızın odasına geçtiğimizi biliyorum yaramaz çocuklar gibi yada en kötü ihtimal çocukları kenara alıp biz birbirimize temas halinde yatıyoruz ...
ama canlar bu yaptıklarımız kocalarımızı havalandırıp burnunu kaf dağına çıkarmaktan başka bi işe yaramaz...
kadın babasının annesine yaptıklarının hırsını çıkarıyor diyecem kocasından ama oda değil.. yani herşey bi yere kadar ..

hayır yani, gitsinler banyoda, mutfak tezgahında falan sevişsinler, hem fantezi yaparlar

Hayır cidden ivme kazandırıyor çocuk, heyecan katıyor bi yanda bebek telsizi ses gider mi uyanır mı falan

Yanılıyor olabilirim ama sorun 'üzerinde sevişilecek düz yüzeyler' aşamasına henüz gelmedi, bu gidişle geleceği de yok.

ha illa merak ettiysen konunun kısa özeti şu...
kuzum valla;arkadaş aynen böle biz ise
bundan daha iyi özet varmı bilmem .. arkadaş halinden memnun kocası evliya.. aldatmaz.. hatta kendini bile tatmin etmez.. çocuk ağlar gece yorulur hatun.. koca yaklaşır ama kocaya gülümsemek bile tepesine çıkarmak olacağı için onu bile yapmaz.. koca sarılır ama ruhsuzdur olmaz..
bizlerde kocalarımıza çoook yüz veren onları kafdağına çıkaran embesilgiller oluyoruz.. haaa arkadaş bide kukusunu bide kocasının şeysini tuzlayıp turşu kuracak
..

Hımm konunun başıyla sonuna bakınca anlaşılmıyordu pek. Şimdi de pek anlamadım o ayrı ilginç çünkü:) konu sahibi değişik ama arkadaş olmak ilginç olurdu onla haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…