- Konu Sahibi alis_gbegb
-
Şunları yaparsan sonuç alırsın;
Önce bilgisayarın ekranına yavaşça tıkla,
5 Kere öksür,
Tavana bakarak 10 defa "eşim beni seviyor" de,
Bu mesajı 10 yere kopyala yapıştır.
Eğer bunları yaparsan eşin yarın seni öpecek, yapmazsan boşanacaksınız.
Ne bicim bir insansin sen? Komik mi oldun sen simdi bu yorumunla?? Kadina sana yardimc olabilirim de sonrada boyle bir yorum yaz senin gibilerin cani ***.
Cevap yazma geregi duymuyorum sanaŞunları yaparsan sonuç alırsın;
5 Kere öksür,
sen kendi ekranına 100 kere başka insanların sorunlarıyla alay etmiycem empati yapıcam yaz sonra olduğun yerde 35 kere dön18 kere amuda kalk, sonra yat uyu, sabah kalkınca hala bu kafadaysan bi psikoloğa görün.Şunları yaparsan sonuç alırsın;
5 Kere öksür,
gölgeden uyanırım demişsin peki nası uyanmıyosun eşin horlarken ? benim eşim horluyo ben otomatik uyanıyorumBenim eşim horlar konuşur diş gıcırdatır bende aksi gibi odaya biri girse çıtı çıkmasa da gölgesinden uyanırım 1 gün ayrı yatmadık üstelik 1 aydır oğlumuz da bizimle yatıyo ben de emziriyorum
Ben gitsem beni reddetse gururum kırılır diyosun e sen adamın ne adamlığını ne erkekligini bırakmışsın adam nasıl yanaşsın sana
Sahur yaptim gece bide onun icin kalkmayayim diye.caniniz cekmesin sutlac f yapmistim cok yemisim acaip şiş karnim adamin ustune kusabilurim :) bide ramazan ya sanki oule seyler olmuyor gibi...Alis son durum nedir
Sogukluk devam ediyor mu
Bu gece bi guzellik yap.
Seksi bi kiyafet giy esinin yanina uzan. Gerisini ona birak.
Cinselligi bi yasayip hatirlayin. Kirginliklar da unutulacak emin ol.
Ama gelisme olursa yazicamSahur yaptim gece bide onun icin kalkmayayim diye.caniniz cekmesin sutlac f yapmistim cok yemisim acaip şiş karnim adamin ustune kusabilurim :) bide ramazan ya sanki oule seyler olmuyor gibi...
sevistik arkadaslarAma gelisme olursa yazicam
Eğer doğruysa mübarek gün Allah bize acıdı demek ki. Haydi gözün aydın, kendim yapmış kadar sevindim yani. Ne olur yarın sabah gelip de 'acaba tek seferlik miydi, gene olacak mı, sanki biraz soğuktu' diye bizi üzme.sevistik arkadaslar
Ben sinirli birisiyim.oda cok sakin birisi.surekli dikimde gakaret vardi eskiden ufacik biseye kiziyordum.cunku kinliydim onun ailesine hincimi ondan cikardim erkekligine adamligina laf ettim onu hice sayip kayinvakidemle kavga ettim.ve ona gore duzelmek yerine daha kotuye gittim.ama ben duzelmeye calisiyorum.ama gelin gorun ki yakinlasamiyoruz kocamka ve artik bu beni tedirgin ediuor.27 yasindayim herkesin begendigi guzel bir kadinim dogumdan sonra vucudu bozulmayan o sanslilardanim
Sevistik :))) kendisi geldi bende fazla nazlanmadim.ama simdi size bi sorum var biliyorsunuz benim 8 aulik bebegim var.ben hala adet gormedim emzirdgm icin herslde .esim icime bosaldi.hamile kalma ihtimalim nedir? Uzun sure yapmafigimiz icin korunmak icin bisey almamistik .
gölgeden uyanırım demişsin peki nası uyanmıyosun eşin horlarken ? benim eşim horluyo ben otomatik uyanıyorum
, sabaha kadar gözümü kırpmıyorum sonra, deli oluyorum ama ben de uyuyamuyorym eşimle, burun bantı, kulak tıkacı her çeşit yastık, denemediğim şey kalmadı, çıldırıcim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?