eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Ben o karakterde biri degilim iste.beni taniyan bilir sewgimi gosteremiyorum.ben miyav sewilmek istiyom diyebilsem esimin cok hosuna gider.ama o ben olmam.
Devam edin bu buz gibi halinize o zaman. Esinize sabirlar diliyorum
 
Bebekten sonra degismis seninkisi hemde dedigine gore ortada bisey yokken.cok mu vericisin ki.adam kendini bisey saniyo.bak ben hic verici degilim o daha kotu ama cok verici olnakta kotu
Uzaklaştık bir birimizden ayni yatakta iki yabancı gibiyiz.. ben insan oda benden birşeyler bekliyor.. seviyorum ama nedense ben adim atamiyorum onume bir set.koyuyorum
 
Uzaklaştık bir birimizden ayni yatakta iki yabancı gibiyiz.. ben insan oda benden birşeyler bekliyor.. seviyorum ama nedense ben adim atamiyorum onume bir set.koyuyorum
Seni kirmis oyuzden demek.birde istemiyormus ztn iluskiyi emzirdign icn dogru mu anlamisim adam istemiosa sen napcan
 
İnsan ne yaparsa kendine yapar ben kadınların alttan alarak yüzüne gülerek her istediklerini yaptıracaklarını düşünüyorum.inatlaştıkça diklendikçe herşey daha kötüye gidiyor.
 
İnsan ne yaparsa kendine yapar ben kadınların alttan alarak yüzüne gülerek her istediklerini yaptıracaklarını düşünüyorum.inatlaştıkça diklendikçe herşey daha kötüye gidiyor.
Bu bir tur yalancilik degilmi .karakter meselesi bu.ben vicik vicik degilim soguk karakterim var.ve esleri mutlu olsun diye yaglayip balliyamam sokakta goruyoz adamlar nasil kasiliolar.cunku esleri cok yuz verio.onlarda kendilerini bisey saniolar.bnmki cok ayri ama keske benle degilde baska biriyle ewlenseymis.cok mutlu olur ve edermis.
 
Canim herseyi unut ve yeni bir baslangic yap seviyosan gurur yapma sonra cok pisman olursun yapmadiklarina
 
bu nasıl bir mantık allah aşkına evlendiysek birbirimizi mutlu etmeliyiz.. verici olmak gerekir tabiki bu yüz vermek mi.. iyi davranınca insan şimarırmıymış.. ozaman kusura bakmayın eşiniz fazla vericiymiş ve size çook yüz vermiş sizde fazla şimarmışsınız..
tüm söyledikleriniz buraya çıkıyor.. ve bu gidişle hiçççççççççççç mutlu olamazsıınız..
 
Ay sana cok sinir oldum ya. Cok dogrusun sen muthissin sen.
Ataturk gibi kadinsin sen.
Dik dur egilme koçum benim.
Soguklugu kutsa. Esine guleryuzlu olup ilimli olmayi karektersizlik gor. Allah esine sabirlarrrr versin

Ben kocanin yerinde olsam bir dk tutmam seni evimde
 
E
wt esimde diyor ben seni cok simartmisim eskiden bi konuda tartistigimizda o hakliysa bile ozur dilerdi uzamasin diye o derece.sizin anlanaduginiz tek nokta bende memnun degilim halimizden.ama yapamiyorum adama iyi davranamiyorum.biz ztn ew arkadasi gibi konusuyoz yemek yiyoz oglandan bahsediyoz ana ikimiz adiba gic bisey yok ne bi guzel soz ne bi opucuk.
 
sizin tedaviye ihtiyacınız var. asıl kasıntı olan, kendini beğenmiş olan sizsiniz. kocanızın sürekli etrafınızda dönmesine alışmışsınız. eski Türk filmlerindeki Gülşen Bubikoğlu sandınız sanırım kendinizi. sizin sevginizle kocanız kendini iyi hissetmeyecekse neye yarar bu evlilik. ne o öyle eski neneler gibi soğuk ol, nazlan bilmem ne. geçti bunlar geçti. bu hayat koştırmacasında, bu yılda yok öle nazlı kadın işveleri. kocamı şımartmaktan zevk alırım ben ya. sürekli üstünde gezmiyoruz biz de ama ne olur azıcık sevginizi hissetse yazık değil mi adama?

madem durumun vehametinin farkındasınız acilen tedavi olun.
 
Ne alakasi var arkadasim yaa gerkes farklidir diyorum bazi kadinlar cilveli vicik vicijtir bazilari da daha duz sade cekingendir.ben istemem mi ssizler gibi olnayi ama icimden gelmiyor oyniyayim mi ozaman?
 
Nasil simarticam ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…