Eşimle aramız çok kötü

merhaba kızlar ben bi süreliyine anneme giitim oda annesin egiiit inanın hiç bişey eskisi giib olmuyor çok istesekte ama oğlum var ortadda çok üzülüyorum kendimi çok zorluyorum mecburewn ama kafamı dinlemek için annneme geldim şimdi iyiyim ama 7 kilo verdim hamilede değilim sttresten adetim gecikti çok zor sonuçta güven bitiyor ama çocuk varken çok zor ALLAH bana sabır versin hepinize çok teşekür ederim
senin icin sevindim ayse...en azindan yine hamile deyilsin..amman dikkat et...böyleleri eslerini kandirmasini iyi biliyorlar...bana daha cok baglanmak zorunda kalsin diye..gönlünü etmeye calisir ..sonra yine hamile falan kalirsin..aman ha...yasakkelime

çok teşekür ederim arkadaşlar beni düşündüğünüz için eve döndük şimdilik iyi herşey oğlum için çünkü o daha çok küçük 4 yaşında ama anlıyor mecburen bi şans daha verdim bakalım ne olacak kaderimizde ne varmış ama hiç bişey eskisi gibi olmaycak hele güven asla olmaz ALLALHIM hakımda hayırlısı ne ise o olsun

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Senin şartlarını ortamını bilmeden yorum yapıyoruz, umarım seni kırmayız, üzmeyiz. Kendini üzme, oğlun için kendine dikkat et.

çok teşekür ederim arkadaşlar beni düşündüğünüz için eve döndük şimdilik iyi herşey oğlum için çünkü o daha çok küçük 4 yaşında ama anlıyor mecburen bi şans daha verdim bakalım ne olacak kaderimizde ne varmış ama hiç bişey eskisi gibi olmaycak hele güven asla olmaz ALLALHIM hakımda hayırlısı ne ise o olsun

canım benim:teselli:
inşallah hakkında hayırlı karar budur,inşallah mutlu olursunuz eşin doğru yolu bulur sana ve oğluna layık olur:Saruboceq:

Back
X