• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

ya zaten gün boyu aynı işyerindesiniz. birde akşam eve gelip heleki kocan yokken ne konuştunuz. bu kadar mühim olan nedir.

hatalısın kimse kimsenin kafasına silah dayamaz zorla görüşmek mesajlaşmak için.....
tamamen kendi tercihlerin kurbanı olmuşsun...
"eşim kahveye gidip beni yalnız bırakıyo" kesinlikle bi bahane değil....
ben eşimin gece 3 te 4 te eve geldiği zamanları bilirim kahveden....
hiç kimseyle herhangi bişey paşlaşma muhabbet etme gereği hissetmedim bu durumlarda....
kocan haklı güvenmemekte.....
varsa elemanla böyle durum söylersin patronuna eşinlede paylaşırsın beni rahatsız ediyo diye değiştirirsin numaranı...
15 dk konuşmak niye...
aramasına mesajına cevap vermek neden....
bence sen eşinin kıymetini bil hala sana sahip çıktığı için....
burdan öyle çokta seni motive edecek mesajlar bekleme kimseden....
aklın yolu bir işte şükret haline

canım o kadar mahrem bilgilerini paylaşma madem. yani konuyu okumadım senin yazdığın ilgimi çekti, burası herkese açık site. googlda bişey ararken çoğu zaman ilk sayfada çıkıyor, yani burayı erkeklerin okumasını engellemek imkansız. hem ben burayı okuyup yazarken eşim gelip bakıyor napıyım gizli bişeyler çeviriyo gibi saklıyım mı yani. eminim çoğunun eşide öyledir. hem ufak bir tartışmamızda dalga geçer kadınlar kulübüne sor kime hak verecekler diye.. sırf kadın muhabbeti ya erkek milletini çekiyo , herbir konuda hakimiyetimiz var..bazen derim bir erkekler kulübü olsa pislikten geçilmez diye.

ha benim kocam konu açsa onu da bilsem lafımdan yerin dibine girer neyse..

Mahremiyetimden kastım mahrem bilgilerimi paylaştığım değil.Burada konu açıp da yorumları kocasına okutan kişilerin buradaki bayanların mahremiyeti ve kocalarına saygısızlık ettiğidir.Oturup burda yazılanları okuyan erkekleri de ben hoş karşılamıyorum kimse kusura bakmasın.Elbette ki erkeklere de açık bir site açıp okuyorlar.Herkes yazdığını da bunu bilerek yazıyor.Ama açıp kocana okutmayı etik bulmuyorum

Elin sarhoş adamını 10-15 dk yanlış olduğuna ikna etmeye çalışmak nedemek ya lütfen yapma cnm. ilgi görmek hoşuna gitmiş sende açık kapı bırakmaya çalışmışsın ama eline yüzüne bulaştırşısın. Cümleye başlamanda vicdanını rahatlatmaya çalıştığının bir ispatı gibi... :20::20:

Arkadaşlar bu konu 8 ay önceki konu yeni değil. Konu sahibinin cevaplarınızı okuyacağı bile şüpheli.

kusura bakma ama hasetmişsin..haklı hiçbir yanın yok..kendini eşinin yerine koy..eşin aynı seylerı yapmış olsa buraya farklı konu açardın..
eşim benden gizli telde konusuyor,biçin yalan söylüyor diye
ben evli ve özellkle çocuklu bayanların karsı cinsle cana yakın konusmalarına tamamen karısıyım..yobazlıksa ypbozaım evet bak işte böyle sorular çıkıor..
eşinze ilk facde yakalndıgınz olaydan sonra o şahsla tamamen görüşmeyı kesmeyi niçin denemedin!!
2_3 ay böyle msjlaştık konustuk demişssin birde 15 dk ne konusulur bir insanla...
sanane ona doğru yolu göstermek sanamı kaldı!
ben senın masum oldgnu düşünmüyorum

8 aylık konu hortlamış ahahahahah ürkütmeyin kızlar beni :D

iyi niyet sezemedim Allah göstermesin bana iş yerimden biri böyle şeyler yazacak ben o adama sen kimsin terbiyesiz demeden durmazdım. ki zaten asla kendime evli halimle bir başka erkeğe eşin gelince kapatırsın dedirmezdim. asla iş yerinde muhatap olmazdım. sizin hatanız en baştan her insanla sıkı fıkı olunur mu yaa. bizde çalışıyoruz sonuçta meraba iyi akşamlar dışında öğretmen arkadaşlarımla çok konuşmam asla bayan dışında. ki ayrıca ne diye 15 dk elin adamıyla konuşuyorsunuz beni ilgilendirmez ama eşinizin böyle bir durumu olsaydı başka bir kadınla 15 dk konuşma gibi eminim şu anda buraya kızlar yardım eşimi başkasıyla konuşurken yakaladım acaba aldatılıyor muyum diye bir başlık açılırdı.

biraz set oldu ama git eşine sevdiği şeyleri yap gönlünü al yazık erkek haliyle yinede yuvasını devam ettirmiş ben olsam hayatta bu kadar kolay ikna olmazdım her şey çünkü eşinizin sizi yanlış anlayacağı şekilde üst üste gelmişken

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X