- Konu Sahibi TomrisHatunn
mahmut
istersem her seferinde reddederim kadınlar cinsel obje değildir. sanki tüm kadınlar da bize gelse diye bekliyorlar kafanız nasıl çalışıyor ben şok
mahmut abi ? senmisinBen de katılıyorum size çok. Hayretler içerisinde okuyorum buraya yapılan yorumları. Kocaya hayır demek, cinsel olarak reddetmek ne demektir ya?! Bu düpedüz kocasını başka kadınlara bırakmak demektir. Erkek nefsi çoktur derler, dayanamazlar her üç saniyede bir seks düşünürler. Hatta bunun üzerine bilimsel bir çalışma da yapılmış. Yetişkin 1000 kadar erkeği, bir hafta boyunca tek kişilik hücrelere koymuşlar, seks yaptırtmamışlar ve beyinlerine elektrotlar bağlamışlar. Beyin dalgaları seeks seeks diye grafikler çizmiş hepsinin. Şimdi bu erkeklerin eşleri onlara hayır dese nolacak ha? Elbette gözleri başka kadınlara kayacak. Sonra da vay ben neden aldatıldım diyorlar, canın istemedi diye cinsel olarak reddedersen beyini, olacak olan bu. Di mi kardeş?
Hiç bilmiyorlar hiçç. Ne demek hayır?! Kadının öyle bi hakkı yok.
istersem her seferinde reddederim kadınlar cinsel obje değildir. sanki tüm kadınlar da bize gelse diye bekliyorlar kafanız nasıl çalışıyor ben şok