• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramız kötüleşiyor

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar,

Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏

Merhaba hanımlar,

Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de biraz kendimi gaza getirip moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏
Bu gazsız haliniz mi?

Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş
Yahu birinci bardagi almis ikinci bardak icin siparis vermeyi mi bekliyor.?
TeaHouse'mi burasi ?
Cinsellik soz konusu olunca birlikte olursunuz "kan veriyormus gibi yattin" derler,olmazsiniz "hayir denmez"derler..
Kitabi anliyamadim,yani okumaniz gereken ne ?

Bu gazsız haliniz mi?
Yahu birinci bardagi almis ikinci bardak icin siparis vermeyi mi bekliyor.?
TeaHouse'mi burasi ?
Cinsellik soz konusu olunca birlikte olursunuz "kan veriyormus gibi yattin" derler,olmazsiniz "hayir denmez"derler..
Kitabi anliyamadim,yani okumaniz gereken ne ?
Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş

Kendisi dört dörtlük bir eş mi de sizi eleştiriyor böyle pervasızca?

Kusura bakmayın ama eşiniz hırbonun önde gideni.

İstemediğiniz durumlarda hayır diyebilirsiniz cinsellik için, her şey için. Ayrıca yemek konusunda da hizmet etmek zorunda değilsiniz kalksın kendi alsın yemeğini çayını. O yemeği, çayı yaptığınız için bir teşekkür bile etmediğine adım gibi eminim.

Lütfen ezdirmeyin kendinizi.

İlgi deyince başta hak verdim. İkinci bardak çayı görünce höst dedim. İyi valla ayağını da yikasan yok demez bu adam.

Valla sen çok güzel vermişsin cevabını ama anlayacak adam değil. Yani zihniyeti farklı ikna edemezsin onu. Eğer böyle yaşarım dersen suyuna gitmen gerek. Ya da bosanman gerek. Başka türlüsü zor.

Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
Simdi bunun hastaligi var...Madem dini acidan alim ve ilmi bir kisilik esin,sor kendisine;
Pms disinda bir hastaliginiz var..1'gun gecmedi,2.gunde gecmedi ? E 2gun oldu,hani ust uste 2.gun olmazdi.
Zaten milletin isine geldi mi hep dindar,isine gelmedi mi bu hadisler zayif :)
Hasta olan,halsiz olan herhangi bir rahatsizligi olan ese'de cinsel bir munasebette bulunulamaz.
Sensorlu kapi mi her yanastiginizda acilsin..Tovbe tovbe.

Severek mi evlendiniz?ilk zamanlarda da böylemiydi?eşinizin annesiyle arası nasıl?sanki sizden eşlik değil de annelik istiyor gibi.

Ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gidecekseniz. Bence bosanmayacak iseniz bitti deyip adamı bu kelimeye alıştırmayın. Adamın pek tınlamama sebebi daha önce de duyup harekete gecmemenizden sanırım.

Merhaba hanımlar,

Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏
Derdi ne bu adamın yani kusmesi için geçerli hiçbir neden göremedim.Bir süre kendi haline bırakın konusmazsa tekrar konuşmaya çalışın başka bir sorun mu var diyin.Cok sacma cocuk gibi kac yıllık evlisiniz

Merhaba hanımlar,

Allah yardımcınız olsun.

Merhaba hanımlar,

Benim derdim biraz uzun hemen başlayayım anlatmaya. Eşim benimle bu aralar kötü nedeni ise benim ona karşı ilgi eksikliğimmiş. Bende mesela ne gibi eksiklik diye sorduğumda mesela çay yapıyormuşum birinci bardağı veriyormuşum ikinci bardak vermiyormuşum, yemek yapıyormuşum bazı zamanlar aç mısın diye sormuyormuşum ve cinsellik konusunda geçen gün hayır dediğim için açıp kitap okumalıymışım hayır denmezmiş bende cevaben sana her zaman evet demek zorunda değilim hasta olabilirim yorgun olabilirim hatta hiçbirşeyim olmayabilir sadece canım istemeyebilirim dedim ama kesinlikle beni anlamıyor ve benimle neredeyse 1 hafta konuşmadı 2 güne barışırız basit şeyler diye düşündüm bekledim ama baktım abartıyor mesela bir yere gidicek haber vermiyor eve geliyor hemen uyuyor vekonuşmamaya devam edince ben dayanamadım sordum nereye kadar gidicek böyle diye o da bana bilmiyorum dedi yine aynı lafları söyledi ben tekrardan onun annesi olmadığımı ve hizmetçi olmadığımı belirttim ama hiçbir şekilde beni kale almadı en sonunda dedim ki neden bir yere giderken haber vermiyorsun ben sana haber veriyorum ya dedim o da bana sende bundan sonra haber verme dedi bende bundan sonrası yok ben böyle devam edemem dedim o da bana ben sana boşanalım asla demem benim ağzımdan duyamazsın dedi bende sen benden duyarsın dedim boşanalım dersen cevabımı bilmiyorsun dedi bende senin ne dediğin önemli değil ben karar verdikten sonra dedim o da napıyorsan yap dedi bende sinirden ayrılıyorum bitti dedim ama yine tınlamadı hala konuşmuyor resmen suratından eve gelince enerjimi emiyor küçük oğlum var onun için takmamaya çalışıyorum ve kronik hastalığım var üzüldüğüm zaman acillik oluyorum onun için de moral bozmamaya çalışıyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sizlerden bana yol göstermenizi istiyorum şimdiden teşekkür eder

Merhaba hanımlar,

Dik kozak derler böyle tiplere üstüne gittikçe daha da diklenir. Eşiniz eski kafalı bir adam, bu tutumu, beklentileri değişir mi asla değişmez. Bu adamı yeni tanımıyorsunuz, evlenip çocuk yapmışsınız bu adam hep böyleydi... Bu taleplerini zamanında yerine getirip onu alıştırmışsınız muhtemelen ki yapmadığınızda şikayet ediyor. Bu gergin durumda en iyi yol yokmuş gibi yapmaktır, sizin dayanamadığınızı görüp dozu arttırıyor, o yokmuş gibi davranın ve kavga etmeyin, bir süre sonra kendi gelir. Ve eğer ciddi değilseniz boşanma lafını ağzınıza almayın çünkü siz söyleyip yapmadıkça bir süre sonra ondan da çekinmez

Mesele ilgi girmek istemiş bence ama bunu biraz abartmış söylemleriyle belki farkında olmadan çok ihmal etmişsindir
Onun istediği gibi biri ol demiyorum ama bence aranızı düzeltmek için biraz sohbet edip ilgi göster en azımdan sen üzülmemiş olursun saha sonra bu söylediklerini burnundan getirirsin bir şekilde

Şu konuları okuyunca kocama dansöz kostümü ile sürpriz yapsam yoksa kedi kız mı olsam karar veremiyorum 🤣
7 yıllık evliyim kahvaltı dışında çay demlemedim canı çay isteyen yapar çünkü ben içmiyorum
İstese elbette yaparım ama görevim diye bir sey yok.
Yemek keza aynı beraberde yaparız bende yaparım oda kimsenin yapası yoksa dışardan söyleriz 🤷‍♀️
Yatakta hayır meselesine gelince ayda 1 evet dediğim bile olur 2letmez bile hele ki trip atacak
Erkek egosu olmayan adamla evlenmişim iyi ki
Size kolay gelsin valla.
Neyse bu gece evet diyeyim bari haketti :KK70:

Back
X