Eşimle aramizda ki Bağ

Menengic cicegi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
1.261
2.616
53
35
Benim esim pek duygularini gösteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere götürür, izin günlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.

Telefonu eline almaz da. Ama iste boyle sarilmasi opmesi hic yok. O bir kanepede ben bir kanepede takiliriz felan.

Acaba bizde mi sorun diye cok düşündüğüm olur. Sonra düşünürüm 12 saat çalışıyor cok yorgun geliyor.

opme sarilma huyu bende de yok sorun etmeye gerek yok derim.. burda cogu dediklerinizi okurken esime sukrederim. Pirlanta gibi ailesi var 5 yilda birkez olsun kusmedik kalbimizi kirmadik kv ile felan..

Opmemek sarilmamak ne bileyim cok icli disli olmamak sorun mu?
Cinsellik konusun da cocuktan sonra bir sekteye ugradi. Farkinda durumun anormalligin den. Doktora gideceğini durumu ele alacağını soyledi. Evde eslerimizle nasil olmamiz lazim ki,aramizdaki bag muhabbet daha fazla artsın . Yani bazilarina anormal geliyor bu durum.

Malesef yapim gereği cekingenim,cok kadinsi değilim. Esimde cekingen. Atilgan değil. 5 yillik evliyiz, ama cok monoton geliyor bana yinede bu durum..

Cınsellık konusunda neden Dr A gidecek?
Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var

Heyecan bitmiş gibi geldi veya hiç olmamış, biz genelde küsken ayrı koltukta uzanırız, zaten ikimizde çok komiğizdir aptal aptal hareketler bile yaparız birbirimize:KK48: bu yapı meselesi galiba biraz yaklaşmayı deneyin kur yapın demiyorum, şefkat gösterin sarılmak bile şefkattır

Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
Ben ılıskıde onla ilgili sorununuz sandım meger ılıskı yokmus.
Bu tur seyler erkekler oyalamak ıcın diyor genelde bilginiz olsun. Bir de insan ıstedıgı kadar yorgun olsun sevısmek ister. Yorgunluk bahanesi
Bu önemli Bı durum ustunde durun, dra gıdıcek diyip salmayın.

Valla 8senedir evliyiz.
Bizde öyle öpüşüp koklaşmayız sürekli.
O işte yoruluyo ben çocukla yoruluyorum.
Tek ilgimiz çocukta.
Biz durumdan memnunuz zaten vıcık vıcık ilişkilere hep karşıyım.
Cinsel anlamdada birbirimizi çok özleyince beraber oluruz onuda sorun etmem çünkü çok özleyince keyfi oluyor.
Bence çok düşünme bunları ,diğer yönleri gayet iyi.

Heyecan bitmiş gibi geldi veya hiç olmamış, biz genelde küsken ayrı koltukta uzanırız, zaten ikimizde çok komiğizdir aptal aptal hareketler bile yaparız birbirimize:KK48: bu yapı meselesi galiba biraz yaklaşmayı deneyin kur yapın demiyorum, şefkat gösterin sarılmak bile şefkattır
Bizim evliligimiz de sanirim hic heyecan olmadi :D ayrica bizde cok sakaci komik ciftiz. Cok sakalasir birbirimizle egleniriz. Evde oynadigimiz zeka oyunlarimiz,bilmece bulmacalarimiz var. O sekilde kendimize ugras buluruz. Oglumuz cok hareketli ve anneci. Cocukla oyunlar oynar ucumuz evde guresir ,depiniriz eglencemiz yerinde ama su heyecan konusu sifir. Oyle opme sarilma da sifir. :))

Valla 8senedir evliyiz.
Bizde öyle öpüşüp koklaşmayız sürekli.
O işte yoruluyo ben çocukla yoruluyorum.
Tek ilgimiz çocukta.
Biz durumdan memnunuz zaten vıcık vıcık ilişkilere hep karşıyım.
Cinsel anlamdada birbirimizi çok özleyince beraber oluruz onuda sorun etmem çünkü çok özleyince keyfi oluyor.
Bence çok düşünme bunları ,diğer yönleri gayet iyi.
Evet iyi yonlerinden dolayi bosver sukret neler görüp okuyorsun,oldugu ile yetin diyorum fakat yinede bazen biraz daha mi ilgili olsa diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum :)

Ben ılıskıde onla ilgili sorununuz sandım meger ılıskı yokmus.
Bu tur seyler erkekler oyalamak ıcın diyor genelde bilginiz olsun. Bir de insan ıstedıgı kadar yorgun olsun sevısmek ister. Yorgunluk bahanesi
Bu önemli Bı durum ustunde durun, dra gıdıcek diyip salmayın.
Bende cok sasiriyorum ve bu konudan tartismak istemiyorum. Surekli imasini yapiyorum ustelik ona. Bu ozel konuları kimseyle konusamadigim icin de nasil bir yol izleyecegimizi bilmiyorum. Tek care doktor gibi.

Bizim evliligimiz de sanirim hic heyecan olmadi :KK70: ayrica bizde cok sakaci komik ciftiz. Cok sakalasir birbirimizle egleniriz. Evde oynadigimiz zeka oyunlarimiz,bilmece bulmacalarimiz var. O sekilde kendimize ugras buluruz. Oglumuz cok hareketli ve anneci. Cocukla oyunlar oynar ucumuz evde guresir ,depiniriz eglencemiz yerinde ama su heyecan konusu sifir. Oyle opme sarilma da sifir. :))
Bence siz bir adım atıp eşinize şefkat gösterin, bakın bakalım o ne tepki verecek, eşten çekinmek biraz garip, yabancı değilsiniz birbirinizi seçtiniz ve birbirinizi seviyorsunuz hayat paylaşıyorsunuz, en azından yalnızken deneyin, sonra yavaştan gezerken elini tut vs, ben eminim karşılık geleceğinden :KK49:

ben cinsellik dışında problem göremedim ne güzel belli bir düzeniniz var ilişkinizde bir şeyler rayına oturmuş. kızınızla ilgili, birlikte vakit geçiriyorsunuz, işine gidip geliyor. size monoton gelen şey böyle olması olabilir mi? ve bir şey merak ettim duygusal yapıda birisisiniz ama bu özelliğinizi bastırıyor musunuz

Bence siz bir adım atıp eşinize şefkat gösterin, bakın bakalım o ne tepki verecek, eşten çekinmek biraz garip, yabancı değilsiniz birbirinizi seçtiniz ve birbirinizi seviyorsunuz hayat paylaşıyorsunuz, en azından yalnızken deneyin, sonra yavaştan gezerken elini tut vs, ben eminim karşılık geleceğinden :KK49:
Ha yok oyle disar da el tutmak veya iste yatarken gece sarilmamak gibi asla birsey mümkün değil. Yani cekiniyorum derken,yaninda aglayamam bile. Soyunmaya dahi utanan biriyim. Oyle bazi arkadaslarim da görüyorum surekli ev icinde oper sarilir dipdibe haldeler. Benim esim kendiligin den gelip öpmesi, sirnasmasi yok.. ben ona bir adim atim zaten karşılığını alıyorum. Fakat istediğim şey onun biraz atik olmasi. Biraz atilgan olmasi :)

ben cinsellik dışında problem göremedim ne güzel belli bir düzeniniz var ilişkinizde bir şeyler rayına oturmuş. kızınızla ilgili, birlikte vakit geçiriyorsunuz, işine gidip geliyor. size monoton gelen şey böyle olması olabilir mi? ve bir şey merak ettim duygusal yapıda birisisiniz ama bu özelliğinizi bastırıyor musunuz
Cok iyi yerden yakaladiniz. Ben ne yazikki birilerinin yaninda aglayan veya duygularini belli eden biri degilim. Utanıyorum. eşim dahi olsa.

Teyzemi kaybettik annem yanimda resmen kriz gecirdi,gözümden bir damla düşmedi. Insanlarin ağladığı kendini harap ettigi olaylarda bile cok bastırıyorum kendimi. Esimin yaninda ciplak durma,soyunma gibi seylerden dahi cekiniyorum.

Bende cok sasiriyorum ve bu konudan tartismak istemiyorum. Surekli imasini yapiyorum ustelik ona. Bu ozel konuları kimseyle konusamadigim icin de nasil bir yol izleyecegimizi bilmiyorum. Tek care doktor gibi.
Icımden bir ses (ınsallah yanılıyorumdur) sizi oyaladıgını doktora gitmeyeceğini söylüyor ve yorgunluk gercek degıl bahane
İzleyeceğiniz tek yol, ciddi bir konusma yapmak. Sessizce beklemek ima etmek degıl.

Her evliliğin dinamiği farklıdır.
Kimisi kucak kucağa olmak ister , kimisi karşı karşıya oturmak ister.
Size sürekli yakın dursa bence siz onu da istemezsini.
Yapınız buna müsait değil çünkü.
Yok yere adamları darlamayalım lütfen.
Valla gelen yorumlara cok sasirdim. Siz ve bir bayan daha resmen karakter analizimi cikarttiniz :) cok mic mic olmasa da arada bir pohpohlanmak istiyor gönlüm heralde

Ha yok oyle disar da el tutmak veya iste yatarken gece sarilmamak gibi asla birsey mümkün değil. Yani cekiniyorum derken,yaninda aglayamam bile. Soyunmaya dahi utanan biriyim. Oyle bazi arkadaslarim da görüyorum surekli ev icinde oper sarilir dipdibe haldeler. Benim esim kendiligin den gelip öpmesi, sirnasmasi yok.. ben ona bir adim atim zaten karşılığını alıyorum. Fakat istediğim şey onun biraz atik olmasi. Biraz atilgan olmasi :)
Bunu ona soyledinizmi peki

Evet, kadınsı olun. Olmaya çalışın. Küçük cilveler yapın. Yatak odasını renklendirin.
Senin için aldım bu geceliği vs.. diye belli edin isteğinizi. Gece çamaşırınızı yatak odasının ortasına atın, yapın biseyler :) banlanmamak için daha fazla detay veremiyorum ama siz elinizden geleni yapıp da o hala isteksizse o zaman kesinlikle dr yolu gözükür.

Valla gelen yorumlara cok sasirdim. Siz ve bir bayan daha resmen karakter analizimi cikarttiniz :) cok mic mic olmasa da arada bir pohpohlanmak istiyor gönlüm heralde
Yanlış mı yazdık peki ?
Yani şimdi yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.
Bu devirde iyi bir insan bulmak çok zor. Gerçekten iyi insanları üzmemek lazım.

Icımden bir ses (ınsallah yanılıyorumdur) sizi oyaladıgını doktora gitmeyeceğini söylüyor ve yorgunluk gercek degıl bahane
İzleyeceğiniz tek yol, ciddi bir konusma yapmak. Sessizce beklemek ima etmek degıl.
22 gun yillik izindeydi. 17 gunu tatilde geçirdik. 5 gunu evdeydik. Yani yorgun degil,çalışmıyor evde vakit geçiriyorduk. Insan yaklasmaz mi? Yorgunlugu kendime ben bahane ediyorum. Yokaa kendisi farkinda icinde bulundugu durumun. Istegim yok,neden boyle oldu bilmiyorum diyor. Haftaya izin günü belli olunca kesinlikle gitmesi konusun da israrci olucam.

Back
X