Eşimle aramizda ki Bağ

Öyle bir evlilik yaşadım ki..
Aramız iyi iken eşim ondan bir adım uzak olmamı kabullenemez, bir daire çizer bana en fazla bu mesafede olacaksın diye şart koşardı.. bir koltukta sıkış tepiş oturur. Dip dibe olurduk hep. Bunalır, ya sen ya ben diğer tarafa geçelim derdim. Kabul etmezdi.. yemek yerken sandalyesini sandalyemin dibine yapıştırır,o küçücük mesafeyi yok ederdi. Şimdi ise ne uzaklar girdi aramıza.
Uyurken bile sabaha kadar , abartmıyorum sabaha kadar sarmaş dolaş olmak isterdi. Uyurken dahi elimi tutardı..
Seviyor sanmıştım. Taa ki hevesleri istekleri uğruna bu evliliği yok sayana kadar..
Diyeceğim şu idi, söze ,hareketlere değil öze bakın..
Ben bana yukarıda saydığım gibi yaklaşan biriyle boşandım. Demek ki neymiş..Sarmaş dolaş olmak, diz dize, göz göze olmak sevgi belirtisi değilmiş
Sizin adiniza cok üzüldüm:( evet bazen ben de diyorum bunu,aman bosver bir o kusur kalsin diyorum. Yada boşver kafaya takma,sen daha ılgili atik ol nolcak diyorum . Bazen de bir dellenme geliyor,neden boyle diye kendi kendimi sorguluyorum. Ona da diyorum, hak veriyor, tamam dikkat edicem diyor ama pek dikkat ettigini henuz gormedim :)

Yok ya kilom felan gayet iyi 58 kg. Ayrica bakimliyim,evde o geleceği zaman ozellikle hazirlanirim.. ilk adimi benden bekliyor iste. Bende bu ilk adımlardan sikildim.. bu cinsellik konusunda pek atik degil.

O zaman size “Gurur benim neyime “ şarkısını armağan ediyorum😅 Eşimden de çekineceksem te ne diye evlendim diyorum 😂

Al bizdende o.kadar valla aslında biz çocuk olmadan önce vicik viciktik.çocuk olunca butun enerji sevgi onda yoğunlaştı .insan özlüyor tabiki
Esinde olsa sanki bir.mesafe var gibi oluyor.bu uzaklık bazen bizde şiddetli kavgaya neden oluyor.

Günlük hayatta sarmaş dolaş olmak ayrı şey cinselliğin olmaması ayrı şey.
Bir evlilikte her şey ne kadar yolunda olursa olsun eşler birbirinden sebepsiz iki ay uzak kalabiliyorsa orda ciddi bir sorun vardır. Yorgunluğu sebep olarak görmüyorum bu arada.
Eşinizin günlük hayatınızda çok ilgili olması cinsellik konusundaki kusurunu kapatmak için büyük ihtimalle.
Bu sorunu örtbas etmesine izin vermeyin.

22 gun yillik izindeydi. 17 gunu tatilde geçirdik. 5 gunu evdeydik. Yani yorgun degil,çalışmıyor evde vakit geçiriyorduk. Insan yaklasmaz mi? Yorgunlugu kendime ben bahane ediyorum. Yokaa kendisi farkinda icinde bulundugu durumun. Istegim yok,neden boyle oldu bilmiyorum diyor. Haftaya izin günü belli olunca kesinlikle gitmesi konusun da israrci olucam.
Madde kullaniyo olabilirmi

Esim karadenizli,aslinda inatci ve sinirli bir yapisi var. Her ne kadar ben ima etmeden yanasmadab kendisi gelmese de, ben dokunsam veya imasini yapsam hemen uyariliyor. Ama neden ben yasnasmadan gelmiyor orasi muamma. Sen yanas,sirnas diyenler yorumlari okumamıştır canim. Sen anlamissin beni teşekkürler
Sen arzulandığını görmek istiyosun anladım canım ben seni, bunu öyle düşünme ama adam seni arzulamasa yanaştığında ölü taklidi yapar eğer reddedilmiyosan bence hiç sıkıntı yok

Hamile kaldığımızda bebeğimiz kan içinde büyümüyor,eğer bebeğimiz tutunmasaydı rahim üst dokusu dökülecekti ve kanama açığa çıkacaktı.
Bebegimiz rahim duvarini saran ve kandan oluşan yastikciklara (rahim duvari) tutunuyor ve orada buyuyor. Ve tam da dediginiz gibi bir bebek olusmadigi zaman rahim duvari parcalanarak disari atiliyor ve bu dongu her ay tekrarlaniyor. Kisacasi o kan bizim bedenimizin icinde bulunan tertemiz bir kan.. disari ciktiginda ve havayla temas ettiğinde kirleniyor (oksitlenip bakteri olusturmaya basliyor). Biraz biyoloji okuyan herkes de bunu biliyor :KK66:

Bence iş size düşüyor bu noktada. Cekingenligi bir kenara bırakıp iliskiniz için kendinizi degistirin. Muhabbet için gülmek için illa tv de bişey çıkması gerekmiyor. Bizden örnek vereyim mesela ben eşim oyun oynarken bilerek ugrasirim saciyla onu bırakırım tv izlerken önüne geçerim bana bak derim yastık atarım. Önünde ki koltuğa geçerim uzattigi ayaklarini tutar cekerim rahat vermem. Tabi oda bu sefer sen misin onu yapan der saçımı bozar 😡 gidiklar falan arkamdan yastığı atar ben kacarim. Ben vantilatörün fişini takarim çalışmaz meğer kumanda ile kapatiyormus beyfendi farkederim hemen bulasirim cocuk gibi oluruz 😁😁Elbette ki hergün hergün değil yorgun olduğumuz üzgün olduğumuz zamanlarda olur ama olabildigince bu tempoyu yakalamaya çalışırız. Yani bu insanın elinde olan birşey, sen çekingen o çekingen olursa monoton olur. Erkekler bu konuda daha pasif olur zorlanir ama sen biraz gayretle yapabilirsin biryerden başla 😉😊😊

Sen Kendin git sarıl öp yanağını okşa... Her akşam bir öpücük 1 dk boyunca sarıl ? belki değişir durum ?

Bence iş size düşüyor bu noktada. Cekingenligi bir kenara bırakıp iliskiniz için kendinizi degistirin. Muhabbet için gülmek için illa tv de bişey çıkması gerekmiyor. Bizden örnek vereyim mesela ben eşim oyun oynarken bilerek ugrasirim saciyla onu bırakırım tv izlerken önüne geçerim bana bak derim yastık atarım. Önünde ki koltuğa geçerim uzattigi ayaklarini tutar cekerim rahat vermem. Tabi oda bu sefer sen misin onu yapan der saçımı bozar 😡 gidiklar falan arkamdan yastığı atar ben kacarim. Ben vantilatörün fişini takarim çalışmaz meğer kumanda ile kapatiyormus beyfendi farkederim hemen bulasirim cocuk gibi oluruz 😁😁Elbette ki hergün hergün değil yorgun olduğumuz üzgün olduğumuz zamanlarda olur ama olabildigince bu tempoyu yakalamaya çalışırız. Yani bu insanın elinde olan birşey, sen çekingen o çekingen olursa monoton olur. Erkekler bu konuda daha pasif olur zorlanir ama sen biraz gayretle yapabilirsin biryerden başla 😉😊😊
Evde bizde bu anlattığınız gibiyiz zaten. Cok iyi anlasiriz. Cok sakalasir güler egleniriz. Cocugumuz mutlu,kahkahasi eksik olmayan evde büyüsün diye enerjimiz hep yuksektir. Ikimiz de saka ve espiri kaldiran ve anlayan insanlariz. Mesela ben oglumdan once ,pencereden esimin geldiğine bakar,evde saklanirdim. Esim arardi koca evde. Baya cocuk ruhluyuz(duk). Tabi simdi saklanamıyoruz, oglan eteğimden ayrılmiyor. :ad neyse uzatmiyayim, yani benim demek istediğim ve cogu kisiye dedigim şey biraz da karşıdan bir atak gelmesi. Ben yemek yaparken gel sarıl op felan gibi. Gun icinde isten gelisler gidişler disinda sarilma opme huyumuz yok..
Acaba guzel giden huzurlu bir evlilikte ilginin yuzde 50 olmasi, yeterli mi ? Idi dusuncem..
Her nekadar yuvayı surekli disi kus olarak ben yapsam da,erkek kusum dan da birşeylerin beklentisindeyim :)

Zaten çekingen bir karakterim var buna rağmen fazla atik oluyorken,esimin de bu konuda biraz daha hassas olmasını istiyorum sanirim.

Ama burda yazılanlar dan sonra, her ilk adimi ben devamli aticam,elbet o da ustundeki çekingen olu toprağını zamanla atar:)

Sen Kendin git sarıl öp yanağını okşa... Her akşam bir öpücük 1 dk boyunca sarıl ? belki değişir durum ?
Evet bundan sonra ben daha fazla yaklasim da bulunucam
O da zamanla ,bu duruma gore hareketlerini degistirir düşüncesindeyim. Benim huyum dan dolayi uzak durdugunun kanisina vardım..

Bu istekleri yani öpmeyi koklamaya isteyen sizsiniz adam tik yok bence kadınlığınizi kullanın. Bizde 4 yıllık evliyiz yeni hamileyim evde otururken o bir koltuğa uzzndiysa gider üzerine uzanirim ısırim yada dikkatini dağıtırım hiç bir odada yalnız bırakmam evlenmek için evlenmedim sonucda hersey ilişki de değil çocuk gibi evde koşar oynarız. Yapınız bu işe degisebilirmisiniz bilmiyorum ama denemeniz lazım ilişki içinde heycan katın belki adam o zaman daha istekli olur

Sizin adiniza cok üzüldüm:KK43: evet bazen ben de diyorum bunu,aman bosver bir o kusur kalsin diyorum. Yada boşver kafaya takma,sen daha ılgili atik ol nolcak diyorum . Bazen de bir dellenme geliyor,neden boyle diye kendi kendimi sorguluyorum. Ona da diyorum, hak veriyor, tamam dikkat edicem diyor ama pek dikkat ettigini henuz gormedim :)
Herkesin yapısı farklı farklı işte. Ben sevdiğim zaman gider sarılır öperim. Çocuk sever gibi severim felan :)
Karşımdakinden de bunu beklerim ama.
Bence bu konuda siz bir adım atın. Eşinizin size nasıl davranmasını istiyorsanız,siz Ona o şekilde davranın.
Emin olun faydasını göreceksiniz

Back
X