Esimle aramizdaki gerginlik

gitmesi mecburiyetten oldu. hem ticaret hem ziyaret. o kismina takilmiyorum. onu anlastik konustuk. bir hafta sonra kavusuyoruz yine. am abiz niye böyle ayriyken kedi köpek oluyoruz aklim ermiyor. ben biraz inkaz etmeye calisinca köpürüyor. ben gitsem baska bir yere, ona sürekli yazardim, özledigimi söylerdim. erkekler farkli mi bu konuda. acaba ailesiyle olmaktan mi sikildi da bana patliyor diye düsünüyorum.
yüzüme telefonu kapatmasi ayrica bir odunluk. insan esine öyle mi yapar kizinca. medeni insanlar gibi tartisamiyoruz bile.

esiniz su sekilde dusunuyor:

- biz evliyiz, uc gun sonra evime geri gelecegim. kimbilir ailemi bir daha ne zaman gorecegim. mic mic benden msj arama bekleme nasilsa uc gun sonra mic mic dipdibeyiz. birak anami-danami goreyim, ben eve donunce onlarla konussam telde nette surat yaparsin, bari birak burada kelam edeyim.

bence sikinti yok, rutin erkek durumu. dert etmeyin.

hepinizin yorumu icin tesekkür edeirm.

hakli olabilirsiniz, belki biraz fazla bogdum kocami. ama peki onun yaptigina hic yorum yapmamissiniz. bir mesajina yarim saat gecikmeli cevap verdim diye "sinir oluyorum sana, ben sana her yaptigim adimi söylüyorum senden ses yok. bir daha yazismayalim konusmayalim" diyor. SADECE YARIM SAAT. banyoda olabilirdim, ev isi yapiyor olabilirdim,. niye hemen parliyor bana? derdi ne? kavga yaratmak diye düsünüyorum.

hastaydim dedigimde bile özür dilemedi. kendini hakli gördü. neden hasta oldugumu söylememisim. yine ben özür diledim.. sinirli oldugu icin konusmadik o gün bir daha. ne yazdi ne bisey. hala da daha iyimisin diye sormadi. yine mi ben hatali düsünüyorum acaba?

canım bunun zeminini sen hazırlamışsın, senin tavrını taklit etmiş, aramıyorsun-zamanında cevap vermiyorsun diye... sen ılımlı&pozitif davran, onun yaklaşımı da düzelir...

onu sevdiğini düşündüğüm için yazıyorum böyle... sen tatlılıkla yaklaş ona, ondan da o zaman aynı tavrı bekleyebilirsin

ben hep ona zamaninda cevap verdim... bir kere yarim Saat geciktim trip yapti haksiz yere.

dün yine cok fazla yazismadik. ben calisiyorum daha mesai yapicam dedim, kolay gelsin bile yazmiyor. isim bittiginde yine ben yazdim. öyle geyik muhabbeti oldu ...bende sinir oldum sirf yazisiyoruz diye telefon actim bari sesini duyayim diye. 2 dk konustuk " aa dur sana bi foto göndericem kapatalim"dedi. kapattik, Foto geldi, ama tekrar arayan soran yok.

Biktim artik bu ilgisizlikten. Ben onun kankisi degilim esiyim. Aramayinca size iyi aksamlar yazdim. hemen aa niye ckiyosun daha görüsürüz bu aksam dedi. salak ya... tam kanki muhabbeti. bende dayanamadim "yogunusunuz siz suan, tatilden dönünce görüsürüz artik" dedim. onun cevabi "sakin ol ya, trip mi yapiyorsun, simdi de yarin sabahta haberlesiriz".

Benim cevabim " yapmiyorum trip, özlüyorum sadece ve yetmiyor bana gün icerisinde bu kisa yazismalar, yapacak bisey yok ama".

ne dese beyenirsiniz? "yok, ama gerilme bukadar da".

insan bi yazar bende seni özlüyorum diye. ne bilim.. hos bi laf etse. umrunda degil. Ben yine (tipik tripli kiz muhabbetine) devam: "sen özleme hic, rahat ol" dedim. o da "özleyince böyle laf sokman gerekiyor herhalde. her bokuda biliyorsun zaten, özledim mi özlemedim mi".

herneyse.. muhabbet benim tartismak istemedigimi dile getirerek sona erdi. yarim saat sonra aradi beni. 15 dk hic bisey olmamis gibi havadan sudan konustuk. Sonra da beyefendi Internet kapasitesi bitmesin diye kapatmak istedi. Kapattik. Gece ama Facebook ta instagramda takilmasini biliyor...................

Saat suan 11i gecti ve ne bir günaydin mesaji ne bisey. Acayip gicik oluyorum. Kötü mesaj atasim var. Ne halin varsa gör diye. Sabah 8 de kalktiklarini biliyorum.

Ne yapaim, coooooook sinirliyim!

sakin ol ondada suç var ama böyle yaparsan bütün suç sana kalacak;)

benimkide böyle ilgisiz ama nedense zeytinyagı gibi hep üste çıkıyor bu fırsatıda ben veriyorum ona fevri davranıp aşırı tepki verdigim için
amaaan boşver ilgilenmesin başka şeylere yönel biraz kendine özüne dön kendin için birşeyler yap,mutlulugu onun haraketlerine baglama sen kendine ne kadar deger verirsen etrafta sana o kadar deger veriyor bundan emin olabilirsin canım

ben hep ona zamaninda cevap verdim... bir kere yarim Saat geciktim trip yapti haksiz yere.

dün yine cok fazla yazismadik. ben calisiyorum daha mesai yapicam dedim, kolay gelsin bile yazmiyor. isim bittiginde yine ben yazdim. öyle geyik muhabbeti oldu ...bende sinir oldum sirf yazisiyoruz diye telefon actim bari sesini duyayim diye. 2 dk konustuk " aa dur sana bi foto göndericem kapatalim"dedi. kapattik, Foto geldi, ama tekrar arayan soran yok.

Biktim artik bu ilgisizlikten. Ben onun kankisi degilim esiyim. Aramayinca size iyi aksamlar yazdim. hemen aa niye ckiyosun daha görüsürüz bu aksam dedi. salak ya... tam kanki muhabbeti. bende dayanamadim "yogunusunuz siz suan, tatilden dönünce görüsürüz artik" dedim. onun cevabi "sakin ol ya, trip mi yapiyorsun, simdi de yarin sabahta haberlesiriz".

Benim cevabim " yapmiyorum trip, özlüyorum sadece ve yetmiyor bana gün icerisinde bu kisa yazismalar, yapacak bisey yok ama".

insan bi yazar bende seni özlüyorum diye. ne bilim.. hos bi laf etse. umrunda degil. Ben yine (tipik tripli kiz muhabbetine) devam: "sen özleme hic, rahat ol" dedim. o da "özleyince böyle laf sokman gerekiyor herhalde. her bokuda biliyorsun zaten, özledim mi özlemedim mi".

herneyse.. muhabbet benim tartismak istemedigimi dile getirerek sona erdi. yarim saat sonra aradi beni. 15 dk hic bisey olmamis gibi havadan sudan konustuk. Sonra da beyefendi Internet kapasitesi bitmesin diye kapatmak istedi. Kapattik. Gece ama Facebook ta instagramda takilmasini biliyor...................

Saat suan 11i gecti ve ne bir günaydin mesaji ne bisey. Acayip gicik oluyorum. Kötü mesaj atasim var. Ne halin varsa gör diye. Sabah 8 de kalktiklarini biliyorum.

düşünmemeye çalış kısa ve öz mesajlar yaz başka şeylerle ilgilen bende senin gibiyim erkekler bizim zannettiğimiz kadar düşünceli olamıyolar ne kadar istesekte
önceleri eşime çok mesaj atardım arardım meşgulum vırt zırt busuru şey bende aramıyorum yazmıyorum gün içinde kendi arar napıyosun diye allah kolaylık versin diye mesaj atarım arada yada güzel bi şarkı indirir yollarım çok hoşuna gider akşam çıkınca delirtirdim arayarak şimdi ise kendiliğinden arar şöle nböle diye yani kaçan kovalanır
ama en sakin anlarda konuştum bak böle olmuyo arıyorum dönmüyosun ölsem saatler sonra haberin olacak ben senin kankin yada asker arkadaşın değilim beni karıştırma diye sonunda baya yol aldık :KK74:

yapman gereken atarlı atarlı konuşmamak sakin davran farkedeksin ki merak edecek senin bu sakin halini noluyo diyecek sen böle yaptıkça kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyolar

"gecmis olsun, niye söylemiyorsun daha da sinir oldum simdi aferin" gibi biseydi. özür diledim. tamam sinirim gecince ararim dedi.

Önce abartıyorsunuz diye düşünecektim ki ilerleyen satırlarda işin rengi değişti. Kendinizi geri çekmekle iyi etmişsiniz. Ama yukardaki durumda özür dilemeniz büyük bir hata. Özür dilemenizi gerektirecek bir durum mu var? Hastaysan niye söylemedin diyen adama bir sefer de hatrımı mı sordun. Oralarda nasılsın mı dedin de ben de sana söyleyeyim gibi sitem edebilirdiniz. Siz özür dileyince o iyice şımarmış bir de sinirim geçince ararım tirplerine girmiş. Çok yüz vermişsiniz. Aslında eşiniz değil mi yüz vereceksiniz tabi demek isterdim ama eşinizde bu şımarık karakter olunca insan biraz kendini geri çekmeli.

Olaya bütün erkekler böyledir şeklinde yaklaşmayalım. İnsanların farklı farklı karakterleri var. Sizin eşinizde böyle demekki sevmiyor sizin istediginiz gibi olmayı zorlayıncada haliyle sinirlenir. Zaten zorla güzellik yaptırsanız içinize sinecek mi? Evlilik öncesi farklı mıydı esiniz?

Merhaba hepinize,

esim iki haftadir yurtdisinda ailesinin yaninda. Gittiginden beri aramizda bir gerginlik söz konusu. Anlamiyorum. O istedigim kadar mesaj atmadigi icin sinir oluyorum. Ayni sekilde o da benden yakiniyor.

Ben telefonda görüstügümüzde "hic özledim mözledim" demiyorsun diyorum o'na. O'nun cevabi "Daha bes dakika konustuk hemen kavga moduna giriyorsun" diyip yüzüme kapatiyor telefonu.

Sabahlari bazen "günaydin" mesaji gelir, bazen gelmez. Gün icerisinde yazisiyoruz ama öyle siradan is güc konulari. Hic bi sekilde sevgi, ilgi ifadeleri yok. Bi kere de ondan gelseya söyle bi "özledim" kelimesi. Benim icin bu iki hafta cok uzun ve cok özledim kocami. O'da isten gücten beni unutuyor gibi geliyor bana. Abartiyormuyum acaba. Biz kadinlar hep daha mi duygusaliz? Ya da birbirimizi görmüyoruz diye mi geriliyoruz böyle.

Bende son günler cektim kendimi biraz (kacan kovalanir misali) biraz sanki ise yaradi. Ama gel gelelim dün bi yarim saat mesajina gec cevap verdim diye, kriz gecirdi. Ilk mesaji "napiyosun, ben sana hep rapor veriyorum senden ses cikmiyor" gibi biseydi. bende hasta yatiyordum yatakta. ikinci mesajina uyandim ve cok kötü yazmis "ben böyle sinir oluyorum görüsmeyelim yazismayalim bir daha". hemen aradim ama cikmadi telefona. . mesaj attim okudu ama cevaplamadi. en sonunda hasta oldugumu söyledim ve cevap geldi "gecmis olsun, niye söylemiyorsun daha da sinir oldum simdi aferin" gibi biseydi. özür diledim. tamam sinirim gecince ararim dedi. aramadi ama. bütün gece. ertesi sabah günaydin mesaji geldi, ama hastaligimi hic sormadi bile. yine biraz genel olarak yazistik (is güc) ama hal hatir sormadi.

simdi annesi ve babasiyla 2-3 gün tatile cikacak (biliyordum cikacaklarini ama gün belli degildi) bugün aklima geldi sordum. evet birazdan cikicaz dedi. yani anlamiyorum. haber niye vermiyor? niye böyleyiz. hep kedi köpek gibi. ben ilgi istiyorum o sinirleniyr. ben kendimi cekiyorum, yine sinirleniyor. hep ben mi pohpohlamam gerek onu? hep kadinda mi is bitiyor. hep mi anlayis göstermem gerek?

ben kadin basima evde yanlizim, yeni evli sayiliriz, ise gidip geliyorum. bi kere de dese "karicim nasilsin, evde yanliz olmak zordur" gibi bisey. telefon konusunca bile 15 dk dan fazla sürmüyor. zaten bu son 2 haftada üc kez anca konusmusuzdur.

evlilik müsterek degilmiydi. suan cok sinirliyim, ama mesajlada artik kavga etmek istemiyorum. iyi yolculukar dedim kisa ve öz. oda teskkür etti. sanki yabanciyiz. "keske yanimda olsaydin" deseydi keske.

cok mu abartiyorum?
Sende gitseydin

Olaya bütün erkekler böyledir şeklinde yaklaşmayalım. İnsanların farklı farklı karakterleri var. Sizin eşinizde böyle demekki sevmiyor sizin istediginiz gibi olmayı zorlayıncada haliyle sinirlenir. Zaten zorla güzellik yaptırsanız içinize sinecek mi? Evlilik öncesi farklı mıydı esiniz?

evlenmeden önce birlikte yasamiyorduk. haftasonlari görüsüyorduk tek, ya da hatta iki hafta da bir.. onun disinda sirf Internet üzerinden... telefonla, mesajla, facetime ile.. o zamanlar tabiki daha cok yazisiyorduk, cok güzel seyler yaziyordu bana.. beni özledigini, sevdigini her sekilde hissettiriyordu. sabahlari mutlaka hep o erkenden binbir güzel Günaydin mesaji atardi, yatmadan öncede iyi geceler dememiz 10-15 dk sürerdi.. gün icersinde de cok yazisirdik.

o zamanlarimizi özlüyorum. evlenince hersey degisti. ben ceok fazla düskünüm ona. o sevgisini simdi farkli gösteriyor demek ki ve ben anlamiyorum.

evet özür dileyip hata ettim, simarttim. görüstügümüzde onunla tüm icimdekileri dökmek istiyorum. ama anlayana tabi. o hep kendini hakli görüyor ve benim dediklerim kadin dir diri oluyor. nasil yapsam bilmiyorum ama bu ilgisizlik beni bunaltiyor. yanlis bi evlilik mi yapmisim diye düsünüyorum. eger sevseydi, deger verseydi yazardi ederdi diyorum...........

evlenmeden önce birlikte yasamiyorduk. haftasonlari görüsüyorduk tek, ya da hatta iki hafta da bir.. onun disinda sirf Internet üzerinden... telefonla, mesajla, facetime ile.. o zamanlar tabiki daha cok yazisiyorduk, cok güzel seyler yaziyordu bana.. beni özledigini, sevdigini her sekilde hissettiriyordu. sabahlari mutlaka hep o erkenden binbir güzel Günaydin mesaji atardi, yatmadan öncede iyi geceler dememiz 10-15 dk sürerdi.. gün icersinde de cok yazisirdik.

o zamanlarimizi özlüyorum. evlenince hersey degisti. ben ceok fazla düskünüm ona. o sevgisini simdi farkli gösteriyor demek ki ve ben anlamiyorum.

evet özür dileyip hata ettim, simarttim. görüstügümüzde onunla tüm icimdekileri dökmek istiyorum. ama anlayana tabi. o hep kendini hakli görüyor ve benim dediklerim kadin dir diri oluyor. nasil yapsam bilmiyorum ama bu ilgisizlik beni bunaltiyor. yanlis bi evlilik mi yapmisim diye düsünüyorum. eger sevseydi, deger verseydi yazardi ederdi diyorum...........

Ne kadar flört ettiniz bilmiyorum ama evlenene kadar hep bu kadar ilgili ve güzel mesajlar dizmeyi bilen adam eğer isteseydi şimdide yapardı demekki artık içinden gelmiyor. Öncedende cok bilmezdi böyle şeyleri desen karakter diyecektim. Aldığınızdan fazla vermeyin bir tarafın fazla düşkünlüğüde iyi birşey değil. Sürekli üzerine düşüp, sürekli beklentilerinizi sayarsanız geri teper.

Öyle sanirim...

Simdi cektim kendimi yine.. suan askim maskim diye mesajlar atiyor. "keskey sende yanimda olsaydin, cok üzgünüm" diye yaziyor. öpücükler vs.
Bi öyle bi böyle.. Kafasina tas mi düstü birden?
Ben de "askim" diye yazmayinca, hemen bana "askim" de diyor. Gercekten suan bunlari size anlatinca tam ergenler gibi oldugumuzu farkediyorum.

Ufff hep kacan kovalanir oyunuu oynamak istemiyorum ama ben! Seviyorsan, sevdigini söyle, özlüyorsan özledigni söyle. Hic bisey bahane etmeden. Evlilik müsterektir...

Back
X