Merhaba hepinize,
esim iki haftadir yurtdisinda ailesinin yaninda. Gittiginden beri aramizda bir gerginlik söz konusu. Anlamiyorum. O istedigim kadar mesaj atmadigi icin sinir oluyorum. Ayni sekilde o da benden yakiniyor.
Ben telefonda görüstügümüzde "hic özledim mözledim" demiyorsun diyorum o'na. O'nun cevabi "Daha bes dakika konustuk hemen kavga moduna giriyorsun" diyip yüzüme kapatiyor telefonu.
Sabahlari bazen "günaydin" mesaji gelir, bazen gelmez. Gün icerisinde yazisiyoruz ama öyle siradan is güc konulari. Hic bi sekilde sevgi, ilgi ifadeleri yok. Bi kere de ondan gelseya söyle bi "özledim" kelimesi. Benim icin bu iki hafta cok uzun ve cok özledim kocami. O'da isten gücten beni unutuyor gibi geliyor bana. Abartiyormuyum acaba. Biz kadinlar hep daha mi duygusaliz? Ya da birbirimizi görmüyoruz diye mi geriliyoruz böyle.
Bende son günler cektim kendimi biraz (kacan kovalanir misali) biraz sanki ise yaradi. Ama gel gelelim dün bi yarim saat mesajina gec cevap verdim diye, kriz gecirdi. Ilk mesaji "napiyosun, ben sana hep rapor veriyorum senden ses cikmiyor" gibi biseydi. bende hasta yatiyordum yatakta. ikinci mesajina uyandim ve cok kötü yazmis "ben böyle sinir oluyorum görüsmeyelim yazismayalim bir daha". hemen aradim ama cikmadi telefona. . mesaj attim okudu ama cevaplamadi. en sonunda hasta oldugumu söyledim ve cevap geldi "gecmis olsun, niye söylemiyorsun daha da sinir oldum simdi aferin" gibi biseydi. özür diledim. tamam sinirim gecince ararim dedi. aramadi ama. bütün gece. ertesi sabah günaydin mesaji geldi, ama hastaligimi hic sormadi bile. yine biraz genel olarak yazistik (is güc) ama hal hatir sormadi.
simdi annesi ve babasiyla 2-3 gün tatile cikacak (biliyordum cikacaklarini ama gün belli degildi) bugün aklima geldi sordum. evet birazdan cikicaz dedi. yani anlamiyorum. haber niye vermiyor? niye böyleyiz. hep kedi köpek gibi. ben ilgi istiyorum o sinirleniyr. ben kendimi cekiyorum, yine sinirleniyor. hep ben mi pohpohlamam gerek onu? hep kadinda mi is bitiyor. hep mi anlayis göstermem gerek?
ben kadin basima evde yanlizim, yeni evli sayiliriz, ise gidip geliyorum. bi kere de dese "karicim nasilsin, evde yanliz olmak zordur" gibi bisey. telefon konusunca bile 15 dk dan fazla sürmüyor. zaten bu son 2 haftada üc kez anca konusmusuzdur.
evlilik müsterek degilmiydi. suan cok sinirliyim, ama mesajlada artik kavga etmek istemiyorum. iyi yolculukar dedim kisa ve öz. oda teskkür etti. sanki yabanciyiz. "keske yanimda olsaydin" deseydi keske.
cok mu abartiyorum?