Eşimle aramızdaki gizli duvar

Sorun sizde değil öncelikle bu konuda anlaşalım.
Eşiniz sizi manipüle ediyor.

Kendinizi suçlamaktan vazgeçmebiz gerekiyor
O dönemlerde çok abartmıştım ama kabul ediyorum ya lohusalık biraz zor geçmişti ben de eşime sarmıştım ama benimle yüzü gülüyor mutlu gayet
Yani ben sevgi anlamında soğukluk hiç görmedim ama insan her sevdiğini arzulamıuoe haliyle
Ten teması başka birşey
Yeniden konuşsam mı bilmiyorum çok aradayım çünkü konulunda da değişmiyor hiçbiriey

Yani sanmıyorum bana daha çok manipüle etmeye çalışıyor gibi geldi. Kıskançlık başlı başına cinsel isteksizlik sebebi olamaz.

Merhaba
Çok üstüne düşmeyin bir süre sakin davranın. Temas edin ama cinsellikten bahsetmeyin, ara sıra frikik verin. Ben kendimden biliyorum eşim çok istekli ben değilim halbuki eşimi çok severim ama hep hazır olması bazen bezdiriyor. Kızdığında falan biraz soğuk yapsa ya da yanaşmasa peşinden koşasım geliyor mesela :)

Benim eski eşin halleri geldi aklıma. O arzulanmama hissi beni gerçekten boğuyordu. Başka bir sebeple ayrıldık yanlış anlamayın. Diyeceğim şu ki adamın dümdüz libidosu düşmüş olabilir. Youtube'da "ağırsağlam testosteron" yazın bi izleyin videoyu nacizane tavsiye.

Bir
ıstekli değilse sadece sarılıp geçmeyin. Uzun uzın sıkılmadan okşayın o kadar da kayıtsız kalamaz. Belli ki hayatın yorgunluğu isteksizliğe itmiş biraz siz çaba gösterin masaj yapın zamanla yaptıkça yapası gelir. Ne kadar uzak kalırsa da o kadar uzaklaşır

Ne kadar zamandır evlisiniz. Okurken kendimi buldum. Biz 13 yillik evliyiz. Ben de rahatsızım bu sıklıktan dediğin gibi kah iyi söyledim kah kavga ettim ama hala tam çözemedim.. Mesela geçenlerde kendisi sabah erken kalkcam muhabbeti yaptı erteledik. Ama kardeşi oturmaya çağırdı geç saate kadar durduk dedim sabah erken kalkmican mi dedi ki olsun sonra gelir uyurum dedi. Gel de sinir olma işine geldiklerinde uyku yorgunluk dinlemiyorlar. Halbuki eşe ve kendilerine yatırım yapmaları gerekiyor ama farkında değiller malesef..

Bence oturup herşeyi açık açık konuş hissettiklerini anlat ona düşüncelerini anlat eksiğin var mı sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…