Arkadaşlar çözüm bulamadığım için sizden yardım istiyorum. Imsallah bi karara baglariz.
Eşim meslegi olan birisi. Maddi sıkıntımız yok şükür. Ama ben öğretmenim fakat atanmadim. Kolay atanan bi bölümüm var ama esimin isinden dolayi sehir dışına gidemem. Kadrosu cakili kadro esimin çünkü. Yüksek lisansa başvurdum yuksek yapicam bu yıl. Ayrica kolejlere is başvurusu yaptim. Ben 25 esim 28 yaşında. Sorun şu ki egitimime cok destek olmasina ragmen hislerinin etkisiyle cok fazla baba olmak istiyo. Tabi Rabbim ne zaman verir bilemem ama bu yil erteledik. Evliligimizde 2.yilimiza giriyoruz.Onun bu istegini sırf kendim icin ertelemekte bana cok dokunuyo. Ama cocuk yapsam bakacak kimse yok oldugumuz sehirde. Ya hayatim yarim kalirsa diye cok korkuyorum. Ben en azindan bi düzen tutturiyim once istiyorum. Cunku cocuktan sonra kendimi bi ev kadini gibi gorursem mutlu olmam biliyorum. Meslegimi cok seviyorum calismak istiyorum. Oda surekli erteliyorum diye üzülüyo. Bakariz nolcak annen yada annem gelir diyo. Ama nereye kadar.Sizce ne yapmaliyim. Beklemeli miyim?