Eşimle aramızdaki sorun? Yardımınız lazım

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Arkadaşlar çözüm bulamadığım için sizden yardım istiyorum. Imsallah bi karara baglariz.
Eşim meslegi olan birisi. Maddi sıkıntımız yok şükür. Ama ben öğretmenim fakat atanmadim. Kolay atanan bi bölümüm var ama esimin isinden dolayi sehir dışına gidemem. Kadrosu cakili kadro esimin çünkü. Yüksek lisansa başvurdum yuksek yapicam bu yıl. Ayrica kolejlere is başvurusu yaptim. Ben 25 esim 28 yaşında. Sorun şu ki egitimime cok destek olmasina ragmen hislerinin etkisiyle cok fazla baba olmak istiyo. Tabi Rabbim ne zaman verir bilemem ama bu yil erteledik. Evliligimizde 2.yilimiza giriyoruz.Onun bu istegini sırf kendim icin ertelemekte bana cok dokunuyo. Ama cocuk yapsam bakacak kimse yok oldugumuz sehirde. Ya hayatim yarim kalirsa diye cok korkuyorum. Ben en azindan bi düzen tutturiyim once istiyorum. Cunku cocuktan sonra kendimi bi ev kadini gibi gorursem mutlu olmam biliyorum. Meslegimi cok seviyorum calismak istiyorum. Oda surekli erteliyorum diye üzülüyo. Bakariz nolcak annen yada annem gelir diyo. Ama nereye kadar.Sizce ne yapmaliyim. Beklemeli miyim?

Anneleriniz gelebilecek durumda demekki,ee bide bakıcı denen bişey var. Hem çalışayım hem çocuğuma kendim bakayım olmuyor malesef.

Bence bi an önce çocuğu yap..
Okadar insan var başta korundukları için sonradan çok zor hamile kalıyor...
Dr bile bir tane olsun sonra ara verirsiniz diyor...

Erteleseniz bile nereye kadar erteliceksiniz? Calismaya basladiginizda da siz bakamicaksiniz. Ben sadece anne olarak soyle bir tavsiye verebilirim. Anne olmak size tatmadiginiz bir haz, hic duymadiginiz bir koku, hic gormediginiz bir mukemmellik gosterecek. Kendi ellerinizle harika bir evlat yetistirebilirsiniz. İlk 3 yil cok onemli bir bebegin karakterinde. 3 yil siz bakin. Sonra krese verir calisirsiniz. Bu arada da lisansinizi tamamlarsiniz. Aciktan da yapiliyor bildigim kadariyla. Bu dunyaya birakabileceginiz en guzel sey; adinizin saygiyla ve sevgiyle anilmasini saglayan bir evlattir, unutmayin.

Atanamadıysan yap gitsin, özel okullarda falan her sene sözleşme yenileme stresi bilmem ne oluyor zaten . Acaba seneye de alırlar mı falan diye düşünmekten ben de soğdum meslekten . Ben de ingilizce öğretmeniyim bi türlü atanamadım. Yaptım bebeğimi 2 hafta sonra kucağıma alacağım inşallah

Kolay atanan bir bransiniz varsa neden kpss denemiyorsunuz?

Ben evlendikten sonra esimle yasadigim sehre atandim.

Benim esimde benimle gelemezdi ozel sektorde cunku.

Elimden geldigince yuksek puan alip bulundugum ilin acilmasi icin dua ettim.

Yasadigim ilde kontenjan acildi ve tercih yaptim geldi sukur. Kontenjan acilmasaydi kontenjan acilana kadar sinava girmeyi her seferinde puanimi daha yukseltmeyi dusunuyordum. Elbet bir gun acilir kontenjan diye dusunuyordum. Sukur beklemeye gerek kalmadan ilk senede acildi.

Bence pes etmeyin.

Hayallerinizi ertelemeyin her şey yerinde ve zamanında güzeldir , çocuk nasip işi ama çocuk olduktan sonra çoğu hedefinizi gerçekleştiremez sınıf önce işinizi bulun sonra çocuk isteyin derim hakkınızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…