esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy kıskançlı elti vakası, ay bilirim ben bunları elemtera fish kem gözlere şiş. Bu lafı bilir misiniz? Oradaki "Fiş" esasen inğilisçedeki fish yani balık hayvanıdır. Saçlı toprak buldunuzsa yapacağınız şey belli, bir adet balık hayvanı alacaksınız mümkünse kalkan balık hayvanı olsun. Kalkan hayvanını toprağa vuracaksınız 3 kere ve "Yapanın suyuna, yapanın suyuna" diye tekrar edip, iki göbek atacaksınız.

Kalkan hayvanını seçmenizin sebebi de, evinizdeki kötü enerjinin önüne kalkan olması içindir.
Sonrasında bulduğunuz saç topağını maşa yardımıyla alıp (Maşa olması çokomelli kv maşası eltidir) çöpe adacak, kalkan balığını pişirip sokaktaki kedilere vereceksiniz. Kılçıkları neyim olursa hep ayıklayın hea.

Sonrasında göreceksiniz ki, hayvancıklar doymuş, hayatınızdaki boşluk dolmuş, hayvanları beslerken eltili dertler uçmuş.

Ayrıca çocuğunuzun sarışın olması için de hamilelikte biret pite bakın. Komşumuz öyle yaptı, çocuğu kız doğdu biret bite benziyor nasıl yakışıklı ve sarışın anlatamam.

Uzun zamandır böyle açıklayıcı. Böyle bilgi dolu bir yorum görmemiştim. (!) Konu sahibi ve benzeri insanlar uygulasın. Ben biliyorum kesin çözüm bu. Bizim bir tanıdıkta yapmıştı oldu. :KK70:
Zekanıza bereket :cool:

biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Sizin saçınızdir o. Eltiniz de sizi kiskanmiyor siz kendinizi çok beğeniyorsunuz bence. Dünya sizin etrafinizda mi dönüyor ?

bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine😂
Hahahahaaaa ayyy cok güldüm ama vallahi bak komik olucak ama eşimin bebeklik fotoğraflarını gordum ki hep dalga geçerdim ben küçükken sarıydım deyince ta ki fotoğraflarını görene kadar :deli:
Adam hakikaten de sapsarı saçlı baya sarışın datlu bir bebeymis amma simdi gorsen sacları simsiyah hala anlamadim ama bu da burda dursun :KK53:

İzlemediğim cinli film kalmadı ama böyle saçma büyü görmedim. Bari biraz araştırsaydınız kadının niyeti büyü yapmak olsa top top saç mı atar evinize? Ayrıca o sizi kıskanıyor mu bilmem ama sizin onu aşağıladığınız gayet aşikar her ne kadar saklamaya çalışsanız da belli oluyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X