- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
kizlar cok.utanarak yaziyorum.ama.inanin cok.dery rtmeye basladim bunu lutfen konumu tasimayin yoksa kafayi yicem.dusunmekten bizim.gibi olanlarla.dertlrsmek.istiyorum....esimle.5 senelil.evliyiz son 3 aydir.cinsellik.konusunda esimle.cok.uzaklastik...adamda istek yok..neler yapiyorum etkileyicide giyiniyorum.ama.o.anda sertlesme bile.olmiuor buaralar...olduysada iliski esnasinda sertlesme gidiyor...bende surat yapiyorum bazen biktim.cunku surekli onla ugrasmaktan..aramiza bole bi kobu girdi ya simdi iliskide yine aklina geliyo g aliba ve yine husran...son aylarda psikoliji ilaci icmeue bssladi acsba ondan mi oldu ondan once iyiydik ..ilaclari birakinca yeniden donermiki istekli haline...suan onu erkek gibi gorwmiuorum.cunku hicbiseyden etkilenmez oldu..kendimi de cok degersiz hisediyorum.acaba bendemi problem diyorum..doktora da gitmiyor..napmaliyim.kixlar..doktora ikna etsem hangi bolume.gitcek.ve nasil tedavi uygulanvsk..yada ezcaneden falaj gidio direkt alabilecegik ilavlar.mevcitmudur...daha yssimiz cok.genc..ben 27 o.29.yasinda...boyle mi.olucakti .. flort.doneminde.cok.asiri istekliydi
((