eşimle arkadas olduk iyice:(((

Antidepresan ilaçların yüzde 90 ı erkekte libido yu öldürür. Yani suan olağan bir süreç yaşıyor eşin. Doktor ilacı verdiyse gereklidir. Sana göre aslında bişeyi yok içmesede olur tarzında bakılmaz bu olaylara.
Ayrıca çok önemli bir not olarak. Hiç bir Antidepresan birden bırakılmaz. Doktor kontrolünde dozu azaltılarak kesilir.
6 ay kullandi cnm 6 ay sora birak demis doktor...
ama libidoyu öldurur diyosun oylemi..biraz rahatladim sanki ilaci sagliklica biraktiginda bana geri donecek hissi olustu mutlu oldum

Bu tarz ilaçların beklenen ilk etkisi bu yönde.
Bunun için kendisine bu ilacı veren doktorla görüşün öncelikle.
İlaç değişimi vs. olduğu takdirde 1 ay gözlemleyin.
Aynı olursa, üroloji bölümü size yardımcı olur.

Doktor kontrol olmadan 6 ay sonra kes demez. Ağrı kesici değil bu. Her antidepresan birden bırakılınca bünyede geri çekilme yapar ve yararı zarara dönüşür.
Duygusal olarak aynıysa isteksizlik tamamen ilacın yan etkisi. Üstüne gitme. Ya da kendi üstüne alınma. Prospektus te de yazar çoğunda libidoya etkileri.

Doktor kontrol olmadan 6 ay sonra kes demez. Ağrı kesici değil bu. Her antidepresan birden bırakılınca bünyede geri çekilme yapar ve yararı zarara dönüşür.
Duygusal olarak aynıysa isteksizlik tamamen ilacın yan etkisi. Üstüne gitme. Ya da kendi üstüne alınma. Prospektus te de yazar çoğunda libidoya etkileri.
recete de mi yazar cbm hemen okiyum ya duygusal olarak ayni evet hatta o da uzuliyo ve yine husran olcak diye hic o ise girismek istemiyor. o da sinirleniyor resmen yumusuama oluyor afedersin..

Bu tarz ilaçların beklenen ilk etkisi bu yönde.
Bunun için kendisine bu ilacı veren doktorla görüşün öncelikle.
İlaç değişimi vs. olduğu takdirde 1 ay gözlemleyin.
Aynı olursa, üroloji bölümü size yardımcı olur.
evet oyoe yapmak lazim psikiyatisine gitsin oncelikle.ozaman sorasi gozlemlemeye kalmis artik

Evliligimizin baslarinda boyle bir sey yasamistim asiri kotu hissediyordum hani boyle bir seymiymis gibi husrana ugramak kendimi cok degersiz hissrdiyordum fakat esimin is problemi vardi isi duzelince mutlulugumuz artti birde sikintili bir surecteydik bir seneye yakin dogru duzgun bir eglencemiz yoktu bir yere gunubirlik gezmeye gitmeniz bile iliskinizi tazeler diye dusunuyorum mutlaka bir sorunu vardir biz isimiz degisince mutlu olabilikdik umarim problemlerinizi cozersiniz canim.

Elinizin altinda internet var. Şimdiye kadar andidepresan ilaçlarının yan etkilerini araştırsaydınız, belki kendiniZe bu kadar dert edinmezdiniz . Öyle değil mi ?!

kizlar cok.utanarak yaziyorum.ama.inanin cok.dery rtmeye basladim bunu lutfen konumu tasimayin yoksa kafayi yicem.dusunmekten bizim.gibi olanlarla.dertlrsmek.istiyorum....esimle.5 senelil.evliyiz son 3 aydir.cinsellik.konusunda esimle.cok.uzaklastik...adamda istek yok..neler yapiyorum etkileyicide giyiniyorum.ama.o.anda sertlesme bile.olmiuor buaralar...olduysada iliski esnasinda sertlesme gidiyor...bende surat yapiyorum bazen biktim.cunku surekli onla ugrasmaktan..aramiza bole bi kobu girdi ya simdi iliskide yine aklina geliyo g aliba ve yine husran...son aylarda psikoliji ilaci icmeue bssladi acsba ondan mi oldu ondan once iyiydik ..ilaclari birakinca yeniden donermiki istekli haline...suan onu erkek gibi gorwmiuorum.cunku hicbiseyden etkilenmez oldu..kendimi de cok degersiz hisediyorum.acaba bendemi problem diyorum..doktora da gitmiyor..napmaliyim.kixlar..doktora ikna etsem hangi bolume.gitcek.ve nasil tedavi uygulanvsk..yada ezcaneden falaj gidio direkt alabilecegik ilavlar.mevcitmudur...daha yssimiz cok.genc..ben 27 o.29.yasinda...boyle mi.olucakti .. flort.doneminde.cok.asiri istekliydi :KK43:((
Bu nasil bi dusunce sirf bunlar olmuyo die " erkek gibi gormuyorum " ne demek.insallah esinede oyle bisi soylememissindir bu cok kirici agir bi soz

kizlar cok.utanarak yaziyorum.ama.inanin cok.dery rtmeye basladim bunu lutfen konumu tasimayin yoksa kafayi yicem.dusunmekten bizim.gibi olanlarla.dertlrsmek.istiyorum....esimle.5 senelil.evliyiz son 3 aydir.cinsellik.konusunda esimle.cok.uzaklastik...adamda istek yok..neler yapiyorum etkileyicide giyiniyorum.ama.o.anda sertlesme bile.olmiuor buaralar...olduysada iliski esnasinda sertlesme gidiyor...bende surat yapiyorum bazen biktim.cunku surekli onla ugrasmaktan..aramiza bole bi kobu girdi ya simdi iliskide yine aklina geliyo g aliba ve yine husran...son aylarda psikoliji ilaci icmeue bssladi acsba ondan mi oldu ondan once iyiydik ..ilaclari birakinca yeniden donermiki istekli haline...suan onu erkek gibi gorwmiuorum.cunku hicbiseyden etkilenmez oldu..kendimi de cok degersiz hisediyorum.acaba bendemi problem diyorum..doktora da gitmiyor..napmaliyim.kixlar..doktora ikna etsem hangi bolume.gitcek.ve nasil tedavi uygulanvsk..yada ezcaneden falaj gidio direkt alabilecegik ilavlar.mevcitmudur...daha yssimiz cok.genc..ben 27 o.29.yasinda...boyle mi.olucakti .. flort.doneminde.cok.asiri istekliydi :KK43:((
Hiç buraya yazılacak bir konu mu??? Erkek yapsa ağzımıza geleni sayarız. Sizin okumanız, yazmanız mı yok, internetiniz mi diyeceğim ama görüyoruz ki hepsi var!! Eşinizin ilaç kullandığını biliyorsanız, prospektüsünü bir okursunuz. Onlar ilaç içerisine boşuna konmuyor. Bazı yan etkilerde doktora danışın da yazıyor. Ennn kötüü ihtimalle, bir internete yazarsınız, öğrenirsiniz. Gencecik bir adamı bu duruma getiren ağır bir ilaca ve doktorun yazmasına karşılık, içmesine gerek yok gibi tavrınız da anlamsız. Belki size demediği bir meselesi vardır adamın. Tamamen cahilliğinize veriyorum ve sizi biraz! okumaya davet ediyorum. Çünkü ilerde ANNE olacaksınız ve bir BİREY yetiştireceksiniz. Çok üzüldüm mesajınıza.

Hiç buraya yazılacak bir konu mu??? Erkek yapsa ağzımıza geleni sayarız. Sizin okumanız, yazmanız mı yok, internetiniz mi diyeceğim ama görüyoruz ki hepsi var!! Eşinizin ilaç kullandığını biliyorsanız, prospektüsünü bir okursunuz. Onlar ilaç içerisine boşuna konmuyor. Bazı yan etkilerde doktora danışın da yazıyor. Ennn kötüü ihtimalle, bir internete yazarsınız, öğrenirsiniz. Gencecik bir adamı bu duruma getiren ağır bir ilaca ve doktorun yazmasına karşılık, içmesine gerek yok gibi tavrınız da anlamsız. Belki size demediği bir meselesi vardır adamın. Tamamen cahilliğinize veriyorum ve sizi biraz! okumaya davet ediyorum. Çünkü ilerde ANNE olacaksınız ve bir BİREY yetiştireceksiniz. Çok üzüldüm mesajınıza.

+100000

Antidepresanlar yani psikolojik ilaçlar tabi ki isteksizlik yapıyor. Erkekler bu yüzden kullanmak istemiyor demişti benim doktorum. Ben bayan olmama rağmen bende de yaptı. Ben yeni evliyim, ben de antidepresan alıyorum. Tamamen isteksizim şu an :(( eşim ara sıra surat yapsa da ilacını bırakma yeterki diyor. İlacı bıraktıktan sonra geçiyor merak etmeyin.

psikomatik ilaçların maalesef böyle etkileri var ,eşinize destek olun ,iyice komplekse girmesine sebep olacaksınız..onu teşvik edin kullandığı ilaçlara kombine üroloji doktorunun vereceği ilaçları kullansın sorun ekarte edilebilir.

Canım o ilaçlar yapiyo merak etme biraktiginda eski haline donecek başka bölümlere falan goturmene gerek yok tamamen ilaç etkisi

Psikiyatriye giderek bıraksın ilaçları. Geçen bir arkadaşım kullandığı sinir hapını artık iyiyim diye bırakmış. Eski haline dönmüş direk. Bunalım, sinir, cinsel isteksizlik ve omuz sırt ağrıları eski şiddetiyle başlamış. Sanki aylardır tedavi olan ben değilmişim gibi diye anlattı. Tekrar doktora gitti. Bu sefer şikayetlerini anlatınca doktor farklı bir hap vermiş, çok çok iyi geldi diyordu. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak. Çok rahatladım diyordu. Bazen psikoloji hiç ummadığımız kadar vücudumuzu da etkiliyor.yalnızca depresyona sebep olmuyor yani. Ayrıca bu ilaçları kafasına göre bırakamaz, doz düşürülür, ya da ilaç değiştirilir.

Back
X