Hem cocuk hem biz nasil yasanir. Yasimiz genc. Büyüyene kadar diyo bide. Kac yil diyorum. Bilmiyorum diyo.çocuk aynı evde birbirinden bağımsız yaşayan, anne baba huzursuzluğunu anlamıcakmı. böyle daha çok mutsuz olmucakmı
Amin. Ne yapmaya calisiyo anlamiyorum.Allah yardımcınız olsun..
Kesinlikle mantiksiz. Cocuk icin bir yasanmaz ki. Yemin etti asla seninle basrismicam diye. Pisman oldu bu yolu mu secti diyorum kendi kendime. Hala cesareti mi yok tamamen bitirmeye diyorum. Ve isin icinden cikamiyorum.Merhaba ,
Tercihlere saygım var lakin bu iş olacak iş değil mantıklı değil bir kere,ayrılıyorsanız herkes kendi yolunu çizsin!
cık saçma, olmaz. cocuk huzursuz ortamda buyuyecegıne, bellı zamanlarda daha sakın ortamldar gorusur babasıyla. varsa bırbırınıze tahammulunuz belkı arada bırlıkte bır gun bıle gecırebılırsınız. ama ayrı olup aynı evde yasamak. olcak gibi diil sankı
çocuk aynı evde birbirinden bağımsız yaşayan, anne baba huzursuzluğunu anlamıcakmı. böyle daha çok mutsuz olmucakmı
Merhaba ,
Tercihlere saygım var lakin bu iş olacak iş değil mantıklı değil bir kere,ayrılıyorsanız herkes kendi yolunu çizsin!
cık saçma, olmaz. cocuk huzursuz ortamda buyuyecegıne, bellı zamanlarda daha sakın ortamldar gorusur babasıyla. varsa bırbırınıze tahammulunuz belkı arada bırlıkte bır gun bıle gecırebılırsınız. ama ayrı olup aynı evde yasamak. olcak gibi diil sankı
Dün söyledim gitmemiz gerekli diye ama cvp vermedi. Zorlamadan ikna etmeye calismam lazim.+ 1 hepsine .
bence bir uzmandan yardım alın.bu iş başa türlü çözülmez.eminim giderseniz çözülür.
Dün söyledim gitmemiz gerekli diye ama cvp vermedi. Zorlamadan ikna etmeye calismam lazim.
gelmese bile tek siz gidin.dışardan birisi daha net görebilir.inanın hiç anlam veremedim eşinizin tavrına.bence anca uzman bir göz çözer.
Günlerdir hazir yiyor evde yemiyordu. Bende madem ayni evdeyiz cocuga hissettirmemeliyiz yemek yapiyorum ye iste. Bunca alisverisi ben yiyim diye mi aldin dedim. Ben tek mi yicem dedi. Bende yemedim dedim birlikte yiyelim o zaman cocugumuz icin dedi. Gurur yapiyor barismaya sanirim yapmak istediklerini cocuk icin diye adlandiriyor. Inanin bende anlam veremiyorum. Kendim gidicem bende öyle düsündüm. Nasil davranmaliyim ögrenmeliyim uzman tarafindan.
galiba eşinin de kafası karışık kardeşim.belki işten güçten bile bunalmış olabilir.
Çocuklar için aynı evde yaşamak değil arasında sevgi saygı bağı olan ortamda büyümek önemlidir. Çocuklar çok zeki arada problem olduğunu illa ki sezecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?