Eşimle aynı evde iki yabancıyız

kayradefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
79
0
36
İstanbul
konuya nerden başlayacağımı da bilmiyorum ama eşimle aynı evde yaşayan iki yabancı gibiyiz fikirlerimiz farklı hayattan beklentilerimiz ve en önemlisi eşim beni hiç tanımıyor bu mayısta 6 yıl olacak evliliğimize ama konuşurken bir bakıyorum eşim beni hiç tanımıyor sizinde böyle hissettiğiniz anlar oluyormu

cnm tanıyodur ama işine gelmiyodur..aranız nasıl özel olarak??

ben eskiden hep ii olduğunu sanırdım şimdi ise öyle değil gördüm benim susmalarım tamam demelerimden dolayı iyiymiş şimdi ne sorsam suç ne istesem fazla nerde kaldın desem suç arasam suç son 4 aydır böyle

ya nebiliyim işyeriyle belki sorunları vardır..bişeyleri takmıştır kafasına eşini tanıyosun böle durumlarda derdi olup olmadıgını bilirsin..

ÖNCEDEN BÖYLE DEĞİLDİDE SON 4 AYDIR BÖYLE İSE aklıma kötü şeyler geliyor bilmiyorum inşallah değildir ama
eşini karşına al bi konuş düzelmeye çalışmalıyız yoksa sonu kötü olacak bu şekilde de..
zaten sen anlarsın niyetini amaç düzelmekmi kopmakmı..
ondan sonra onun niyetine göre ilişkiniz şekle girer diye tahmin ediyorum..
belki uzakta tatile biyere değişik bir ortama gitseniz değişiklikte iyi gelebilir diye düşünüyorum

erkekleri tanımak zor zaten erkekler kadınlar kadar ince ve hassas olamıyorlar olaylara bakışları farklı oluyor belki onunda kendi içinde sorunları vardır onu geren şeyler vardır bence biraz daha alttan almak gerekir belki geçici bir dönemdir üstüne gitme derim ama hala düzelme olmazsa ozaman insan farklı üşünebilir

merhaba tatlım. bizim burdan yorum yapmamız çok doğru değil. ama onu seviyorsan kendini kanıtlamalı ve geri kazanmalısınız. anlıyorum ki bir mutsuzluk içindesin. sakına içine atma. elinden geleni yap. çünkü benim ablam da aynı sorunları yaşadı. kafasına çok taktığı için şu an psikolog denetiminde. ilaç olmadan yaşayamıyor. o yüzden bence yol yakınken kendini ispatla ve ev kadınıysan evden çık. en önemlisi kabuğunu sıyırmalısın. çünkü bu devirde iyilik ve anlayış bbir yere kadar sana fayda sağlar. evlilik bir aşk oyunu gibi. gerektiğinde kozlarını iyi oynamalısın. ama ürkütme sakına.
bunlar benim düşüncelerim tabi. şunu unutma sana yardım edebilecek kişi yine sensin. çünkü durumu hiçbirimiz senin açından değerlendiremeyiz.
bol şanslar

merhaba tatlım. bizim burdan yorum yapmamız çok doğru değil. ama onu seviyorsan kendini kanıtlamalı ve geri kazanmalısınız. anlıyorum ki bir mutsuzluk içindesin. sakına içine atma. elinden geleni yap. çünkü benim ablam da aynı sorunları yaşadı. kafasına çok taktığı için şu an psikolog denetiminde. ilaç olmadan yaşayamıyor. o yüzden bence yol yakınken kendini ispatla ve ev kadınıysan evden çık. en önemlisi kabuğunu sıyırmalısın. çünkü bu devirde iyilik ve anlayış bbir yere kadar sana fayda sağlar. evlilik bir aşk oyunu gibi. gerektiğinde kozlarını iyi oynamalısın. ama ürkütme sakına.
bunlar benim düşüncelerim tabi. şunu unutma sana yardım edebilecek kişi yine sensin. çünkü durumu hiçbirimiz senin açından değerlendiremeyiz.
bol şanslar

kesinlikle katılıyorum sana yardım edebilecek tek kişi yine sensin bu hayat senin hayatın kimsenin seni üzmesine izin erme

Uzun zamanlı evliliklerde zaman zaman bu düşünceye kapılan çok kişi vardır...
Bu bir dönemmi kısa bir zamanmı öyle hissetiğin yoksa gerçekten böylemi ?

Ben mesela çok duygusal hassas zamanımda böyle düşündüm senin gibi...
Sonra baktımki bu bir dönem .Bazen bizde karşımızdaki insanda aynı hayatı yaşıyorsakta
hayat olaylar hisler bize başka bir ruh hali veriyor...Belki bir sıkıntısı vardır...
İnşallah geçici kısa bir zamandır...

Eve kapanma kendinide kapatma aynı şeyleri düşündükçe zor zamanlarda
daha içinden çıkılmaz bir hal alır...

Mutlu günler çabucak geri gelir inşallah!

konuya nerden başlayacağımı da bilmiyorum ama eşimle aynı evde yaşayan iki yabancı gibiyiz fikirlerimiz farklı hayattan beklentilerimiz ve en önemlisi eşim beni hiç tanımıyor bu mayısta 6 yıl olacak evliliğimize ama konuşurken bir bakıyorum eşim beni hiç tanımıyor sizinde böyle hissettiğiniz anlar oluyormu

benimde evliliğim yakında 6 senesini dolduracak ve 3 yaşında bir kızım var ama eşim mi evımde kalan bir yabancımı belli değil herşey o kadar kötü ki anlatamam derdimi anlatamam sıkıntımda yanımda olmaz ben neyi severim onu bile bilmez...boşanmak geçiyor içimden ama olmuyor olmuyor olmuyor...

kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim bemimde 2 çocuğum onlar için zaten ama bence bi biraz birbirimizi özlemeliyiz bana öyle geliyo hep yanındayım diye sanki beni görmüyor offfff eşim bana yeniden aşık olsun allahım lütfennnnnn

kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim bemimde 2 çocuğum onlar için zaten ama bence bi biraz birbirimizi özlemeliyiz bana öyle geliyo hep yanındayım diye sanki beni görmüyor offfff eşim bana yeniden aşık olsun allahım lütfennnnnn

4 aydır böyle diyorsun canım. önceden nasıl biriydi. sana nasıl davranırdı? bir anda çok çok büyük bir değişim varsa altından mutlaka seni üzecek bir şey çıkacaktır.

Back
X