Eşimle ayrı dünyaların insanıymışız

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Konuyu baştan anlatıyorum arkadaşlar
Bugün akşam erkek kardeşim eşiyle yemeğe geldiler kardeşim beni aradı gelicez diye bende bi planımız yoktu kabul ettim ve eşime watsaptan geleceklerini söyledim eşimde aradı ve akşama ne pişireceğimi sordu öyle kapattık
Eşim işten gelmeden biz sofrayı hazırladık hafiften karnım ağrıyodu sebebini bilmiyorum
Sofraya oturduk beraber o an ağrı girdi karnıma off çok ağrıdı dedim kardeşimin eşi abla hastaneye gidelim dedi eşimin tepkisi şu - küçük şeyler için hastaneye mi gidilirmiş??
Bende dedim azcık parmağın kesildi gittik dedim o önemli filan dedi neyse film izlicez ben film arıyorum onlara diyoki yarımsaatte bulursa bi filmi iyi falan normalde artist değildir onlara artistleşti neyse gittiler ben sinirlendim tavırlarına noldu söyle diyip durdu söyledim bunlar bunlar
Başladı hemen çok alıngansın espri de yapamıyoz
Ne esprisi dedim ya aşalıyon yanlarında dedim umursamaz davrandın dedim
=>Biz varya ayrı dünyaların insanlarıyız
=>Biz anlaşamıyoruz
=>Bence bu evlilik daha oturmadı
=>Bence senin için yanlış evliliğim falan
Bide senden ricam bana sormadan kimseyi eve kabul etme dedi
Onlar kardeşim ve sana haber verdim dedim
Yatmak istermiş planımız olabilirmiş
Aslında başı üstünde yerleri varmış
Ağır lafları kaldıramadım okadar laf içinde bunlara mı takıldın dedi
Mutfaktayım 2 saatir içeri gel dedi gitmedim şimdi yattı
Kafam allak bullak
Gidesim var
Hangimiz haksız ne yapmalıyım
Tavrım ne olmalı
Doğru düşünemiyorum.
1 senelik evliyiz.

Son düzenleme:
Eşin böyle düşündüğünden degil,o an sinirlendiyse o yüzden bu sözleri söylemiştir.Sanırım eşin yorgun geliyor o yüzden evde misafir istemiyordu o akşam için.Sen de sormadan sadece geleceklerini bildirdiğin emrivaki gibi düşündüğü için böyle davranmış olabilir.Bwnim eşim babası bile gelsin istemiyor akşam uzanamam dinlenemem biri varken diye.Benim eşim de aynı böyle.50 kez sorarım bende gelsinler mi diye sonra acısını çıkartıyor çünkü.Bazı erkeklerin huyu böyle.Yalnız kalmayı istiyor da olabilir seninle.

Misafirin yanında saçmalamış cidden laf olsun diye konuşmuş. Filmi bulman konusunda söylediği laf çok saçma.

mutfaktan çık git kocanın kollarında uyu
uyuyorsa sabah uyumuyorsa üzüldüm bugünkü tavırlarına eğer bende üzdüysem özür dilerim de ve sorun hal olsun pişman olacaktır erdemini taktir edecektir

Ben misafir davet etme konusunda eşinizi haklı buldum.
Çiftler, birbirlerine danışmadan program yapmamalı.
Kardeşiniz sizi aradığında 'eşime bir sorayım akşama belki planı vardır, sana haber vereceğim' demeniz gerekirdi.
Aynı şeyi görümce ya da kayınbirader tarafından düşünün, siz de bozulurdunuz eminim.
Bu sebeple de hıncını çıkarmış, ayıp etmiş orası ayrı.

Kızgınlık anında söylenen sözler gecerli degildir. Esinizden kendinizi sogutmayin bence. Baska bir sıkıntısı vardi belki iş yerinde gerildi. Tatli dille zamanla cözülür. Kalbinizi ferah tutun. Biz kadinlar daima ama daima bir yolunu buluruz. Evlilik demir bir leblebi :KK28: Çuvallamış biri olarak yazdim

Sinirlenmiş size o yüzden öyle davranıyor.
Boşanılacak konu değil.

Eşiniz sonuna kadar haklı evinize gelecek olanı eşinize önce sorun. Belki planı vardır belki sizinle başbaşa kalmak istiyordur vs vs
Eşiniz ailesinden birini size sormadan çağırsa rahatsız olmaz mısınız?
-Ama kardeşim neden sorayım demeyin.
O evi beraber paylaşıyorsanız sormak zorundasınız o da size sormak zorundaa. Haklı adam. Gönlünü alın.
Eşiniz de yakında size sormadan misafir kabul eder! Böyle davranmayın.

Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
Bidaha beni bu yatakta tek bırakma dedi

Konuyu açtıktan 5 dk sonra eşim kalktı geldi yataktan elimden tutup götürdü odamıza sarıldı ve hiçbirini o anlamda demedim dedi haber verseydin keşke dedi
İnsan karısını aşağılarmı dedi takıldım sdece sende o an hadi ordan filan deseydin takılsaydık dedi şimdi wcye geldim arkadaşlar ordan yazıyorum
savaşma seviş tabiri size gelsin madem:)))))

Ne tatlı hemencecik hallolmuş, yoo dostum yoo kk buna hazır değil:KK60:

Bence sizde özür dileyin kapansin bu konu cunku hatanin buyugu sizde.

Evliliğin oturması için zamana ihtiyaç var. İlk zamanlar her kavgada “acaba evlenerek hata mı yaptım?, erken mi evlendim?, çekip gitsem mi?, vs vs vs” birsürü dürtü oluşuyo insanın aklında. Ama karşılıklı olarak birbirinizi anlar hale geldiğinizde bu düşünceler çürüyor. Erkekler kadınlar kadar çözüm odaklı ve yapıcı değiller. Ben yorumlara katılıyorum, emrivaki gibi algılamış olabilir. Size o tavırlar o an ne kadar kötü de gelse, aslında büyütülcek bir durum değil. :KK66:

Back
X