- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Konuyu baştan anlatıyorum arkadaşlar
Bugün akşam erkek kardeşim eşiyle yemeğe geldiler kardeşim beni aradı gelicez diye bende bi planımız yoktu kabul ettim ve eşime watsaptan geleceklerini söyledim eşimde aradı ve akşama ne pişireceğimi sordu öyle kapattık
Eşim işten gelmeden biz sofrayı hazırladık hafiften karnım ağrıyodu sebebini bilmiyorum
Sofraya oturduk beraber o an ağrı girdi karnıma off çok ağrıdı dedim kardeşimin eşi abla hastaneye gidelim dedi eşimin tepkisi şu - küçük şeyler için hastaneye mi gidilirmiş??
Bende dedim azcık parmağın kesildi gittik dedim o önemli filan dedi neyse film izlicez ben film arıyorum onlara diyoki yarımsaatte bulursa bi filmi iyi falan normalde artist değildir onlara artistleşti neyse gittiler ben sinirlendim tavırlarına noldu söyle diyip durdu söyledim bunlar bunlar
Başladı hemen çok alıngansın espri de yapamıyoz
Ne esprisi dedim ya aşalıyon yanlarında dedim umursamaz davrandın dedim
=>Biz varya ayrı dünyaların insanlarıyız
=>Biz anlaşamıyoruz
=>Bence bu evlilik daha oturmadı
=>Bence senin için yanlış evliliğim falan
Bide senden ricam bana sormadan kimseyi eve kabul etme dedi
Onlar kardeşim ve sana haber verdim dedim
Yatmak istermiş planımız olabilirmiş
Aslında başı üstünde yerleri varmış
Ağır lafları kaldıramadım okadar laf içinde bunlara mı takıldın dedi
Mutfaktayım 2 saatir içeri gel dedi gitmedim şimdi yattı
Kafam allak bullak
Gidesim var
Hangimiz haksız ne yapmalıyım
Tavrım ne olmalı
Doğru düşünemiyorum.
1 senelik evliyiz.
Bugün akşam erkek kardeşim eşiyle yemeğe geldiler kardeşim beni aradı gelicez diye bende bi planımız yoktu kabul ettim ve eşime watsaptan geleceklerini söyledim eşimde aradı ve akşama ne pişireceğimi sordu öyle kapattık
Eşim işten gelmeden biz sofrayı hazırladık hafiften karnım ağrıyodu sebebini bilmiyorum
Sofraya oturduk beraber o an ağrı girdi karnıma off çok ağrıdı dedim kardeşimin eşi abla hastaneye gidelim dedi eşimin tepkisi şu - küçük şeyler için hastaneye mi gidilirmiş??
Bende dedim azcık parmağın kesildi gittik dedim o önemli filan dedi neyse film izlicez ben film arıyorum onlara diyoki yarımsaatte bulursa bi filmi iyi falan normalde artist değildir onlara artistleşti neyse gittiler ben sinirlendim tavırlarına noldu söyle diyip durdu söyledim bunlar bunlar
Başladı hemen çok alıngansın espri de yapamıyoz
Ne esprisi dedim ya aşalıyon yanlarında dedim umursamaz davrandın dedim
=>Biz varya ayrı dünyaların insanlarıyız
=>Biz anlaşamıyoruz
=>Bence bu evlilik daha oturmadı
=>Bence senin için yanlış evliliğim falan
Bide senden ricam bana sormadan kimseyi eve kabul etme dedi
Onlar kardeşim ve sana haber verdim dedim
Yatmak istermiş planımız olabilirmiş
Aslında başı üstünde yerleri varmış
Ağır lafları kaldıramadım okadar laf içinde bunlara mı takıldın dedi
Mutfaktayım 2 saatir içeri gel dedi gitmedim şimdi yattı