Esimle ayri sehirlerde yasamaya karar verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yavaş ve hızlı yeme olayı neden bu kadar abartılmış anlamadım biz aynı sofraya oturuyoruz ama ben daha yemeğimi yerken o tatlı faslına geçiyor, dışarda da o kadarcık bekliyor beni, ben yemek yerken de gayet konuşabiliyoruz. Hatta çok şaşıracaksınız ama iki çocuklu bi arkadaşımız var onlar önce çocukları doyurduğu için hep birlikte onları da bekliyoruz. Bunun bi sorun olacağı şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti

Ay lütfen yaaaa. Yemek yerken konuşacak konu bulamayıp sıkıldığınız insanlarla beraber olup bir de bunu yaptığınız zaten en doğru gibi yazmanız çok komik olmuş
Benim ağzım dolu yemek yiyorum nasıl konuşayım adamla Muhabbet etsek, benim yemek yeme fazlı daha uzayacak adamın 15dk da bitirdiği yemeği ben 3 saatte bitireceğim muhabbet ederekten, daha mı iyi.. Bunun içinde ayrılınır mı bilemedim saçma

Klavye ağası mi ?

Aynen aynı onların sahnesindeki gibi 'aaaahhhh' ..... gönlünüz olsun... Ne alakasız alakasız saldırgan yorum yapıyorsunuz?
Saldırgan yorum yapmadım, fazla romantik yaşadığınızı düşünüyorum hayatı. Willyy ile iyi kanki olurdunuz

her nee kadar bana saldırgan yorum yapsanızda bu yorumunuzsa çok katıldım...
Benimde erkek arkadaşım futbol fanatiğiydi, oysaki ben tam tersi hiç sevmem. Ama bir kez beraber izlemiş bulunduk ve o onun heyecanlı neşeli halleri çok hoşuma gitmişti. Sonra aylarca tüm maçları onunla beraber izlemeye başladım, bir andan ortak aktivitemiz haline geldi. Bende sahile gitmeyi plajda yayılıp bir şeyler içmeyi yemeyi piknik gibi yapmayı çok severim, bende ondan mutlu olduğumdan ve öncesinde, onun bundan nefret etmesine rağmen her haftasonunu sonradan böyle geçirmeye can atmasından onunda bir nevi bana ayak uydurabilmesi, özel birşey..
Ama illa kahvaltıyı beraber yap, akşam yemeği beraber yenmeli 'aile isen' dayatmaları nereden geliyor? Yenemiyorsa yenemiyor işte, sonradan oturursa bu şeyler bilemem. Ama oturmazsada ne oluyor yani?

Çevreyi zerre umursama. Evliliği zora sokan bişey olsa hissedersin. Kadınların içine doğar

Bu mu romantizm?
Şey gibi, klasik kitaplarda genelde üzüntüden çat diye hastalanıyorlar, yataklara düşüyorlar ve onu üzen kişi gelmeden hayata dönemiyorlar ya, yazı dilinde ah oh uh diye konuşanlar bana onları çağrıştırıyor

Willy'e göre eşinin futbol zevkine katılmak zorunda değil, eşi de onunla pikniğe gidip ona ayak uydurmak zorunda değil. Birbirleri için asla zorlamamalılar kendilerini, beklentiler olmamalı. Olay yemek değil yanlış anlaşılma olmuş. Bu insanlar fazla kasıyor. Doğal değil bu. Sizin ilişkiniz benzemiyor onunkine.

Evi kapatın adam mecbur kalır gelir tek sorun evin açık olması!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…