Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye
Cocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye
O zaman siz mi çocuğunuzun odasında yatıyorsunuz?Cocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye
ee siz gitmiyorsunuz eşinizin yanına demek oluyor bu?Cocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye
Cocugun odasini alirken 2 kisilik yatagi cikartmadik onun yaninda yaticaz diye dogumdan snr bisey oldu cocugun yaninda yatalim dedim uykusu bolunmesin diye odasinda yatmaya basladi napabilirim ki anladigim sey benle yatmak istememesi cocuk bahaneee siz gitmiyorsunuz eşinizin yanına demek oluyor bu?
istediğiniz nedir anlamadım.
Özel olucak ama beraberde mı olmuyorsunuZ? Ayrı yatması şu süreçte bazen öyle olabiliyor cnm ggecicektir ins.ama beraber olmuyorsaniz bu önemli bı sorunCocugun odasini alirken 2 kisilik yatagi cikartmadik onun yaninda yaticaz diye dogumdan snr bisey oldu cocugun yaninda yatalim dedim uykusu bolunmesin diye odasinda yatmaya basladi napabilirim ki anladigim sey benle yatmak istememesi cocuk bahane