Éşimle ayrı yatıyoruzzz

Mihri05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
29
35
38
33
Çocugum olduktan sonra eşim benle ayrı yatmaya başladı bahane olarak çocugun sesinden etkilenip uykusu açılıyormuş ve bir daha uyayamıyormuş 4 ay oldu her gün yanima gelmesi icin bekliyorum ama arkadaş gibi iyi geceler diyip kapısını kapatip yatıyor ne yapıcağimı şaşirdim

Bir cok erkek gibi.. bunlar dunyanin boylebi yer oldugunu bilseler dunyaya gelmezlerdi :)

Bu adam aldatsa yarin obursu gun sen ihmal ettin kocani diye cikisanlar olur kesin:)

Yapacak birsey yok, konusmaktan anliyosa konus ama cogu bunuda anlamiyor

Cocuk ayri odada zaten ben onu yalniz birakamıyorum uyaninca duymam
diye

Niye eşinizinki can sizinki patlıcan mı? Senin uykunun kıymeti yok mu ? O çocuğu tek başına yapmadın biraz da o kalkıp baksın!

görüntülü telsiz alın, mikrofonun sesini sonuna kadar açın, bebek ıh dese bangır bangır öter, yanındayken duyduğunuzdan daha net duyar ve görürsünüz, herkes de yerinde yatmış olur.

Naif ve bencil kocama adım atmaktan bile çekinir hale geldim aramizdaki ilişki arkadaşliktan başka bişey degil telsiz alsam bile yanına girip yatıcak cesaretim yok hamile olduğumdan beri yanimda ama aslinda yok bedenen yaninda olucagina hoc olmasin diyorum

ee siz gitmiyorsunuz eşinizin yanına demek oluyor bu?
istediğiniz nedir anlamadım.
Cocugun odasini alirken 2 kisilik yatagi cikartmadik onun yaninda yaticaz diye dogumdan snr bisey oldu cocugun yaninda yatalim dedim uykusu bolunmesin diye odasinda yatmaya basladi napabilirim ki anladigim sey benle yatmak istememesi cocuk bahane

Cocugun odasini alirken 2 kisilik yatagi cikartmadik onun yaninda yaticaz diye dogumdan snr bisey oldu cocugun yaninda yatalim dedim uykusu bolunmesin diye odasinda yatmaya basladi napabilirim ki anladigim sey benle yatmak istememesi cocuk bahane
Özel olucak ama beraberde mı olmuyorsunuZ? Ayrı yatması şu süreçte bazen öyle olabiliyor cnm ggecicektir ins.ama beraber olmuyorsaniz bu önemli bı sorun

4 ayliksa ayrı bırakma kusar nefessiz kalır falan Allah korusun

Sanki bi uyku erkeklerde var. Biz neyiz?
Bebeğin beşiğini yatak odasına al. Eşine de soyle çok konuşmasın :KK48:

4 aylık bebği bırakıp kocanın yanına gitme zaten bişey olur mazallah .

10 aylık bebeğim var doğduğundan beri park beşikte yatak odasında bizimle beraber uyur, esimde hic düşünmedi uyuyamıyorum kalkip baska odaya gideyim falan, yeri geldi kalkti ilgilendi bile.. Sizinkine birsey diyemeyeceğim muamma :110:

Tek başımıza mı yaptık arkadaş biz bu çocukları...
Ne münasebet , hem rahatsız olacak hemde ayrı yatacak bebeğin sesinden olddu canım der , sırayla baktırırdım ben olsam.
Bencil adam ...

Kadın zaten üzülmüş benim koca im ayrı yatmaz falan diyip daha fazla üzmemek lazım.
Size gelince bu işe acil olarak çözüm bulmanız gerekiyor.Adımı ondan beklemeyin belli ki o atmayacak.Belli ki araya soğukluk girmiş.Çocuğu ayrı odaya alın sırt üstü değil yan yatırın kapıyı açık bırakın.Merak etmeyin gık dese duyar hemen koşarsınız annelik böyle bişey.Eşinizle de konuşun ben artık ayrı yatmak istemiyorum diye.Bişeyler yapmazsanız durum daha kötüye gider.

Back
X