• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bana "defol git " dedi :(

Bunu anlatmaya calisiyorum. Mevzu cocuk degil. Niye kendinizi cocukla kiyasladiniz ki? Ona kizmiyorsun bana kiziyorsun diyip tartismayi fitilleyen sizsiniz. Biraz ego sizde var bence. Adam ozur dilemis. Cocugu hakkinda da kizdirmissiniz ona ragmen. Hala ozur dilemem diyorsunuz. Ego bu maalesef.
olay sirasına koyacak olursak ilk önce : biletek mi oldu dediğimde " çocuk da bilerek bozmamıştı ona bakarsan "dedi.Gerekli bir cümle miydi bu ?daha ilk baştaki cümle bu olayım başı ,uzamasına sebep olan cümle .Burda kıyası kim yapmiş başlatmış oldu sizce ?

olay sirasına koyacak olursak ilk önce : biletek mi oldu dediğimde " çocuk da bilerek bozmamıştı ona bakarsan "dedi.Gerekli bir cümle miydi bu ?daha ilk baştaki cümle bu olayım başı ,uzamasına sebep olan cümle .Burda kıyası kim yapmiş başlatmış oldu sizce ?
Siz cocuk bozdugunda hicbir sey soylememis miydiniz? Yada hic tepki vermediniz mi? Bu 2 anlama geliyor. Ya cocukta bilerek bozmadi ama onada sinirlendim. Yada cocukta bilerek bozmadi ama sen ona tepki vermistin demek istiyor. Durup dururken niye boyle bir sey soylesin ki.

Herkese günaydın arkadaşlar,
Eşimle artık tartışmıyorduk,bebek sorununu da çözmüştük,hatta bu sevincimi arkadaşım ile de paylaşmıştım dün ama neyazıkki dün geceki olay beni yedi bitirdi...kısa tutmaya çalışacağım..
Biz yan binaya taşındık,taksitle eşyalar aldık,çok hevesliydik bu ev bize çok iyi gelmişti.eski lojman henüz boş.internette acil ve 4-5 saat sürecek bir işim vardı,işle ilgili.yeni evimizde internet olmadığından eski evimize pc ile gitmem gerekiyordu,evde elektriği Çoktan kapatmıştık pc fişe takılı Çalışıyor sadece..Eşim eski evin anahtarını verdiği kişiden geri aldı,kabloyla elektrik çekti pc,masa sandalye ayarlayıp bana çalışma ortamı oluşturdu ara ara da beni yokladı,kahve getirdi vs ..buraya kadar güzel.
Odada işim bittiğinde eve getirdiklerimizi ellerimize aldık çıkıyoruz.Fincanın dibinde kalan kahve pc nın kapağına döküldü.zaten Öncesinde eşimin oğlu iki defa üst üste pc yı bozmuştu zor yapıldı benimki de 3.mü oluyor gibisinden çıldırdı beni azarladı git şurdan vs Cümleler kullandı.biletek mi oldu dedim çocuk da bilerek yapmıyor dedi.Beni çocuğa eş tuttu yani,ben de dedim çocuk iki kere bozdu ama ona şefkat gösterdin aferin demediğin kaldı sadece dedim.Beni çocukla eş tutunca kendimi savundum ben de,yoksa Aklımda değildi.Bu arada çocukla da çok iyiydik daha dün burdaydı X abla diye Peşimde dolanıyordu,neyse o başka konu.
Tartışma böylece Başlamış oldu ve uzadı uzadı "defol git " e geldi,"hem de hemen dedi çık git burası benim evim biliyorsun" dedi.Diyalogları tek tek yazıp sizi sıkmak istemiyorum.Ben aşırı üzüldüm ve söylene söylene içeri geçtim,ağladım filan.Yarın beni burda göremeyeceksin,artık bitti soğudum dedim.Geldi bağırarak kendini haklı göstermeye çalıştı önce,sonra da arayı yapmaya çalıştı.Seni seviyorum ben ne güzel gidiyordu herşey ne hale geldik birden seni sevmesem Aklım sende kalır ni yanına gittim geldim dedi. Güya kendini parçaladı.
Ah benim yarım kalan hayallerim,sizleri bu evde bırakıp gitsem mi şimdi ha ?
Napim ben şimdi kızlar içim daralıyor,bunalıyorum...

Önemli not: arkadaşlar dikkatli okuyarak yorum yapmanızı rica ediyorum çocuk üzerinden gitmeyelim lütfen konu eşimin bana tavrı ve söylemleri,lütfen ( çocuk örneğini kendi verdi )
asla cocugu ıle kendınızı kıyaslamayın bu statude erkekler cocuklarına karsı asırı hassas oluyorlar bır tane de benım basımda var , kazayla oldu olacagı varmıs gıbısınden cocugu katmadan mevzuya gırseydınız keske ve bence esınız hassas noktasına degındıgınız ıcın asırı tepkı evrmıs bende zaman zaman yasıyorum bunları ama bızde s.. ceken hep ben oluyorum ;)

bence sıradan bi kavga, sadece eşin anlamsız bi öfke patlaması yaşamış, herhalde canı başka bişeye sıkkındı ya da çocuğuna çok sinirlenip içine atmıştı iki defa bozduğu için onun öfkesini de sana patlamış oldu, yoksa neden çocuk lafını açsın

bu arada arkadaşlar kıyas kıyas demişte bu aile içinde olan bişeyki, bazen baba der, oğlun daha kıymetli tabii diye karısına, bazen kadın kocasına, oğluna daha hoşgörülüsün ama der yani öz çocukları için bile söylenir bunlar, olabiliyo yani böyle şeyler
benim genel gözlemim de erkekler çocuklarına daha hoşgörülü
yani senin kızın işte, işte bu benim oğlum, şakasına ya da ciddi herkesin evinde bunlar oluyordur ufak ya da büyük

ama bilmiyorum eşinin bu ev benim defol git demesi çok masum değil, bu kahve dökülmesi, sana söyleyemediği bazı şeylerin ağzından çıkıvermesine sebep olmuş, demekki sana normalde söyleyemediği bi birikim var arka planda
Aynen öyle çocuğuna iki kete kızamadıklarını benden çıkardı.sanki iki kete bozan bendim bu da 3.sü..bu arada bozulmadı da zaten ,kapağına döküldü onu da o saniyede üzerime sildim sıkıntı çıkmasın diye..
Son cümlelerinizi ons söylemiştim saç baş yoldu nereden çıkarıyorsun diye..anlamıyorum bu erkekleri erkekleri tanımadan evlebmeyeceksin !! Çok sevgilim olmadı olsaydı keşke

asla cocugu ıle kendınızı kıyaslamayın bu statude erkekler cocuklarına karsı asırı hassas oluyorlar bır tane de benım basımda var , kazayla oldu olacagı varmıs gıbısınden cocugu katmadan mevzuya gırseydınız keske ve bence esınız hassas noktasına degındıgınız ıcın asırı tepkı evrmıs bende zaman zaman yasıyorum bunları ama bızde s.. ceken hep ben oluyorum :KK66:
Önce s...çekiyo sonra tükürdüğünü yalıyor

Siz cocuk bozdugunda hicbir sey soylememis miydiniz? Yada hic tepki vermediniz mi? Bu 2 anlama geliyor. Ya cocukta bilerek bozmadi ama onada sinirlendim. Yada cocukta bilerek bozmadi ama sen ona tepki vermistin demek istiyor. Durup dururken niye boyle bir sey soylesin ki.
Pc eşimin,benimkini kullanmıyorum.Kırk yılın başı işim düştü.Onun oldupu için bişey dememiştim

Gidersen vicdanını rahatlar bence gitme kal derim
ama fazla yüz göz olma üzgün ol ama telafi etmesine izin verme
vicdanını rahatlamasını izin verme

sinirlenerek söylenen sözler sizde çok alınganlık yapmışsınız birdaha sinirlendiğinde saygısız olmaması söyleyin evde saygı biterse herşey biter koskocaman adam bunu bilmeli

sinirlenerek söylenen sözler sizde çok alınganlık yapmışsınız birdaha sinirlendiğinde saygısız olmaması söyleyin evde saygı biterse herşey biter koskocaman adam bunu bilmeli

Havaya atıp al sana Laptop demediğinize dua etsin. Gülün geçin bişey yokmuş gibi. Yazık olur giderseniz bu yüzdende.

Aynen öyle çocuğuna iki kete kızamadıklarını benden çıkardı.sanki iki kete bozan bendim bu da 3.sü..bu arada bozulmadı da zaten ,kapağına döküldü onu da o saniyede üzerime sildim sıkıntı çıkmasın diye..
Son cümlelerinizi ons söylemiştim saç baş yoldu nereden çıkarıyorsun diye..anlamıyorum bu erkekleri erkekleri tanımadan evlebmeyeceksin !! Çok sevgilim olmadı olsaydı keşke
Ah canım tanisan ne olacaktı kader işte.
Insandan çok esyaya değer veren erkeklerden nefret ediyorum bir tane de benim başımda var.
Hiç altta kalmıyorum sende kalma pcsini bir yerine yerlestirsin çok sinirlendim.
Ölümlü dünya ya kalp kornaya deger mi bozulsaydi yapılırdı dunyanin sonu degil ya

Çocukla kendinizi kıyaslanamanız olmamış. Ama bu eşinizin tavrının da doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ben bilemedim sizi

Herkese günaydın arkadaşlar,
Eşimle artık tartışmıyorduk,bebek sorununu da çözmüştük,hatta bu sevincimi arkadaşım ile de paylaşmıştım dün ama neyazıkki dün geceki olay beni yedi bitirdi...kısa tutmaya çalışacağım..
Biz yan binaya taşındık,taksitle eşyalar aldık,çok hevesliydik bu ev bize çok iyi gelmişti.eski lojman henüz boş.internette acil ve 4-5 saat sürecek bir işim vardı,işle ilgili.yeni evimizde internet olmadığından eski evimize pc ile gitmem gerekiyordu,evde elektriği Çoktan kapatmıştık pc fişe takılı Çalışıyor sadece..Eşim eski evin anahtarını verdiği kişiden geri aldı,kabloyla elektrik çekti pc,masa sandalye ayarlayıp bana çalışma ortamı oluşturdu ara ara da beni yokladı,kahve getirdi vs ..buraya kadar güzel.
Odada işim bittiğinde eve getirdiklerimizi ellerimize aldık çıkıyoruz.Fincanın dibinde kalan kahve pc nın kapağına döküldü.zaten Öncesinde eşimin oğlu iki defa üst üste pc yı bozmuştu zor yapıldı benimki de 3.mü oluyor gibisinden çıldırdı beni azarladı git şurdan vs Cümleler kullandı.biletek mi oldu dedim çocuk da bilerek yapmıyor dedi.Beni çocuğa eş tuttu yani,ben de dedim çocuk iki kere bozdu ama ona şefkat gösterdin aferin demediğin kaldı sadece dedim.Beni çocukla eş tutunca kendimi savundum ben de,yoksa Aklımda değildi.Bu arada çocukla da çok iyiydik daha dün burdaydı X abla diye Peşimde dolanıyordu,neyse o başka konu.
Tartışma böylece Başlamış oldu ve uzadı uzadı "defol git " e geldi,"hem de hemen dedi çık git burası benim evim biliyorsun" dedi.Diyalogları tek tek yazıp sizi sıkmak istemiyorum.Ben aşırı üzüldüm ve söylene söylene içeri geçtim,ağladım filan.Yarın beni burda göremeyeceksin,artık bitti soğudum dedim.Geldi bağırarak kendini haklı göstermeye çalıştı önce,sonra da arayı yapmaya çalıştı.Seni seviyorum ben ne güzel gidiyordu herşey ne hale geldik birden seni sevmesem Aklım sende kalır ni yanına gittim geldim dedi. Güya kendini parçaladı.
Ah benim yarım kalan hayallerim,sizleri bu evde bırakıp gitsem mi şimdi ha ?
Napim ben şimdi kızlar içim daralıyor,bunalıyorum...

Önemli not: arkadaşlar dikkatli okuyarak yorum yapmanızı rica ediyorum çocuk üzerinden gitmeyelim lütfen konu eşimin bana tavrı ve söylemleri,lütfen ( çocuk örneğini kendi verdi )
Biraz burnunu sürtün sonra affedin bunun için evi terketmeye gerek yok ki hemen çocuğu da örnek göstermeyin hiçbir olayda araya bulmaya geldiğinde haksız olduğu yeri söyle birdaha tekrarlama de yeter abartmaya gerek Yok elbet tartışma olacak hep güllük gülüstanlık olmayacak ya

Ben sizi geçmiş konularinizdan hatırlıyorum. Sizin bekar halinizle iki kere evlenmis cocuklu bir adamla evlenmeniz basta yanlis zaten. Babasi da şükretmeli sizin gibi birini bulduğu icin. Hem masraflara ortak oluyorsunuz hemde çocuğuna bakiyorsunuz. Utanmadan sizden tablet istememis miydi birde? Bastan hatalı evlilik bu, ayrica çocuğunuz olmasini cok istiyordunuz bu adam sizden çocuk falan yapmayacak emin olun.

Üff defol git lafi bizim kavgalarimizdaki rutin bi laf artik.. hatta bi ust seviyesini bile dyoruz. Bagirmali cagirmali kavgalarimiz oluyo..bosancam gorursunler falan ucusuyo.. bi kah ben küsyorum kah o. 2 gune barisiyoruz en gec..
Bence bisey yok,ama bence yok. Bi baskasi icin cok fazla olabilir bu laf ne biliyim...

Bana söylediği Cümleler,resmen kovdu.Dilinin kemiği yok.Küçük şeylerde büyük laflar ediyor,bu da en büyüğüydü...daha büyüğü var mi acaba Sırada
Insan karısına gece gece kapı gösterir mi..kendini Savunması da sen de bana cevap verdin :KK43:
Oluyor canım malesef oluyor böyle şeyler evlilikte bazen 3 maymunu oynamak gerekiyor banada eşim bir kez s.ktir git dedi yüzüme bir kez de bana tavrını eleştiren görümceme sırf kız beni savundu diye s.ktirsin gitsin dedi aldım karşıma konuştum 3.olursa seni bırakır giderim bi daha da dönmem dedim odur budur çok şükür al eşini karşına otur konus rahatsızlıklarını

Eski konularınızdan hatırladım. Eşinizin üçüncü, sizin de ilk evliliğiniz. Eşiniz geçmiş borçlarını ödediği için evin tüm yükü üzerinizde. bir de oğluna laptop aldırma hikayesi vardı, size aldıracaktı. Ve kendi çocuğu olduğu için sizinle çocuk yapma meselesini sürekli öteliyordu.
Belki kızacaksınız ama ben yanlış evlilik olduğunu düşünüyorum. eşiniz hala diğer evliliklerindeki hatalarından payını almamış biri. Sizin gibi birini kırabiliyor, kalbinizin kırılacağını düşünmeden. eleştirime huyu da vardı. Ve en önemlisi e kendini size besletiyor. Resmen sizi kullandığını düşünüyorum ben. Bu evlilikte ortak bir paylaşım yok. Tüm yük sizin üzerinizde. Sadece ufak bir sevgi kırıntısı beklediğiniz ama evde hem erkek hem de kadın olmanıza rağmen o da esirgeniyor sizden. Eşinizin eve katkısı yok, bir de size defol diyorsa bu normal değildir. Çok kolay sizi kaybetmeyi göze alabiliyor. Ben olsam bu sözün üzerine bitirirdim.
Eğer normal bir evlilik olsaydı, yani herkesin görevlerini yerine getirdiği, paylaşımın olduğu, adamın kendini besletmediği..... Böyle bir evlilikte defol dediğinde bir kavga anında söylenmiştir derdim ancak sizin durumunuzda (erkeğin kadını değil de kadının erkeği beslediği durumda) üstüne bir de defol kelimesini duyuyorsam arkama bile bakmadan çekip giderdim. Hadi ilk evliliği hataydı. İkinci evliliği de olmamış. Üçüncü evliliğinde de soruınlar yaşatıyorsa demek ki bu adam da suç... Evliliği yürütmek için hiçbir çabası yok. Anca kendini besletiyor, kullanıyor. Gerçekten bu evliliğin yürümesini isteyen sevdiği kadından çocuk da ister, oysa adam sürekli öteliyor. gözünüzü açmam için ne söylemem lazım bilmiyorum ama bu evlilik adamın borçları bitince de biter. Adamın sizinle işi kalmayınca biter.
Yaşım 37 diye katlanıyorsanız kendinize yazık edersiniz. Çocuk için evlendiyseniz çocuğa da yazık edersiniz.

Eski konularınızdan hatırladım. Eşinizin üçüncü, sizin de ilk evliliğiniz. Eşiniz geçmiş borçlarını ödediği için evin tüm yükü üzerinizde. bir de oğluna laptop aldırma hikayesi vardı, size aldıracaktı. Ve kendi çocuğu olduğu için sizinle çocuk yapma meselesini sürekli öteliyordu.
Belki kızacaksınız ama ben yanlış evlilik olduğunu düşünüyorum. eşiniz hala diğer evliliklerindeki hatalarından payını almamış biri. Sizin gibi birini kırabiliyor, kalbinizin kırılacağını düşünmeden. eleştirime huyu da vardı. Ve en önemlisi e kendini size besletiyor. Resmen sizi kullandığını düşünüyorum ben. Bu evlilikte ortak bir paylaşım yok. Tüm yük sizin üzerinizde. Sadece ufak bir sevgi kırıntısı beklediğiniz ama evde hem erkek hem de kadın olmanıza rağmen o da esirgeniyor sizden. Eşinizin eve katkısı yok, bir de size defol diyorsa bu normal değildir. Çok kolay sizi kaybetmeyi göze alabiliyor. Ben olsam bu sözün üzerine bitirirdim.
Eğer normal bir evlilik olsaydı, yani herkesin görevlerini yerine getirdiği, paylaşımın olduğu, adamın kendini besletmediği..... Böyle bir evlilikte defol dediğinde bir kavga anında söylenmiştir derdim ancak sizin durumunuzda (erkeğin kadını değil de kadının erkeği beslediği durumda) üstüne bir de defol kelimesini duyuyorsam arkama bile bakmadan çekip giderdim. Hadi ilk evliliği hataydı. İkinci evliliği de olmamış. Üçüncü evliliğinde de soruınlar yaşatıyorsa demek ki bu adam da suç... Evliliği yürütmek için hiçbir çabası yok. Anca kendini besletiyor, kullanıyor. Gerçekten bu evliliğin yürümesini isteyen sevdiği kadından çocuk da ister, oysa adam sürekli öteliyor. gözünüzü açmam için ne söylemem lazım bilmiyorum ama bu evlilik adamın borçları bitince de biter. Adamın sizinle işi kalmayınca biter.
Yaşım 37 diye katlanıyorsanız kendinize yazık edersiniz. Çocuk için evlendiyseniz çocuğa da yazık edersiniz.
Evet her konuyu öxetlemişsiniz elinize sağlık.Yeni eşyalar aldık taksitleri onun adına açtırdım bırakıp gidersem 12 binlik borç ona kalacak bunu bile düşünmeden patavatsızlık etti kafam öyle Karışık ki çevremde kimseye de anlatamıyorum dost var düşman var diye:( kendimi işime de veremiyorum şu an çok mutsuz ve karışığım :(

Bana "defol git biliyorsun burası benim evim..!" diyen bir insanla asla ömür geçiremem.. O an bırakır giderim.. Al evini, laptopunu başına çal der giderim.. Kaldı ki siz bu admaın 3. karısısınız.. Çocuğuna bakıyorsunuz? Masraflarını karşılıyorsunuz.. Sırf bu yüzden bile sizi yanında tutmak istiyor olabilir.. Allah aşkına kendinize neden böyle bir hayatı reva gördünüz? Aşk mı? Bir yere kadar aşk işte... Saygıyı hiç saymıyorum bile.. Çünkü eşinizin size saygısı da yok anladığım kadarıyla.. Böyle bir imada bulunması bile bunun göstergesi.. Nesiniz siz? O adamın eşi misiniz? Yoksa çocuğuna bakıcı ve eve bankamatik mi? Okur öyle şeyler diyen arkadaşlarım evett tartışırsın, hatta sesini de yükseltirsin.. Ama " defol git burası benim evim biliyorsun" diyemezsin.. Evlilik böyle bir şey değil bana göre..

Back
X