• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bana "defol git " dedi :(

Benim yasadigim sIkIntilar onemli degil onemli olan oglumun yasadiklari. Erkek cocugu rol model arar. Baba figuru onlar icin onemli. Neyse ne desem kar etmeyecek. Yasayip gorecekleriniz var belki de. Ne deyim ki. Ben boyle sonunu dusunmeden yapilan ve sonunda da babasiz buyuyen cocuklara uzuluyorum.
Ayrica cocuk kurtarmiyor yuvayi, bunu bilin istedim. Boyle bir dusunceniz de varsa hata edersiniz.
Hayır öyle bi düşüncem yok.Bağlasaydı eski Eşinden ayrılmazdı çocuğa rağmen. Çevremde üni yaşına gelmiş çocuğu olup ayrılmaya kalkışan o kadar çift var ki..Sonradan yozlaşıyor evlilikleri sonuç yine ayrılık olabiliyor.Şimdi aman çocuk etkilenmesin diye vaz mi geçeyim onu Dünya'ya getirmekten.Elimden geleni yapacağım anne-baba Birlikteliği için.Dayak yiyor olsam,aldatılıyor olsam bu durumda çocuk fikri Saçma olurdu evet ama ben çözülemeyecek sorun görmüyorum aramızda şu an.Dayak aldatma eski evliliklerinde de olmadı.Benim annem Babsm ayrılmadı babam bırakmadı mutsuz mutsyz Büyüdüm.Bazdn ayrılmak temizlik demek oluyor

Back