Esimle banyo

Ekkkk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
23
4
6
1,5 yildir evliyiz..Esim benle banyo Etmek istiyor (birlikte banyo etmeyi ben de cok istiyorum ama yapamiyorum..ama ben istemiyorum..Cook utaniyorum ne yapmam lazim.. ben de ki o cesaret yok ne yapmam lazim? Esim cok anlayisli ama cok istiyor..

Son düzenleme:
yap gitsin nasılsa sonrasında işler değişecek utanman gerek kalmicak

banyoda mumlar yakın. ya da bi köşede gece lambası hadi o da olmadı holün ışığı falan yansın..
yani loş olsun içerisi..
önce gecelik yada uzun bi tişörtle girin, suya ve birlikte banyo düşüncesine alışınca çıkarırsınız ya da eşiniz çıkarır zaten..

Ay yine mi fake yarabbim? Öfff... Gerçekten yardıma ihtiyacı olanları ayırt edemez olduk bunlar yüzünden.
Yani bilmiyorum ilk konusunda istekliyim demiş şimdi utanıyorum diyor değişik bilemedim

Yani bilmiyorum ilk konusunda istekliyim demiş şimdi utanıyorum diyor değişik bilemedim

Ya bu arada yeri gelmişken söyleyeyim. Burada da var utananlar biliyorum. Kocalarınızdan utanmanız "çok namuslu, bekaret timsali, saf, temiz" olduğunuz anlamına değil aksine sağlıksız bir duruma ve acilen psikolojik destek almanız gerektiğine işaret ediyor. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…