• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle barışmak istiyorum dua edin lütfen

Kkkkkjz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
68
3
1
33
Yaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle

Eklentiler

• IMG_20230421_185113_267.webp
    IMG_20230421_185113_267.webp
    120,7 KB · Görüntüleme: 546
Yaklaşık 3 buçuk aydır ayrıyız eşimle boşanma aşamasında yız ve 31 yaşında bir kadınım ve çocuk gibi baba annem ve amcam tarafından azarlanıp hergün kalbi kırılan biriyim çok zoruma gidiyor 31 yaşındaki bir kadınım amcam bana öküz inek VS hakaretler edip duruyor yetmiyor azarlıyor bazen intihar etmeyi düşünüyorum o kadar ki canım sıkkın kaçıp gitmek istiyorum gidecek bir yerim yok ne yapacağım şaşırdım psikolojim bozulcak artık baba annem bana bağırıyor sonra ben ona kırıcı konuşunca kalbi kırılıyor oluyo bana gelince benim kalbim yok mu beni hep hor görüyorlar annemi öldürdüler sıra bana geldi anneme sıkıntı vere vere mezara soktular şimdi sıra bende ne olur dua edin eşim gelsin barışalım eşimle
Dua ederim etmesine de,neden ayrıldınız?Aranızdaki sorun ne?Bunlardan bahsedin,ona göre yorum yapalım.

31 yaşındasınız ama amcaniz ve aileniz tarafından hakarete izin veriyorsunuz kaldı ki evlisiniz niye buna izin veriyorsunuz ? Niçin intiharı düşünüyorsunuz değer mi ? Kendinize gelin gelmeye calisin

Ne dediğini kendide bilmiyor ki
Baba annem yazmis, babaannem demeye çalışmış sanirim, sonradan anladim ben de.
Hakaret azar vs varsa ve duruşu bu şekildeyse eşiyle de sorunlu, kavga dövüş bi iliskisi vardir diye tahmin ediyorum. Neler oldugunu bi anlasak iyi olacak

Amca, babanne azarı işitmek için 30 yaş çok geç bir yaş değil mi? Sanırım karakter olarak pasif birisiniz. O evden gitme ihtimaliniz yoksa Güçlü olup ezdirmeyin bari kendinizi. Eşinizle neden ayrıldınız? Sonuçta ona dönmeniz de hayırlı olmayabilir sizin için. Yağmurdan kaçıp doluya tutulan çok var

Annen hayatta mi degil mi? Bi babam annem amcam azarliyo demissin, bi mezara soktular demişsin.

Şimdi farkettim, babaannem demek istemişsin sanırım.
Neden ayrısınız, neler oldu?
Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı

Fotoğraf ne alaka?Anlayan var mı?

Annem yok annem vefat etti 18 yıl oldu babam var oda gurbette yanına da alamıyor bunların elinin altında hizmetçi oluyorum eşimle çok küçük sorunumuz var Dı oda eski eşini unutmaması eski eşi onu aldattığı halde benim hiç bir değerim olmadı
Çok küçük sorun boşanma aşamasına nasıl getirdi sizi?
İsterseniz tam olarak anlatın bi.

Eşinle sorununuz pek küçük denemez , bence ailenin yanında durma kadın sığınmaya git ve kendine yeni bir hayat kur ..

Allah rahmet eylesin.
Eski eşini unutamamasi kucuk bir sorun mu?
Ne kadar evli kaldiniz?
Egitim durumun ne? Mesleğin var mi?

Bu küçük sorun mu Allah aşkına?Adam niye eski eşini unutamadan sizinle evlendi?

Önceki mesajlarını okuyunca kafayı yersiniz..hep eğitimsizlikten perişan oluyor kadınlar bulduğumu kopyaladım afakanlar bastı...

Eşim beni sevmiyor

Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar...

Görücü usulü 15 gün içinde getirmişler zaten beni ısınamaması normal miş eşimin bana seviyorum deyip aldı şimdi şimdi de sevmiyorum diyo bu kadar kolay mı ya sevmiyorum demek

10 yıl evli kalmışlar 2 tane çocukları var eşi aldatmış kendini ve benle evliyken bile onla ilgili konuşuyordu çok hakkı var üzerimde çalıştı benle eve baktı falan diye lafını ediyordu beni aldatmış bir kadının ben ismini dahi anmm numarasını bile taşımam ama o öyle değil di onu gezmeye falan götürdüm diyodu beni niye götürmüyon dedim suç oldu

Ben gerçekten çok temiz kalpli biriyim ben sevmiştim onu onuda seviyor zannettim ama yanıl mışım beni çok ağlattı ve bana çocuklarım için evlendim dedi onlar perişan olmasın diye evlenmiş benle onlar için hizmetçi almış beni yani

Oğlum eski eşimden ben yeni evlendim ondan bahsediyorum bide bir gece saçlarımı okşayarak bana hiç güvenmiceksin biliyorum falan diyerek saçlarımı seviyor du sevmeyen bunu yapar mı eşim küçük şeyleri bahane edip duruyor birde anne ağızlı annesi ne dese onu yapıyor

Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye

İnsanların dedi kodusu babam bekardı bana sen bu evde olduğun sürece babana hiç bir kadın gelmez dediler çok ağladım çok zoruma gitti evlen yuvanı kur dediler hiç birini doğru dürüst tanımadım bile annem vefat etmiş ti

Siz benim yaşadığım hayatı yaşasaydınız böyle böyle konuşmaz dınız 13 yaşında annemi kaybettim ben tutunacak dal aradım
Çok zoruma gidiyor Kayın validem ayırmaya çalışıyor bizi sürekli eşimi doldurup duruyor Kayın validem bana iftira atmış üç defa eski eşi ile konuşurken gördüm demiş ama konuşmadım

Bende oğlum 11 yıl oldu oğlum için savaştım davayı kazandım oğlum çok küçük tü tü şuan babasından nefret ediyor
Arkadaşlar bazen kırıcı konuşanlar var 7 yılda 4 evlilik yapmadım ben küçük yaşta evlendim 15 yaşındaydım lütfen kırıcı konuşmayın bende evliliğe meraklı değildim zaten

4. Evliliğini yapan 31 yaşındaki bir kadın niye 15 gün içersinde evlenir ki... yoğurdu üfleyerek yemek diye bişey var hiç mi duymadınız? Hadi duymadınız başınızda dur kızım acele etme bi tanıyalım diyecek bir büyüğünüz yada sizi uyaracak bir arkadaşınızda mi yok 😞
7 yıl olmuş tu evlenmeyeli
Ben 15 gün içinde 4 evlilik yapmadım kardeşim ben küçük yaşta evlendim 30 yaşındayım ben

Allah hepinizden razı olsun bazılarınız kırıcı konuşsanız da haklıydınız çok teşekkür ederim iyiki varsınız herkes ten ayrı ayrı tavsiye aldım Benim için bu adam bitti ama bana yaptıklarını yanına kar bırakamam illaki acısını çıkartmam gerek tazminat davası açacagım nafaka davası açacagım yani...
Bizim burda böyle şeyler olsa bile dayanacaksın evlilği kölelik yaptılar bana sabretmiyorsun diyorlar bende değer görmediğim için baba evine geldim yani

Hayatın ucuna bi yerden tutup yolunuzu çizin bence. İnsan eti ağırdır derler ya evde istemiyorlar sizi belli ki

Back
X