canım allah kolaylık versın
ama bebgın kac aylık
hıc aglama sebeblerını arastırdıgınız mı
yanı mutlaka altı temız oluyordur ama belkı doyumuyor olabılır
ya da gazını cıkaramıyor o da buna gaz sancısı yapıyor olabılır
belkı de hepsı tamamdır ama kolık olabılır
aglama saatlerı genelde aksam mı yoksa gunduzde aynı problemı yasıyormusun
gunduz senden ayrı kaldıgı ıcın aksam naz yapıyor olabılır
evet cok sey olabılır ama onlar bızım bır parcamız ve bızden baska halınden kımse anlayamaz
keşke meleğim benimle olsaydıda senin gibi uykusuz kalsaydım(((((
allahım ınsallah sanada en kısa zamanda nasıp etsın canım ama oyle olmuyor ıste.uzaktan cooook tatlı gorunselerde cocuk buyutmek gercekten cok sabır ısteyen bırseymıs ve cok zormus.oglum 11 aylık oldu ve hala arkadasın dedıgı gıbı uyku duzenımız yok.dun gece saatte bır uyandı.en son sabah 5.5ta kalkıp 7.5a kadar oyun oynadı.zor uyuttum o saatten sonra.uykusuzluk ve yorgunluk,dıger ev ıslerınıde yapmak gereklılıgı kadını cok agresıf yapıyor bırde gun boyu mızırdanan bır bebegınız varsa benımkı gıbı ne kadar cocuk seversenız sevın bır yerden patlak verıyor sonunda.allah tum ısteyenlere bebek tum annelerede sabır versın
hiç korkma,canım.senin manevi şartların belki benimkinden daha iyidir,eğer böyle sorunların olursa daha kolay atlatabilirsin.inşallah,allah hayırlısını versin.a.s.ay canım ya bu yazdıklarınız okudukça bebek istemekten korkar oldum...kaç aylık bebeğin?
evet,canım her söylediğinde haklısın.bebeğim 1 yaşına girecek ,inşallah.ilk 3 ay çok rahattık daha sonra yavaş yavaş böyle olmaya başladı.gece gündüz farketmiyor,artık canım.mutfakta yanımda bile olsa sürekli bağırır,kucağıma almamı onunla oynamamı ister.hiçbir zaman kendi başına oyuncaklarıyla oynamaz:1no2:. bebeğini güle güle büyüt canım.canım allah kolaylık versın
ama bebgın kac aylık
hıc aglama sebeblerını arastırdıgınız mı
yanı mutlaka altı temız oluyordur ama belkı doyumuyor olabılır
ya da gazını cıkaramıyor o da buna gaz sancısı yapıyor olabılır
belkı de hepsı tamamdır ama kolık olabılır
aglama saatlerı genelde aksam mı yoksa gunduzde aynı problemı yasıyormusun
gunduz senden ayrı kaldıgı ıcın aksam naz yapıyor olabılır
evet cok sey olabılır ama onlar bızım bır parcamız ve bızden baska halınden kımse anlayamaz
keşke meleğim benimle olsaydıda senin gibi uykusuz kalsaydım(((((
bebeklerden korkar oldum....
bebek düşünmesemmi ya....
hamileliğin sorunlumu geçti canım?
buda çocuğu çok etkiliyomuş.......hamilelik,annelik güzel canım.ama hakkını verebilene.hamilelik ve sonrasını hiç sorma,canım.resmen feleğin çemberinden geçtim,şu 1,5 yıldır.çocuğu eğer etkilediyse diye bazen vicdan azabı çekiyorum,biliyormusun.senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?