- 8 Ağustos 2015
- 67
- 18
- 88
- Konu Sahibi Balkizaykiz
Merhaba Hanımlar, Eşimle iki ay önce evlendik, 1 yıllık flört döneminin ardından.Ama problemimiz hala birlikte olamamış.Eşim bir kaç kez yaklaştığında ben korkuyorum dediği için olmadı, o esnada tam benim hazır olamamı bekliyor, ama ben zaten korkuyorum böyle bir durumda napacagımı bilmiyorum.İKi aylık evlilik süresince 4 ya da 5 kez denedik ve bunun çoğu balayındaydı.Ben yapamadığım için kendimi suçlu hissediyorum ama eşimde denemek istemıyor ne bileyim kendi evimize geldikten sonra bir kez denedik sadece ve bu demeler hep normal bir şekilde olmuyor ben bir şeye küsüyorum o benim gönlümü almak için bu şekilde yaklaşıyor gibi geliyor.Geçen hafta eşimle bunh konuşmayı demedim sence az çabalamıyoruz nie denemiyoruz die çok bozuldu ve her seferinde yarım kalınca canının yandığını söyledi ve benden bir hareket beklediğini söyledi ama ben çok tecrübesizim en azından ilk gece için bir şeyler için adım atamam.Bunun dışında her şeyde eşim ilgili beni sevdiigini düşünüyorum ama beni çekici bulmuyor galiba beğenmiyor diyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum.Eşim sürekli öper sever beni ama o manada hiç bir şey yapmaz mesela hiç öpüşmüyoruz biz.Her akşam en güzel kokuyorsun die öpe öpe uyur ama başka bir hareket yapmaz.Bilmiyorum hanımlar ne yapsam, çok mutsuzum çünkü kendimde eksik bir şeyler olduğunu düşünüyorum içten içe.