Eşimle beraber olamıyoruz-olmuyoruz

Balkizaykiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
67
18
88
Merhaba Hanımlar, Eşimle iki ay önce evlendik, 1 yıllık flört döneminin ardından.Ama problemimiz hala birlikte olamamış.Eşim bir kaç kez yaklaştığında ben korkuyorum dediği için olmadı, o esnada tam benim hazır olamamı bekliyor, ama ben zaten korkuyorum böyle bir durumda napacagımı bilmiyorum.İKi aylık evlilik süresince 4 ya da 5 kez denedik ve bunun çoğu balayındaydı.Ben yapamadığım için kendimi suçlu hissediyorum ama eşimde denemek istemıyor ne bileyim kendi evimize geldikten sonra bir kez denedik sadece ve bu demeler hep normal bir şekilde olmuyor ben bir şeye küsüyorum o benim gönlümü almak için bu şekilde yaklaşıyor gibi geliyor.Geçen hafta eşimle bunh konuşmayı demedim sence az çabalamıyoruz nie denemiyoruz die çok bozuldu ve her seferinde yarım kalınca canının yandığını söyledi ve benden bir hareket beklediğini söyledi ama ben çok tecrübesizim en azından ilk gece için bir şeyler için adım atamam.Bunun dışında her şeyde eşim ilgili beni sevdiigini düşünüyorum ama beni çekici bulmuyor galiba beğenmiyor diyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum.Eşim sürekli öper sever beni ama o manada hiç bir şey yapmaz mesela hiç öpüşmüyoruz biz.Her akşam en güzel kokuyorsun die öpe öpe uyur ama başka bir hareket yapmaz.Bilmiyorum hanımlar ne yapsam, çok mutsuzum çünkü kendimde eksik bir şeyler olduğunu düşünüyorum içten içe.

Eşiniz korktuğunuz ve sürekli yarım kaldığı için size yaklaşmayı bırakmış zaten söylemiş de.

Kendinizi kasmayın ve relaks olun neden acı duyasınız ki bilinç altınızda oyle hissettiğiniz için kasılıyorsunuz.

Doktora gittiniz mi?
Hiç tam anlamıyla beraber oldunuz mu hep yarım mı kaldı?

Doktora gitmedim hiç, tam olarak hiç beraber olamadık aslında yarımda olmadık o benim hazır olmamı bekliyor bende korkuyorum öylece bitiyor

Merhaba Hanımlar, Eşimle iki ay önce evlendik, 1 yıllık flört döneminin ardından.Ama problemimiz hala birlikte olamamış.Eşim bir kaç kez yaklaştığında ben korkuyorum dediği için olmadı, o esnada tam benim hazır olamamı bekliyor, ama ben zaten korkuyorum böyle bir durumda napacagımı bilmiyorum.İKi aylık evlilik süresince 4 ya da 5 kez denedik ve bunun çoğu balayındaydı.Ben yapamadığım için kendimi suçlu hissediyorum ama eşimde denemek istemıyor ne bileyim kendi evimize geldikten sonra bir kez denedik sadece ve bu demeler hep normal bir şekilde olmuyor ben bir şeye küsüyorum o benim gönlümü almak için bu şekilde yaklaşıyor gibi geliyor.Geçen hafta eşimle bunh konuşmayı demedim sence az çabalamıyoruz nie denemiyoruz die çok bozuldu ve her seferinde yarım kalınca canının yandığını söyledi ve benden bir hareket beklediğini söyledi ama ben çok tecrübesizim en azından ilk gece için bir şeyler için adım atamam.Bunun dışında her şeyde eşim ilgili beni sevdiigini düşünüyorum ama beni çekici bulmuyor galiba beğenmiyor diyorum bu yüzdende kendimi çok kötü hissediyorum.Eşim sürekli öper sever beni ama o manada hiç bir şey yapmaz mesela hiç öpüşmüyoruz biz.Her akşam en güzel kokuyorsun die öpe öpe uyur ama başka bir hareket yapmaz.Bilmiyorum hanımlar ne yapsam, çok mutsuzum çünkü kendimde eksik bir şeyler olduğunu düşünüyorum içten içe.
Cinsel uyarıcı jeller var ilk ilişki için yada zor ilişki için çok işe yarıyor.Hatta vajinanıza klitorisinize eşiniz masaj yaparak sürsün bu sizin çok kolay ilişkiye girmenize yarayacaktır.Ama olmuyorsa en kısa zamanda bir uzmana başvurmanız gerekir

Cinsel uyarıcı jeller var ilk ilişki için yada zor ilişki için çok işe yarıyor.Hatta vajinanıza klitorisinize eşiniz masaj yaparak sürsün bu sizin çok kolay ilişkiye girmenize yarayacaktır.Ama olmuyorsa en kısa zamanda bir uzmana başvurmanız gerekir
Ama eşimle bu konuda hiç konuşmuyoruz onun biraz yol gösterici olmasını istıyorum eğer konuşsak bunları yapmaktan çekinmeyeceğim

Canım bu sorunu beraber anlaşarak konuşarak çözmeniz lazım sende hiç korkma korkacak bişey yok bak ne güzel seni uyurken ope ope uyuyor diyorsun o öperken sende karşılık ver don don durma zaten biraz on sevişme yapsan gerisi kendiliğinden gelir hiç korkma

Canım bu sorunu beraber anlaşarak konuşarak çözmeniz lazım sende hiç korkma korkacak bişey yok bak ne güzel seni uyurken ope ope uyuyor diyorsun o öperken sende karşılık ver don don durma zaten biraz on sevişme yapsan gerisi kendiliğinden gelir hiç korkma
Eşimle geçen hafta konuşmayı denedim ama oluruna bırakalım diyor Benin’de rahatsız eden bu, neler yapabiliriz die konuşmuyoruz bu durumdan rahatsız gibi değil, istiyor gibi değil

1.si eşiniz canınız yanacak diye korkup çekiniyor olabilir.
2.si eşinizin de çok sayıda cinsellik deneyimi olmayabilir.

Zamana bırakırsanız aylar, yıllar geçer. Kendiliginden çözülecek bir sorun degil. Evliliğin temelidir cinsellik. Cözmezseniz zamanla birbirinizden uzaklasirsiniz.
Haklısınız ama konuşmak istemıyor öyle, çözüm üretemiyoruz bu yüzden.Bunun için beni istemediği düşünüyorum çünkü insan istediği bir şey için çaba gösterir

Eşimle geçen hafta konuşmayı denedim ama oluruna bırakalım diyor Benin’de rahatsız eden bu, neler yapabiliriz die konuşmuyoruz bu durumdan rahatsız gibi değil, istiyor gibi değil
Sen böyle onun konuşmasına bırakırsan daha beklersin birde onun senden daha istekli olması lazım ilişkiye girmek için canım adımı sen at geç karşısına açıkça herşeyi söyle utanma yani sen onun karisisin yani sen söyle böyle nolcak diye bekleme giyin suslen cik karşısına gözünü karart ne deyim daha

Cinsellikle ilgili araştırma yapın, buradan değil de cinsel eğitim dökümanlarından. Bedeninizi tanıyın ve korkularınızı gerçekçi bir zemine oturtun.

bu arada ön sevişme yapın. Bu ön sevişmeler her zaman cinsel birleşmeye gitmeyebilir ancak eşiniz bundan dolayı kırıklığa uğramasın, uzaklaşmasın. Bu nedenle onunla konuşun. onu istediğinizi ama ne yaşayacağınızı bilmediğiniz için utandığınızı söyleyin. Bunları yaparak alışalım, yavaş yavaş deyin. önce birbirinize dokunmayı öğrenin, tenininz uyum sağlasın. bununla ilgili neler olabilir google size yardım eder, ben detaya girmeyim :KK48:

kendinize ve eşinize biraz süre verin, ama dediğim gibi süre karşılıklı koltuklarda oturarak işe yaramaz, aktif bekleme yapın yani ;)

Bence sizin çakır keyf olmanız lazım gevşemeniz. İçin birşeyler baktınız işe yaradı siz yanaşın :)

Bende 3 aylık evliyim korku yok bende çok fazla ama bir türlü olmuyor. Eğitimli insanlarız araştırıyoruz ediyoruz ama nedenini bulamıyoruz bir türlü:olamaz:

İki ihtimali de düşünüyorum ben de gerçekten kıyamaz bana, ama diyorum istese çabalar bir şey yapar çaba olmaması insanı üzüyor
Kıyamaz mı:KK53: kıy bana kıyyyy diye ayaklarına kapan kocanın. Ay bu ne şekerim evlenmişsin artık onu diyemem bunu yapamam falan. At kendini adamın kucağına.

Back
X