- 26 Şubat 2015
- 3.548
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi Balkizaykiz
Benim kaderimi yaşıyorsunuz resmen. Opusmek bile istemiyor dediniz ya eyvah dedim icimden. Kurban olduğum Allahım bu derdi kimseye vermesin. İnşallah sonunuz bize benzemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu sonunda?Benim kaderimi yaşıyorsunuz resmen. Opusmek bile istemiyor dediniz ya eyvah dedim icimden. Kurban olduğum Allahım bu derdi kimseye vermesin. İnşallah sonunuz bize benzemez
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBoşanma surecindeyiz
Amin sağolun. Hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Duzelir yaklaşın bence eslerinizeBenim kaderimi yaşıyorsunuz resmen. Opusmek bile istemiyor dediniz ya eyvah dedim icimden. Kurban olduğum Allahım bu derdi kimseye vermesin. İnşallah sonunuz bize benzemez
Aslında korkmuyorum artık ama çok zor bir şeymiş gibi gelıyor ya da biz beceriksizizbence rahatlamaya bak.. sürekli bu konuyu kafaya takma.. eşinle vakit gecir .,mesela bi film izle .duygusal bı an oluncada yaklas..herseyide eşinden bekleme,oda çekiniyodur senın tepkilerinden dolayı..napcaz nasıl olcak dıye konusmak yerıne sarıl esıne,op ,onu tanı ona guven .zamanla olur korkulcak bısey degıl.
Buraya yazalı iki ay olmuş iki aylık süreçte eşime yakınlaştım denedik de eskisinden daha fazla ama benim canım yanacağını için yapamadığını söylüyor pozisyonu değiştirmek istıyor anlamıyorum psikolojim bozuldu bu yüzden, ne bileyim bana çok da istekliymiş gibi gelmiyor ama bir yandan da beni hazırlamak için uğraşıyor kendine mi güvenmiyor anlamıyorum geçen gece rüyasında penis boyuyla ilgili bir şeyler gördüğünden bahsetti ama çok saçma geldi bana çünkü biz daha öyle bir şey yaşamadık ki kendime çok yükleniyorum ama o bu konuda ben kadar rahatsız değişmiş gibi gelıtpr ve gerçekten mutsuzum artık kendimi telkin edecek başka bir şey bulamıyorumCinsellikle ilgili araştırma yapın, buradan değil de cinsel eğitim dökümanlarından. Bedeninizi tanıyın ve korkularınızı gerçekçi bir zemine oturtun.
bu arada ön sevişme yapın. Bu ön sevişmeler her zaman cinsel birleşmeye gitmeyebilir ancak eşiniz bundan dolayı kırıklığa uğramasın, uzaklaşmasın. Bu nedenle onunla konuşun. onu istediğinizi ama ne yaşayacağınızı bilmediğiniz için utandığınızı söyleyin. Bunları yaparak alışalım, yavaş yavaş deyin. önce birbirinize dokunmayı öğrenin, tenininz uyum sağlasın. bununla ilgili neler olabilir google size yardım eder, ben detaya girmeyim
kendinize ve eşinize biraz süre verin, ama dediğim gibi süre karşılıklı koltuklarda oturarak işe yaramaz, aktif bekleme yapın yani![]()
Eşim 32 ben 29yaşlar kaç
Eşim 32 ben 29
konuyu okuyunca 20-25 yaşlar sandım ama olgunsunuz da. herşeyi eşinizden beklemeyin. sarhoş olmanıza da gerek yok. atıl kurtzaten artık korkuyorum felan demıyeum iki aydır tamam hazırım diyorum artık oylre deniyoruz ama korkuyor neden korkuyor anlamıyorum