• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bir süre ayrı kalmamız gerekiyor

canım çok üzüldümm.... Allah senin için hayırlısını versin nediyim:(

oysaki eşinin en çok ilgisine ihtiyacın olan dönemdesin daha bebeğinizi kaybedeli nekadar olduki?

bu adam ne kadar da acımasızzz:22:

inşallah barışırsınız bence eşinde seni seviyor barışmanızı çok istiyorum içimde bir his var barışacaksınız allahın izniyle çoğu evlilikte böyle durumlar yaşanıyo belli bir zman sonra düzeliyor hemen barışsakta hayır gelmez diye düşünmeyin biraz daha mücadele edin çünki aile kolay kurulmuyo inanın sizinki yine iyi çok kötü evlilikler var ve insanlar devam ettirmeye çalışıyor sonuçta birbirlerini anlayorlar belli bir zaman sonra..

bende aynı şeyleri yaşıyorum saygı bitince inan bir süre sonra sevgide bitiyor şimdi sevgi bitene kadar bekle benim gibi bende çocuğum olmasa bir dakika durmazdım

merhaba kızlar.salı günü eşimle konuştuk ve kesin kararımızı verdik yürümedigine ve yürümeyecegine...dün gecede uzun uzun konuştuk ve dost olarak ayıracagız yollarımızı kötülük çıkmasını istemiyorum.pazartesi dava için buluşup adliyeye gidecegiz .haftasonuda ben kullanacagım eşyaları alıp annemlere gidecem.bakalım günler bize neler gösterecek.
canım sen davayı açtınmı nasıl oluyor neler gerekiyor banada bilgi verirsen sevinirim.avukat tutmam gerekiyormu.nafaka olayını nasıl halledecegiz.mal paylaşımı nasıl olacak.bilgisi olan lütfen bana yazın.

canım çok üzüldümm.... Allah senin için hayırlısını versin nediyim:(

oysaki eşinin en çok ilgisine ihtiyacın olan dönemdesin daha bebeğinizi kaybedeli nekadar olduki?

bu adam ne kadar da acımasızzz:22:

teşşekkür ederim canım.ama insanlar senin benim düşündügüm gibi ince düşünemiyorlar maalesef rabbim kimseye yaşatmasın.ben gerçekten evliligimden ümidi kesmesem ayrılmazdım denemeye ugraşmaya devam ederdim.herşeyden önce bu dünyanın fani oldugunu biliyorum sabrederdim ama ortada savaşmam mücadele etmem için hiçbir gerekçe yok.eşim beni sevmiyormuş....

bende aynı şeyleri yaşıyorum saygı bitince inan bir süre sonra sevgide bitiyor şimdi sevgi bitene kadar bekle benim gibi bende çocuğum olmasa bir dakika durmazdım

canım bak ne güzel bir evladın var emin ol benimde olsaydı onun için onun mutlulugu için çabalar ugraşırdım .canım bak mutsuzsan ve eşinle sorunların varsa anlaşamıyorsanız sakın 2. çocugu yapma onun ne günahı var ben en çokta o sebepten ayrılıyorum belki ilerde yine anne olabilirim ama bebegime ve bana saygı duyacak deger verecek birine olması lazım.o masumu mutsuz bir evlilikte heba edemem :(

canım bak ne güzel bir evladın var emin ol benimde olsaydı onun için onun mutlulugu için çabalar ugraşırdım .canım bak mutsuzsan ve eşinle sorunların varsa anlaşamıyorsanız sakın 2. çocugu yapma onun ne günahı var ben en çokta o sebepten ayrılıyorum belki ilerde yine anne olabilirim ama bebegime ve bana saygı duyacak deger verecek birine olması lazım.o masumu mutsuz bir evlilikte heba edemem :(

hayırlısı olsun canım senin için umarım gelecekte güzel günler seni bekliyordur.yok bende 2. çocuğu düşünmüyorum bu evliliğe ve sevgisine güvenerek hata edip bi çocuk yaptım 2.çocuğu yapmak yazık olur

ne kadar basit sorunlar bunun için evlilik bitirilmez ama eşinde cok agır konuşmuş:( bazı erkekler sinirli oluyor, agzından cıkanı kulagı duymuyor. sonrada dediklerini unutuyorlar.... tepkisiz kalma ama boşanmayada kalkma... herkes farklı farklıda olsa bir şeyler yaşıyor. bazen agır laflar, adaletsiz davranışlar, umursamaz tavırlar vs. vs. o zaman bütün evliler saygıda sevgide bitti diye ayrılması lazım:) kırılmışsın haklısında sonuna kadar ama kendini ifade etmek istiyorsan hep derim kısa, öz ve iyilikle konuşmak lazım ki dinletebilesin. .

kızlar eşimle konuştuk ve birbirimizi halen sevdigimize inandık eşim bana olan sevgisini gösterdi insaallah bundan sonra herşey daha güzel olacak :D

oturup konuşmayı denesen olmaz mı böyle demene kırıldım falan desen o da özür dilemez mi?
seviyorum demişsin bir kere daha şans vardır belki.

kızlar eşimle konuştuk ve birbirimizi halen sevdigimize inandık eşim bana olan sevgisini gösterdi insaallah bundan sonra herşey daha güzel olacak :D

çok sevindim canım..yuva kurmak zor, yıkmakta zor olmalı bence...yeni nesil çok tahammülsüzüz biraz daha gayretli olmamız lazım..<ALLAH ayırmasın bir daha böyle sorunlarda yaşatmasın inşallah...

umraım şimdi mutlusundur en azından huzurlu her evlilikte olan şeyler.evlilik zaten başlı başına sabır ve imtihan bi iki kere saygısızlık yaptı die hep yapacak deil.her insanınbir sorunlu oldugu bir dönem oluyor eminim eşinde öle bi dönemdedir.mutlu olman dilegi ile....

umraım şimdi mutlusundur en azından huzurlu her evlilikte olan şeyler.evlilik zaten başlı başına sabır ve imtihan bi iki kere saygısızlık yaptı die hep yapacak deil.her insanınbir sorunlu oldugu bir dönem oluyor eminim eşinde öle bi dönemdedir.mutlu olman dilegi ile....

amin kızlar teşşekkürllerr

Kızlar yazıdan sadece bir iki cümle cekip yorum yazmayı doğru bulmuyorum. Konunun bütününe bakalım. Erkeklerin çoğu özür dilemeyi, zayıflık olarak görür, bu yüzden özrünü davranışlarıyla belli eder.. Aslında eve gelince yaptığı şey bir özürdü.. Siz surat asıcağınıza biraz şirinlik yapıp canım bak annenlerin yanında yaptığın hiç hoş değil söylediklerin kalbimi kırıyor diyerek den naz ve cilveli konuşsaydınız zannetmiyorum ki durum bu hale gelisn ..Erkeği erkek yapan testosteron hormonudur. Aynı zamanda cesaret ve saldırganlık hormonudur. Erkeklerde saldırıya saldırıryla cevap ver kodlaması vardır. Bu yüzden erkeği korkutmak için '' boşanırım, annemin evine giderim ve senden ayrılırım'' tarzı tehdir kokan cümlelerin erkek psikiolojisindeki karşılığı '' yap da göreyimdir'' Ve erkek tehdit edildiği davranışı yapmaya devam eder inatlaşır gurur yapar.. Karşısında erkekce dikleşme davranışı gösterirseniz o da sizden daha sert davranış gösterir...

birde burçlara inanmayın derler bence dogruluk payı var 100de 100 deilsede 100 de 75 diyelim.benim eşim ikizler burcu bende başak ikizler çok dengesiz derler aniden parlar aniden söner.herşeyi ben bilirim havaları vardır.ukaladırlar.sen ukalalık yapıncada bilmiş bilmiş konuşma derler :(

canım konunu okudum bu kadarmı olur ben başak burcuyum eşimde ikizler inan aynı tartışmalar bizim evdede var zaten okurken kendimden birşeyler buldum aynı benim eşimde hep hatayı bende görür vede kendini değiştir düzelt der durur şaştım kaldım ben 20 yıllık evliyim çok acı sözleri var ama ben artık kafama takmıyorum bile o söyler bazen çok zoruma gider ağlarım ona belli etmem içimde yaşarım sana tavsiyem daha 3 yıllık evlisin evlilikte ilk 3 yıl çok badireli ve sancılı geçer kolay değil iki ayrı karakter birbirine alışmaya çalışıyor sakın evime giderim boşanırım yada ayrı kalayım deme ikizler çok kinci olur ona yaptıklarını asla unutmazlar sen idare et eşinden çok bir şey bekleme yani beklentilerini azalt çok takma onlar sende dedin bir an parlar sonra peşinde gezer barışmak için evlilikte kadına çok iş düşüyor yuvayı maalesef bizler yapıyoruz canım gelince hiç bir şey olmamış gibi davran sen kazanırsın birde imtihan dünyası az sabır etmek gerek kendine iyi bak dua edicem sana

bu durumlarda hep kadına akıl veriliyo alttan al ılımlı ol artık sevgili değilsiniz gibi...arkadaş ben adamın sevgili olduğumuzdaki halini sevdim belki, öküzleşirse pekala sevmek ya da alttan almak zorunda değilim, evlenince değişmek neyin nesi anlamıyorumki ben, sevdiğinle evlenmişsin, bi aile olmuşsun, artık kaçamak buluşmalar falan yok, herşeyi birlikte yapcaksın vs, evlenince aslan kesilen tiplere sinirrrr oluyorum, hadım ediceksin öylelerini

Tüm yorumlarınızı okudum.. Normal şartlarda ilk yazdığınızı okuyunca gereksiz kırılganlık yapmışsınız diyebilir insan..

Ama geneli düşündüğünde ortada yapılan saygısızlıklar var ve sizin buna artık dolmuşluğunuz var. Dolayısıyla evlilik her zaman alttan almak değildir.

Evet, orada şakaya vurup evde söylerdiniz size böyle ufak şeyler için müdahale etmemesi gerektiğini ama sizin sorunlarınız önceden başlamış.

Eşinizin ailesinin yanında bile alkollü dolaşmaktan çekinmemesi, size tokat atması,sizi sürekli rencide etmesi ve saygısız cümleler kullanması; bunların hepsi iç doluşuna nedendir.

Eşinizle, kavga etmeden bu konular üzerine tartışın ve istişare edin..Ayrıca bir uzman desteği alın ikiniz birlikte.

Kurtarılabilecek bir durum varsa mücadele edin.Yok böyle devam edecekse yolunuzu ayırın..

Bunu söylemek dile kolay size zor ama bu şekilde devam ederse kendiniz olmaktan vazgeçmeye başlarsınız.

Back
X