- Konu Sahibi bebegim_01
arkdaşlar sohbete nasıl giricem lütfen yardımmm
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye inanacagımı şaşırdım bazen neden ben neden.evlene kadar kendimi hep eşime sakladım.kimseyle gezip tozmadım.neden ben mutlu bir yuvadan başka ne istedim....dua etttimm çokk ama neye yaradııı......
kızlar kendime ve eşime son bi şans vermeye karar verdim herşeyi unutmaya çalışacam .biliyorum bu mümkün dedil. eşime her baktıgımda ilk önce kötü günler gelecek aklıma.bunu kendime yapmaya borçluyum çünkü bende geçmişte hatalar yaptım.benim hiç sosyal hayatım olmadı evkızıydım ilk defa eşimde gözümü açtım yanlışı dogruyu onda ögrendim.evlendigimizde evliligin ne oldugunu bile bilmiyordum.
nezaman idrak ettin diceksiniz son 1 yıldır gerçekten eşimin benden beklentilerine cevap veriyorum.alttan alıyorum.
ikimizede şans verdigim bu süre zarfında eşimin begenmedigim yönlerini deişmesini istedigim yönleri yılmadan söyleyecem.
umarım deişir ve umarım bu yuvayı yıkmak zorunda kalmam.hepinize çok teşekkür ederim.
bir arkadasa yazmissin bakayim dedim konuna.son durumun ne arkadasim.
umarim iyisindir.
merhaba kızlar üzerinden aylar geçti deilmi bende sizi merakta bırakmayım o zor günlerimde hep yanımda oldunuz şimdide yanımda olmanızı istiyorum....
yine bir yol ayrımındayım kızlarr...çok korkuyorum korktugum ayrılmak hayata tek başıma gögüs germek deil ilerde yaptıgım seçimin yanlış oldugu görmem beni yıkar kızlar.
eşim pazar günü beni sevmedigini ve ayrılmak istedigini söyledi...bende tamam dedim tabbiki...
ama sanki şimdi ayrılmak istemiyor gibi davranıyor sizlere gelişmeleri yazacagım canlarım.
en azından birbirimize girmeden saygı çerçevesinde birbirimizin yüzüne bakacak durumda ayrılalım bu hikayenin sonunun olmadıgı belliydi zaten...
merhaba kızlar üzerinden aylar geçti deilmi bende sizi merakta bırakmayım o zor günlerimde hep yanımda oldunuz şimdide yanımda olmanızı istiyorum....
yine bir yol ayrımındayım kızlarr...çok korkuyorum korktugum ayrılmak hayata tek başıma gögüs germek deil ilerde yaptıgım seçimin yanlış oldugu görmem beni yıkar kızlar.
eşim pazar günü beni sevmedigini ve ayrılmak istedigini söyledi...bende tamam dedim tabbiki...
ama sanki şimdi ayrılmak istemiyor gibi davranıyor sizlere gelişmeleri yazacagım canlarım.
en azından birbirimize girmeden saygı çerçevesinde birbirimizin yüzüne bakacak durumda ayrılalım bu hikayenin sonunun olmadıgı belliydi zaten...
arkadaşım hiçbir şey yapamazsın o kadar büyütüyoruz ki biz erkekleri her şeyi biz yapıyoruz aslında kendilerini bir şey zanediyorlar hiç bir şey yapma bırak kendi ne yapmak istiyorsa onu yapsın aaaah birde dediğimi ben yapabilsem daha ne isterim
lütfen bana bir akıl verin arkadaşıma söyledim sende alttan alsaydın dedi bana.çokmu ters konuşmuşum.(