- 29 Ağustos 2014
- 4.983
- 17.222
- 408
- 33
- Konu Sahibi Pelincicekci
Seni sevmiyorum lafi ilk kimden cikti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhanet kokusu alıyorum.
Ben de ihanet kokusu aldım nedenseSeni sevmiyorum lafi ilk kimden cikti?
Ben de ihanet kokusu aldım nedense
İlk eşi söylemiş seni sevmiyorum diye. Bu da önemli. Neden ?
Eşimden çıktı.bıktırdın sevmiyorum artık seni dedi. Ben de gurur yapıp ben de seni sevmiyorum dedim.Seni sevmiyorum lafi ilk kimden cikti?
Eşimden çıktı.bıktırdın sevmiyorum artık seni dedi. Ben de gurur yapıp ben de seni sevmiyorum dedim.
Normalde benim için de öyle. Sevmiyorsa hadi kapı orda diyen biriyim fakat yıllar içinde insan değişiyor çok emek veriyor ,çocuklar oluyor ve sadece tartışma anında söylediğine inanmak istiyor…Seni sevmiyorum artik demek benim icin bosanma sebebi net.
Sevmiyosan benle isin ne? Bi insan bunu niye soyler?
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum,bu sabah bi girişimim olmuştu yüzüme bile bakmadı.Yapacağımı yaptım artık benimde bir gururum var.O adım atmadan ben konuşmam.Boyle bisey soylemek buyuk sorun bence.
Geri adim atmayin. İsterse konusmasin.
Konumda da yazdığım gibi son yıllarda hayatımız tepetaklak oldu.zor bir süreçten geçtik ama hep yanında oldum destek oldum.O garip bir psikolojide ve sürekli olumsuz bir enerji yayıyor.iş düzelse bile sanki değişmeyecek gibi hissediyorum.Bilemem tabi umarım herşey yoluna girerüstüne gitmeyin tripte atmayın. normal davranın bi süre. bakalım ne yapacak.
umarım geçici bir süreçtir. iş sorunu ne zaman düzelecek herşey düzelince yine böyle aksi davranırsa o zaman sorun büyük olur diye düşünüyorum.
Sinirle elindeki eşyaları yere çarptı,geri döndü elini kolunu sallıyor kendini zor tutuyor.Sanki düşmanı var karşısında.Ya yazarken bile bunu yaşadığıma inanamıyorumÜzerinize yürüdüyse özür dileyip adım atmayın bana kalırsa. Ne demiş olursanız olun şiddet göstermemli bir erkek. Tamam ağır bir laf etmişsiniz kabul. Ancak, hiç birşeyin karşılığı şiddet olamaz.
Çayı dökmeler yemeği yememeler falan. Bunlar eşinizdeki sorunların göstergesi zaten. Oluruna bırakın uzak yaşayın birazda hayatınıza bakın.
Kesinlikle bazen hiç konuşmamak daha iyi. ben duygusalım etkileniyorum ,kınuşmama duygularım yön veriyor.O öyle değil beni tam anlamıyor.birşeyi ne amaçla söylediğimi niyetimin ne olduğunu çözemiyor.Adam bunalmış. Ya erkekler böyle oluyor bı dönem bı geliyorlar onlara . Yemini suyunu verin biraz salın onu diye yorumladigim bı dönem. Bu arada dikkat çekici seksi olmayı ihmal etmeyin Her şey sözel değil bazen bakışlarla da anlaşılabilir uzak durun ozlesin . Her sorun illa oturup konuşulmasına gerek yok bazen konuşulduğu için daha da büyüyor çünkü.
Hep böyle değilmişsiniz o yüzden bu tartışmayı sizin alttan almanızı öneririm. Belli ki zor zamanlar geçiriyor, bu zamanlarda tüm destek ve hoşgörünüzle yanında olun, bu tartışmada da özür dileyin. Özür konuşmasının içine küçücük senin şu hareketin beni bu kadar celalallendrdi senin de şurada haksız olduğunu düşünüyorum ancak benim yaptığım kesinlikle kabul edilemez bir laftı. Senle ilişkimi böyle zedeleyemem seni çok seviyorum Dalan da falan. İkiniz için de zor ama bazen ben zıvanadan çıkarım. Eşim sağolsun hiç çekilmeyecek şeylerimi çeker, ona söylemiyorum ama bu alttan almaları hep ona yarıyor. Farkındayım ne iyi bir şey yaptığının, gelecekte o böyle bir şey yaşarsa o yüzden ben de çok sakin kalabileceğim onun gibi. Yani alttan almak karşıyı kazandırmak değil kendi mutluluğumuza yapacağınız bir yatırımKonu açıp açmamak arasında tereddütte kaldım ve farklı fikirlere gerçekten ihtiyacım olduğundan yardımınızı istiyorum hanımlar.eşimle 15 senelik evliyiz.En başından beri sık tartışan bir çiftiz fakat iyi de anlaşırız.tartışmalarımız günlerce sürmez birimiz adım atartı.Saygısız laflar etmez ileriye gitmezdik.Lakin son yıllarda hayatımızda köklü değişiklikler oldu.ortamımız yaşadığımız ülke işimiz herşeyimiz değişti.Maddi anlamda manevi anlamda kayıplar yaşadık.özellikle bu yıl eşimin iş ile ilgili çok ciddi sorunları var.Asıl meseleye gelirsek,inanılmaz anlayışsız birisi haline geldi.En ufak bir eleştirimde aşırı sinirleniyor dünyanın en kötü hakaretini işitmiş gibi davranıyor.mesela kalbimi kırıyor ağlıyorum gelip gönlümü almak yerine hep ağlıyorsun artık etkilenmiyorum diyor.işle ilgili tüm kaygılarını günlük ilişkilerine yansıtıyor gülmüyor,mutlu değil,alıngan ve kısacası bana karşı tahammülü sıfır.Ben de bunu yaşamaktan yoruldum.Bu negatif ortamdan yıldım.2 gün önce saçma bir sebepten tartışma çıktı o kadar doluydumki içimdekiler dilime döküldü,o da bana aynıyla karşılık verdi.hiç saygısızca tartışmamıştık ama bu kez çok kötü konuştuk birbirimize.beni sevmediğini söyledi ben de ben de seni sevmiyorum dedim. Beni anlayacak kapasite yok sende dedi,bende cevap olarak sende kapasite olsa bir yıldır bu işle ilgili bi gelişme gösterirdin dedim.yani maalesef sözler çok ağır oldu.boşanma lafları defol git demeler havada uçuştu.tartışmanın başında beni tehdit eder gibi parmağını salladı üstüme gelerek ,beni fitilleyen bu hareketi oldu.Erkeklerin bu güç gösterisine katlanamıyorum ,böyle biri değildi zaman içinde nasıl değişti aklım almıyor.2 gündür konuşmuyoruz yaptığım çayı bile döküp kendisine öyle yapıyor yemeğimi yemiyor.ikimzde haksızız fakat ben kin gütmüyorum konuşmaya çalıştım konuşma dedi.normal zamanda çok naif davranır ama tartışmalarımız çok şiddetlendi ve ben ciddi manada evliliği sorgulamaya başladım.üzerine gittikçe kendini geri çekiyor kendi haline bıraksam evde huzur yok.bana adım atmasını hiç beklemiyorum çok kindar.15 yıllık bir evlilik ve çocuklar söz konusu.Sizden yol yordam taktik istiyorum.nasıl iletişim kurabilirim.nasıl onarılır evlilikler?kendimi çekmelimiyim yoksa yanlış anlaşılmaları gidermek için konuşmayı teklif etmelimiyim?önerilerinizi bekliyorum
Bir şeyler yapmaya çalışmayın.Onun davrandığı gibi davranmayın normal davranışlar sergileyin yani.Esinizin gururunu kıracak şekilde işi hakkında başarısızligini yüzüne vurmanız adım atmamasina ve böyle sert davranmasina sebep benceKonu açıp açmamak arasında tereddütte kaldım ve farklı fikirlere gerçekten ihtiyacım olduğundan yardımınızı istiyorum hanımlar.eşimle 15 senelik evliyiz.En başından beri sık tartışan bir çiftiz fakat iyi de anlaşırız.tartışmalarımız günlerce sürmez birimiz adım atartı.Saygısız laflar etmez ileriye gitmezdik.Lakin son yıllarda hayatımızda köklü değişiklikler oldu.ortamımız yaşadığımız ülke işimiz herşeyimiz değişti.Maddi anlamda manevi anlamda kayıplar yaşadık.özellikle bu yıl eşimin iş ile ilgili çok ciddi sorunları var.Asıl meseleye gelirsek,inanılmaz anlayışsız birisi haline geldi.En ufak bir eleştirimde aşırı sinirleniyor dünyanın en kötü hakaretini işitmiş gibi davranıyor.mesela kalbimi kırıyor ağlıyorum gelip gönlümü almak yerine hep ağlıyorsun artık etkilenmiyorum diyor.işle ilgili tüm kaygılarını günlük ilişkilerine yansıtıyor gülmüyor,mutlu değil,alıngan ve kısacası bana karşı tahammülü sıfır.Ben de bunu yaşamaktan yoruldum.Bu negatif ortamdan yıldım.2 gün önce saçma bir sebepten tartışma çıktı o kadar doluydumki içimdekiler dilime döküldü,o da bana aynıyla karşılık verdi.hiç saygısızca tartışmamıştık ama bu kez çok kötü konuştuk birbirimize.beni sevmediğini söyledi ben de ben de seni sevmiyorum dedim. Beni anlayacak kapasite yok sende dedi,bende cevap olarak sende kapasite olsa bir yıldır bu işle ilgili bi gelişme gösterirdin dedim.yani maalesef sözler çok ağır oldu.boşanma lafları defol git demeler havada uçuştu.tartışmanın başında beni tehdit eder gibi parmağını salladı üstüme gelerek ,beni fitilleyen bu hareketi oldu.Erkeklerin bu güç gösterisine katlanamıyorum ,böyle biri değildi zaman içinde nasıl değişti aklım almıyor.2 gündür konuşmuyoruz yaptığım çayı bile döküp kendisine öyle yapıyor yemeğimi yemiyor.ikimzde haksızız fakat ben kin gütmüyorum konuşmaya çalıştım konuşma dedi.normal zamanda çok naif davranır ama tartışmalarımız çok şiddetlendi ve ben ciddi manada evliliği sorgulamaya başladım.üzerine gittikçe kendini geri çekiyor kendi haline bıraksam evde huzur yok.bana adım atmasını hiç beklemiyorum çok kindar.15 yıllık bir evlilik ve çocuklar söz konusu.Sizden yol yordam taktik istiyorum.nasıl iletişim kurabilirim.nasıl onarılır evlilikler?kendimi çekmelimiyim yoksa yanlış anlaşılmaları gidermek için konuşmayı teklif etmelimiyim?önerilerinizi bekliyorum
Çözemez adamın kafası zaten bunalmış bı de siz tartışma çıkarırsanız nerde kafa toplicak evinde de rahat edemicekse.Kesinlikle bazen hiç konuşmamak daha iyi. ben duygusalım etkileniyorum ,kınuşmama duygularım yön veriyor.O öyle değil beni tam anlamıyor.birşeyi ne amaçla söylediğimi niyetimin ne olduğunu çözemiyor.
bizimde böyle bir dönemimiz olmuştu boşanma aşamasına gelmiştik. sonra sorunlarda bitti eşimde düzeldi. toparladık.Konumda da yazdığım gibi son yıllarda hayatımız tepetaklak oldu.zor bir süreçten geçtik ama hep yanında oldum destek oldum.O garip bir psikolojide ve sürekli olumsuz bir enerji yayıyor.iş düzelse bile sanki değişmeyecek gibi hissediyorum.Bilemem tabi umarım herşey yoluna girer