Esimle birbirimize girdik.

Sen sinemaya gidelim dememissin ki!Sinema yapalım demissin.E adamcagiz nasıl yapsın sinema ,kolay mi?

Ben olsam evde kahvaltı yapacağıma eve yemek söyler eşime de vermezdim.

diger yanindaki personel elinde durum dedim hemen hayirdir isyeri yemegi gelmedimi dediki yeni isyerine soyledik esime dedim arabadan iniyoz bana diyoki sen acmisin eve geccezya ya bu adam surekli isyerinde arkadaslariyla kahvalti yok sirket yemegi iyi degil yemek soylemeler ben evde simdi kahvalti yedim.
Bu kisimda sanirim olayi anlatmissiniz ama anlasilmiyor. Bir yuklemdir, oznedir, tumlectir vs kullansaniz? Biz sizinle yasamiyoruz malum. Yeni isyeri neresi? Esime dedim arabadan iniyoz ne demek?

beynim yandı.
belli aralıklarla nokta koydum.olmadı.
bazı yerlere virgül koyup , bazı yerlere de nokta koydum.yine olmadı.
olmadı işte.hiçbişey anlamadım.anlamadıkça hırslandım.şuan bundan daha çok anlamak istediğim bir konu yok.
lütfen biri bana anlatsın

Sıkıntıdan çatacak yer arıyorsunuz galiba. İş yerinde yemek yedi sizle yemedi diye ağza gelen sayılmaz ki. 2 trip atarsın eve bi pizza söylersin devam edersin. Böyle herşeye saydırıyorsanız eşinizin yanınızda vakit geçirmemesi çok normal. Haklı olsanız bile haksız çıkarsınız.

Arkadaşlar bakarız lafını direk hayır olarak algıladıklarını söylemişler ama ben mesela evet diye algılarım eşim bir şey istemiyorsa direk hayır der eğer bakarız derse yapacağımız anlamına gelir illa yapılır yani evet demektir eşim için bakarız hiç şaştığı olmadı:KK48: Sizde yemek yediğini madem gördünüz sonrasında bende çok açım bir şeyler de benim için alalım deseydiniz ya ? sinemaya gitmek istiyorsanız da söyleyin o sizin eşiniz neden yeni sevgili olmuş nazlı çiftler gibi kapris yapıp kavga ediyorsunuz eve gittiğinizde anlamadım:KK45:Ağzınıza geleni söylemek sadece saygıyı bitirir sorunu çözmez ayrıca ortada sorunda yok :KK53:

Ne kadar karışık yazmışsınız. Bu paragraflar, noktalar, vürgüller parayla mı veriliyor? Biz kazıklanıyoruz muyuz yoksa bol kullanıp? :KK14:

Derdini hiç anlamadım. Öpüşür barışırsınız diyorum sadece..

bu gazınıza geleni nasıl söylüyosunuz ya :KK64:
ben asla ama asla cesaret edemiyorum cok sinirliysem sürekli kacıyorum eşimden kötü bi söz söylerim onu kırarım diye :110:

Esinizin parasi yok diyelim sizinde mi yok?
Paraniz yoksa niye disarda yemek sinemaya gitmek istiyosunuz?

Esinizede biyle anlasilmasi guc mesajlar atiyosaniz adam gecistirmek icin bakariz demistir ki bakariz gecistirmek icin kullanilir hayirin sen anla kismi.

Paraniz varsa yolda yemeksepetini acip eve yemek soyleyebilirdiniz.

Kizlar esimde bende bugun aksamciydik isyerlerimiz yanyana esime saat 7 gibi mesaj attim acim disarda birseyler yiyip sinema filan yapalimmi diye tmm der gibi mesaj atmis .ciktik magazasini kapatcak diger yanindaki personel elinde durum dedim hemen hayirdir isyeri yemegi gelmedimi dediki yeni isyerine soyledik esime dedim arabadan iniyoz bana diyoki sen acmisin eve geccezya ya bu adam surekli isyerinde arkadaslariyla kahvalti yok sirket yemegi iyi degil yemek soylemeler ben evde simdi kahvalti yedim.tabi birbirimize girdik evde. Artik ne gelsiyse saydm agzima
Acaba neden personelin yanında öyle dedi ki kadın mıydı personel

beynim yandı.
belli aralıklarla nokta koydum.olmadı.
bazı yerlere virgül koyup , bazı yerlere de nokta koydum.yine olmadı.
olmadı işte.hiçbişey anlamadım.anlamadıkça hırslandım.şuan bundan daha çok anlamak istediğim bir konu yok.
lütfen biri bana anlatsın

:KK70::KK70::KK70:
Sesli güldüm..

Back
X