Eşimle birlikteliğimiz

Bı yoruma katılıyorum hele çocuk olsun yaptığın gunlerın çetelesini tutuyorsun 😀

Eşinizin yaşı kaç.eger yirmili veya otuzlu yaşların başında ise ve durum buysa ileriki yaşlarda ayda bir falan olur.yani erkeklerde otuzların sonu ve kırklı yaşlarda bariz bir yavaşlama oluyor.

Günde 150 km yol toplamda mı? Öyleyse en az İki saat eder yanılıyor muyum

Belki de zevkli gelmiyordur. Hani olur ya, "haaa bu muymus onca beklediğim sey?" Moduna girmis olabilir.
Sonucta bazi iliskiler gerçekten zevk vermiyor.
Bence ilk olarak kendin icin-sonra da esin icin farkli pozisyonlar falan bul. Internette kamasutra diye aratirsan bir sürü sonuc cikar. Incele onlari,yapılacak gibi olanlari dene...zamanla sevdigin-onun sevdigi pozisyonlari daha iyi ogrenir ona gore ilerlersiniz.
O zaman belki (her ikiniz de) gerçek zevke ulasir- heyecanla beklemeye baslarsiniz bu anlari

Belki de zevkli gelmiyordur. Hani olur ya, "haaa bu muymus onca beklediğim sey?" Moduna girmis olabilir.
Sonucta bazi iliskiler gerçekten zevk vermiyor.
Bence ilk olarak kendin icin-sonra da esin icin farkli pozisyonlar falan bul. Internette kamasutra diye aratirsan bir sürü sonuc cikar. Incele onlari,yapılacak gibi olanlari dene...zamanla sevdigin-onun sevdigi pozisyonlari daha iyi ogrenir ona gore ilerlersiniz.
O zaman belki (her ikiniz de) gerçek zevke ulasir- heyecanla beklemeye baslarsiniz bu anlari

Valla ben adam yorulmasın diye sürekli üste cikip kendimi yoruyorum.Ekstra çabadan da sıkıldım.O denemeli biraz da değil mi?

Eşinizin yaşı kaç.eger yirmili veya otuzlu yaşların başında ise ve durum buysa ileriki yaşlarda ayda bir falan olur.yani erkeklerde otuzların sonu ve kırklı yaşlarda bariz bir yavaşlama oluyor.
29 yaşinda.Ama sürekli yoruluyorum diyor.

Evet dokunur sever el şakasi yapar.Hani böyle erekte problemi falan da yok.Adam bildiğin üşeniyor, eriniyor, yoruluyor bence töbe yarabbim😬
Ya ben de öyleyim. Konum da vardı hatta. Seviyorum keratayı. Ama iş cilveleşme boyutunda kalsın modundayım. Cok fazla ilgi şefkate sevmem. Şimdi benim işim dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 1 hafta oldu ayrılalı. Cinsel Bi özlemim yok. Ama sarılıp öpesim var ya özledim yani. Bu ayrı kalacağımız dönemde tam bir rahibeye dönecem :KK53:

Ya ben de öyleyim. Konum da vardı hatta. Seviyorum keratayı. Ama iş cilveleşme boyutunda kalsın modundayım. Cok fazla ilgi şefkate sevmem. Şimdi benim işim dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 1 hafta oldu ayrılalı. Cinsel Bi özlemim yok. Ama sarılıp öpesim var ya özledim yani. Bu ayrı kalacağımız dönemde tam bir rahibeye dönecem :KK53:
İnanin ben de öyle her an her gün olalim demiyorum çaliştiğim evde de ev işleriyle çaliştiğim için ben de yoruluyorun zaten.İnsaniz.Ben yeni sürülmüş ojeyi abdest için çikarma pahasına yanaşinca reddetmemişim🤣Yani şöyle adam maça vakit ayiriyor, gün aşiri karseşiyle ps seanslari yapiyor, yarın anneme gidelim diyor.ailesinin gönlünü ve kendi gönlünü yapiyor ama ne bileyim hiç bizim özelimiz aklina gelmiyor.

İnanin ben de öyle her an her gün olalim demiyorum çaliştiğim evde de ev işleriyle çaliştiğim için ben de yoruluyorun zaten.İnsaniz.Ben yeni sürülmüş ojeyi abdest için çikarma pahasına yanaşinca reddetmemişim🤣Yani şöyle adam maça vakit ayiriyor, gün aşiri karseşiyle ps seanslari yapiyor, yarın anneme gidelim diyor.ailesinin gönlünü ve kendi gönlünü yapiyor ama ne bileyim hiç bizim özelimiz aklina gelmiyor.
Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak eder

Senin ile ilgili bir problemi yoktur... kendi üzerine alınma belki adamın kafasında borc harc ev gecındirme iş sorunları falan vardır ? birde işi ağırsa çok yorgun olabilir. seni aldatmıyorsa problem yapma.. Sapık bir eş olsaydı çok üzlürdün emin ol.

Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak
Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak eder

Aynen.Kalktim ben de duşuma girdim.Konuşmadan geçtim yatağıma ki öpmeden iyi geceler demeden yatmam.O da tv izlemeye devam.Bu konuya sinirlendiğim belli yahu mübarek sevişmesen de gel yatağa bi gönül al.İnanin önceden olsa sinirlenir gider yanına insan bi gönül almaya gelir falan der kendimi yorardim.Artik takıyorum kulakliği müzik dinleyip bir şeyler okuyorum.

Ay keske benimki de oyle olsa.2 tane kucuk ve asiri derece de yaramaz oglum var ona ragmen en kotu ihtimal 2gune bi olur 4 yildir

Her çiftin cinsel temposu farklıdır tabi ama karsılılık olarak yanı bırı dıgerınden daha az ısteklı ya da daha fazla ısteklı olunca ısler rayına oturmuyor. Kadınlarda hep bı bosluk acaba cekıcı degıl mıyım acaba guzel degıl mıyım kuskusu kadını yıyıp bıtırıyor. Halbukı gereklı acıklama yapılsa yada sorun varsa çözüme ulasmak adına tedavı olmayı kabul etse eşler sıkıntı kalmayacak. Bırıne haftada bır yeterken dıgerıne hergun yetmeyebılıyor. Gercekten onceden buna gulerdım fakat cevremden cok duyuyorum bunu. Esım bana yanasmıyor ayda ıkı kere zarzor oluyor dıyenler hep 40yas altında. Bana da tuhaf gelıyor. Kadınlar zorluyor adamları artık yada tam tersı adamlar kadınları zorluyor bunun bı ortasını bulamadık bence. İşe mi yogunluga mı baglasak bılemedım. Ama seks tutku ısı bence. Bı sekılde eslerın bırbırıne tutkulu olması lazım tersı olursa buyu bozuluyor. Bı donem bu sorunla karsılasmıs bırı olarak ve sımdıde kucuk bebegım oldugu halde hala haftada 3ün altında cok nadir dusmusuzdur esımle. Bıde ıkı yıl evlılık ıcın cok erken yanı yorulmalar pes etmeler salmalar ıcın gercekten erken. Bence acıkca konusun esınızle ama samımı ve asagılayıcı olmadan. Cunku bu durum ıster ıstemez bı sure sonra karsı tarafı asagılamaya suclamaya kadar gıdıyor sabrınız kalmıyor tahammul edemıyorsunuz nereye kadar zorlayacagım nereye kadar ıte kaka gıdecek cınsel hayatımız dıye dusunuyorsunuz sevılen arzulanan ıstenen kadın olmak her kadının oldugu gıbı sızınde hakkınız bunları kendım bı donem yasadıgım ıcın soyluyorum. Allah yardımcınız olsun k bakmayın uzun oldu sevgılerle

Back
X