ESIMLE BOSANIYORUZ NEDEN BENI SOSYAL MEDYADAN STALKLUYOR?

Bety1092

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
94
17
88
Arkadaslar merhaba. Esimle uzun bir sevgililik gecirdik. Sonrasinda yildirim nikahiyla evlendik herkesten habersiz. Ailesi beni istemiyordu ve 15 gun evli kaldik evliligimizi ailesi saolsun bitirdi. Hamileydim aldirmak zorunda kaldim derken. Esim instagram hesabimdan surekli hikayelerime bakmaya basladi. Whtspta hikayelerime bakiyor bende engelledim. Anlam veremedigim sey su hem beni istemiyor hem neden takip ediyor. Cocugumjzu bile aldirmam icin baski yapti vicdansiz ama neden hala beni takipliyor nasl cikarim bu isin icinden? Acik mi ariyor merak mi ediyor. Ama ben cocuguna ve bana sahip cikmadigi icin bosanma davasini acacagim bekledim o acmadi ben acacagim. Birde ben kurtaj oldum dusuk yaptirip kurtaj yaptilar universite hastanesinde olan varsa yardimci olabilirmi?

Canim bu adamlar boyle bekarken eve ugradiklari olmaz evliyķn ana evinden cikmaz istemezler keske evlenmeseydin oyle aile onayi olmadan. Ama olan olmus. Sen hic takma sevseydi bu durumda olmazdiniz. Sen ac bosanma davasini gorsun dunya kac bucak :KK62:

Birde ben kurtaj oldum dusuk yaptirip kurtaj yaptilar universite hastanesinde olan varsa yardimci olabilirmi?
Bu kısmı anlayamadım canım. Kürtaj sonrası ağrın vs mi var hangi konuda yardım istiyorsun?

Sosyal medyada herkes herkesi "stalk"luyor. Fazla anlam yüklemezdim ben olsam. Seni düşündüğü, geri istediği anlamına gelmiyor bu. Geçmiş olsun.

Çünkü eşin ondan vazgeçtiğine inanmıyor / inanmak istemiyor , erkekler nolursa olsun kendilerini vazgeçilmez sanıyor. Yaptığı şeylerin açıklaması ise : Seni tetikte tutuyor , tepki vermeni istiyor. Kabullenemiyor onu sildiğine. Dik dur ve kararın ne ise o yoldan ayrılma. Boşan veya boşanma diyemem zaten bu kararı vermek bize düşmez fakat uzaklaş her şeyden iyi düşün taşın ona göre yolunu çiz derim. Hayırlısı olsun senin adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende nefret ettiğim kişilerin hesaplarına göz atıyorum çok bir mana yüklememek lazım :)

Türk erkeği böyledir..hem ailesinin sözünden çıkamaz,hem ayrılır hemde ayrılsakta hala benimsine bağlar.

Evliliğinizin yok yere bitmesine üzüldüm ama bebeğine sahip çıkmaktan aciz bir adamdan kurtulmanız hayrınıza diyorum.

Bende nefret ettiğim kişilerin hesaplarına göz atıyorum çok bir mana yüklememek lazım :)

Türk erkeği böyledir..hem ailesinin sözünden çıkamaz,hem ayrılır hemde ayrılsakta hala benimsine bağlar.

Evliliğinizin yok yere bitmesine üzüldüm ama bebeğine sahip çıkmaktan aciz bir adamdan kurtulmanız hayrınıza diyorum.
Malesef bebegimden oldum hayat benim icin bitti aslinda. Artk yasamak bile anlamsiz

Çünkü eşin ondan vazgeçtiğine inanmıyor / inanmak istemiyor , erkekler nolursa olsun kendilerini vazgeçilmez sanıyor. Yaptığı şeylerin açıklaması ise : Seni tetikte tutuyor , tepki vermeni istiyor. Kabullenemiyor onu sildiğine. Dik dur ve kararın ne ise o yoldan ayrılma. Boşan veya boşanma diyemem zaten bu kararı vermek bize düşmez fakat uzaklaş her şeyden iyi düşün taşın ona göre yolunu çiz derim. Hayırlısı olsun senin adına.
Evet twpki verirdim ayrildgmz zaman sevgiliyken. Neden bakiyorsun derdim. Bakma derdim. Simdiyse hic birsey gelmiyor icimden. Ondan kurtulmak istiyrm sadece. Soyadini sokup atmak istiyrm. Onunda cektigm acilari cekmesini istiyrm. Basindan bela eksilmesin istiyrm

Bu kısmı anlayamadım canım. Kürtaj sonrası ağrın vs mi var hangi konuda yardım istiyorsun?

Sosyal medyada herkes herkesi "stalk"luyor. Fazla anlam yüklemezdim ben olsam. Seni düşündüğü, geri istediği anlamına gelmiyor bu. Geçmiş olsun.
Hic yaptigi sey degildi bu baskalarina karsi o yuzden sasirdim. Ayrildgmzda sevgiliyken yapardi. Ama simdi bosanacagiz cocugunu oldurdu nask bakabiliyor nasl neden aklim almiyor

Çok şey söylemek istiyorum da...derdi neymiş pisliğin neden bosaniyor peki.ailesi başta da istemiyormuş ama onlara rağmen evlenmiş
Evet ona ragmen evlendi. Sonra bakti ev tutacak ev gecindirecek 1 gece ayri kaldik kavga edip ailesi bizi kovdugu icin ben ailemin evine geldim o gelmedi. O gece ailesi napti etti sabah ben bosanmak istyrm cocugu aldr dedi. Cok yalvardim inan gel baska evde yasaylim esyali olsn ucu eski olsn ama iste vixdansiz cocugumu aldrmam icin bile baski yapti durdu. Hala kabullenemiyrm bebegimin gittigini boyle beni sevmedgni ve neden takip ettigini. Benim icin herseyi yapmisken yalvarip durmusken pesimden kosmusken nask boyle birakabildi anlam veremiyrm

15 gunluk evlilik.
Ve gebelik.
Ardindan kurtaj.
Ailesinin istemedigini bile bile hamile kalmak?
Ve sonra o cana kiymak?
Bilemedim.
Yargilamak elbette bize dusmez ancak daha fazla hataya bulasmadan bosanin.
Belli ki takinti yapmis adam.

Back
X