Evet hastanede kurtajdan once dusuk yaptirdilar baska turlu yapmiyorlarmis sanirimSana zorla düşük mü yaptırdılar? Ve sen hala dava açmadın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hastanede kurtajdan once dusuk yaptirdilar baska turlu yapmiyorlarmis sanirimSana zorla düşük mü yaptırdılar? Ve sen hala dava açmadın mı
Ne iş yapıyor ki merak ettim.yani niye atsinlar isindenYalvarmak mi Allah nasip etmesin. Twk duam isinden olacak onun sonrasinda ailesinin gercek yuzunu gormesini istyrm baskada bir istegm yok
Evet hastanede kurtajdan once dusuk yaptirdilar baska turlu yapmiyorlarmis sanirim
Bildiğim kadarıyla doktorlar önce düşüğü tetikleyen bi hap veriyorlar, sonra kürtaj olunuyor. Bahsettiği şey o mu acaba? Yasadışı veya insanlık dışı bi durum olduğunu sanmıyorum.kaç haftalık hamileydin?
böyle saçma şeyde duymadım.
birde eşin yanında değil miydi? eşinin patronları seni niye aradı ki?
Bildiğim kadarıyla doktorlar önce düşüğü tetikleyen bi hap veriyorlar, sonra kürtaj olunuyor. Bahsettiği şey o mu acaba? Yasadışı veya insanlık dışı bi durum olduğunu sanmıyorum.
Mumessil alkollu araba kullaniyor kendisi ve ben eczane doktorlari gezip bana yaptiklrini anlatsam kimse ondan birsey almaz cnku babam 35 yillik esnaf herkrs taniyor yasadgm sehirde cok kucuk isede giremez buralardaNe iş yapıyor ki merak ettim.yani niye atsinlar isinden
Ben zaten acicam artik davayi. Hamile olmami o istedi aslinda. Ozellikle daha yeniyken aldiralim dedim hayir dedi. Israrla dogur dedi simdiyse durum bu birde takibe aldi amac ne anlamdim acimida yasatmiyorPislik herif kesin sen hamile olduğun için evlendi seninle ailesini bahane etti bebekten kurtuldu şimdide senden kurtulacak hastalıklı adam bide seni takip ediyor
Cnku esimin isle ilgili aciklaniri yazdm. O bni herkese rezil etti cocugu aldrsn diye kapi kapi gezmis akraba komsu artk insan icine cikcak yuz birakmadi bende ekmeginden edecegimben öyle bilmiyorum. narkozu verip kürtaj yapıyorlar. haftası mı fazlaydı acaba? eşinin imzası olmadan da hastane kürtaj yapmaz. eşi yanında ve imza verdiyse patron niye adamı değil de konu sahibesini aramış ki..
Kendisinden sonra degilde bebegim gidince dagildim aslinda. Ama dagilmamis gbi kulupte barda videolar koyuyorm arkdslrimdan alip. Korunmak istedim esim beni eve kilitledi 1 hafta ve kimseye soyleyemedim telfn yok. Hamile birakti bilerek beni. Sonrasinda olaylar degisik sekillerde gelisti. Buyu falanda buldum evde zaten iyice aogudumKendisinden sonra dağıldın mı diye kontrol ediyordur.
Geçmiş olsun.
Gebelik nasıl zorla oldu onu anlamadım özür dileyerek.Önüne geçecek bir sürü yöntem olduğunu bilecek yaştasındır sanıyorum.
Bundan sonrası iyi olur senin için umarım.
Ben sizin konu sıralamanıza baktım da ayrılışınızdan önce hamile kalışınız, hatta nikah tarihi almaya gittiğiniz gün ayrılmış sonra hamile olduğunuzu öğrenince evlenmişsiniz. Hatta adam sizden ayrılmış sırf twitter yüzünden, benden ayrılamasın gibi bir dertle sizi hamile bırakmış gibi durmuyor. Iki tarafın rızası ile olmuş ve zaten evlilik süreci içerisindeymişsiniz. Cinsel ilişkiden üç gün sonra ella aldığınızı kendiniz yazmışsınız, bir hafta evde kilitli kalma olayını evlenince falan mı yaşadınız? Kafanız karıştı ve süreci yanlış hatırlıyorsunuz sanırım?Cok tesekkur ederim gercekten hakkinizi helal edin o kdr iyi geldi ki resmen gozyaslarim d9kuldu gozumden. Biliyorum hersey iyi olacak benim hayatimda bu kadriyla kurtuldum zaten sukur. Ama onun hayatinda yolunda olmasn istiyrm. Is yerine yazdim aradilar ve sorusturmaya girdi dediler isinden olacak sonunda ve bir daha istesede oyle bir yere giremez. Ailesi sadece para pesinde ogullarinin maasini aldiklari icin elinden. Ama rabbim buyuk iste ben haksiz olsam isinden olmazdi hakliyim ki olacak sukur bu bile icime su serpti. Simdiki istedgm pisman olup gelsinde suratina tukureyim
+200Ben sizin konu sıralamanıza baktım da ayrılışınızdan önce hamile kalışınız, hatta nikah tarihi almaya gittiğiniz gün ayrılmış sonra hamile olduğunuzu öğrenince evlenmişsiniz. Hatta adam sizden ayrılmış sırf twitter yüzünden, benden ayrılamasın gibi bir dertle sizi hamile bırakmış gibi durmuyor. Iki tarafın rızası ile olmuş ve zaten evlilik süreci içerisindeymişsiniz. Cinsel ilişkiden üç gün sonra ella aldığınızı kendiniz yazmışsınız, bir hafta evde kilitli kalma olayını evlenince falan mı yaşadınız? Kafanız karıştı ve süreci yanlış hatırlıyorsunuz sanırım?
Kimse karısı kürtaj oldu ve boşanıyor diye işten atılmaz, şikayetiniz tabiki değerlendirmeye alınır da. Siz nasıl işten attıracaksınız onu anlamadım?
Yalnız bu barlarda kulüplerde videolar koymak mahkemede sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.Kendisinden sonra degilde bebegim gidince dagildim aslinda. Ama dagilmamis gbi kulupte barda videolar koyuyorm arkdslrimdan alip. Korunmak istedim esim beni eve kilitledi 1 hafta ve kimseye soyleyemedim telfn yok. Hamile birakti bilerek beni. Sonrasinda olaylar degisik sekillerde gelisti. Buyu falanda buldum evde zaten iyice aogudum
Daha oncesinde hamile kalmisim ustune adet olmusum. Kilitledigi gun. 9 haftaliktim. Diger yaptgnda hap aldim ama malesef zaten hamileymisimBen sizin konu sıralamanıza baktım da ayrılışınızdan önce hamile kalışınız, hatta nikah tarihi almaya gittiğiniz gün ayrılmış sonra hamile olduğunuzu öğrenince evlenmişsiniz. Hatta adam sizden ayrılmış sırf twitter yüzünden, benden ayrılamasın gibi bir dertle sizi hamile bırakmış gibi durmuyor. Iki tarafın rızası ile olmuş ve zaten evlilik süreci içerisindeymişsiniz. Cinsel ilişkiden üç gün sonra ella aldığınızı kendiniz yazmışsınız, bir hafta evde kilitli kalma olayını evlenince falan mı yaşadınız? Kafanız karıştı ve süreci yanlış hatırlıyorsunuz sanırım?
Kimse karısı kürtaj oldu ve boşanıyor diye işten atılmaz, şikayetiniz tabiki değerlendirmeye alınır da. Siz nasıl işten attıracaksınız onu anlamadım?