- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
Işte ben sizin faraziyeleriniz üzerinden gidiyorum. Çocuk düşürme suçu şikayete tabi bir suç değil ve buradan da üye süre geçtikten sonra kürtaj olduğunu yazarsa biri bunu ihbar edebilir ve kamu davası açılır, o yüzden üye böyle bir şey varsa da yazmaz, ben gerçi bu üye hamile olalı 2 ay bile olmadı diye hatırlıyorum. Her yer mobese kameralarıyla dolu, bu kadının o evden ayrıldığı tarih ve bir daha dönmeyişi çıkar. Ne cebir sonucu kürtaj oldum diyebilir ne de hap verdi de mecbur kaldım diyebilir; çünkü adamla o ara ayrılar ve adam bunu kamera kayıtları ile çok rahat ispat eder. Baskı, aldatmaca vs için yan yana olmalılar. Hakim yalan söylediğini görünce de vicdan falan yapmaz hatta tersine bir izlenim oluşur. Haklı olduğu kısımlar için tabiki davasını açsın; ama bir senaryo yazarsa bunlar için delil istenir, delil olmadığı için de başı derde girer. Iftira davası açar karşı taraf. Hiç senaryo yazmadan başına gelen cebir için ve kişilik haklarına saldırıdan dolayı tazminat davasını açsın tabi. Uğradığı haksızlıkların peşine düşsün. Bunlar için delil bulmaya gayret etsin, kazançlı çıkar.Bakti ki aleyhine dönebilir o kısmı söylemez. Ya da be bileyim düşük ilacıni kocam bana agri kesici diye verdi bilmiodum hastanedekiler de mecburen dusuk basladigi icin almak zorunda kaldi der. O kisim benim tahminim zaten kadin demiyor ki 10 haftaligi gectigi halde kurtaj oldum diye. Benim uydurduğum sey uzerinden tartisioruz su anda. Eger öyleyse de baski altinda zor kullailarak aldatmacayla o raddeye getirildm diyebilir. Hakime de boyle konusursa vicdan yaptirabilir.
Son düzenleme: