Eşimle boşanmak üzereyim, yardım

funda25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
4
0
36
Isparta
Ya çok canım sıkkı nolur yardım edin
eşimle internetten o askerdeyken tanıştık.nişanlandık ailelerin karşı çıkmasına rağmen evlendik.onun ailesinden bize hiç fayda olmadı.bizim eşyalarımızı ve giderlerimizi hep benim ailem karşıladı.bi kızımız oldu şimdi 2 yaşında.adamda çalışma isteği yok benim memleketime gelip buraya yerleştik .gayet iyi bi işe soktum ama orda da durmadı net başından kalkmıyodu.gene bigün işyerindeki bi kıza şarkı dinletirken yakaladım ve açtım bende ağzımı.kıza da ulaştım ona da saydım.bu benim işyerinde huzurumu bırakmıyosun diye işten çıktı bana 1,5 milyar borç bırakarak annesinin evine gitti.ben çalışıyorum.şimdi o buraya gel diye kendi memleketine çağırıyo.güvenip gidemiyorum boşanmanın eşiğindeyim.ne yapmalıyım?ev sorumluluğu kesinlikle yok adamda ya...

çok üzüldüm canım eşin bence resmen bahane etmiş o olayı işten çıkmak için,seni düşünmeden borç bırakarak gitmesi affedilir gibi değil,ama yuva kolay kurulmuyo bende kararsız kaldım acaba hatasınımı anladı,memleketine gitsen bişey değişirmi diye:26:

valla zorr sorumsuz insanla başedilmez siz elinizden
gelenin fazlasıyla yapmışsınız ayrıca eşinizin farklı
niyetleri var belli iş arkadaşına şarkı dinletmeler falan
zor işiniz ama ben olsam kendi yoluma bakardım
çocuğumla birlikte böyle bir adamdan ne bana koca ne çocuma
baba olmaz

Sizi ve yavrusunu üstelik borçla bırakıp annesinin yanına gitti demişsiniz...
Ne olursa olsun evini benimseyip, dar boğazdan çıkmanız için Sizden çok o çaba harcamalıydı ne demek anne yanına gitmek..
Yani bu beyefendi ne kadar pişman olsa da, ne kadar Sizi oraya çağırırsa da bu tutum "aile babası" kavramına sığmaz..:50:
Bu bakış açısına sahip bir erkeği herkes kabul etmez bu saatten sonra o ayrı tabi...
Size boşanın diyemem fakat ayrılmayacaksanız bile kesinlikle onun ailesinin yanına gitmeyin...
Yaptıklarının sorumluluklarını alıp, evine bakacaksa o gelsin...
Çünkü çok çok temel ve olmazsa olmaz bazı vasıflar eksik...
Umarım Sizin ve evladınızın lehine sonuçlanır, Allah yardımcnız olsun...:44:

kendi ayaklarınızın üzerinde duruyosunuz sonuçta işiniz var.. eşiniz çocuk oyuncağına döndürmüş işi bi gel bi git.. üstüne üstlük çalışma şevkide yok ki çalıştığında da olanları yazmışsınız şarkı dinletmeler falan.. kesinlikle güvenmeyin yarın şarkı dinletmenin ötesine gidebilir durumlar.. biliyorum ayrılmak kolay değil bebeğinizde var ama ilerde çok çok yıpranırsınız bebek büyüyünce acısını oda çekmeye başlar umarım doğru kararları verirsiniz böyle konular okuyunca hem çok üzülüyorum hemde çok sinirleniyorum karşı tarafa

merhaba hemşerim okudum çok üzüldüm.bende 4 ay önce ayrıldım.kolay değil hiçbir şey iyi mdüşün o nereli?

ben olsam bu anlatılanlara karsı bosanırdım..
kesın ve net sekılde hemde..bune ya ne sahıplenme ne korum var cocugu ıcın bıle olsa ınsan mucadele verır bırazcık..!

ne ayrıl diyebilirim ne de ayrılma.çünkü bir çocuğunuz var.onun için bir kez daha konuşun bereber bir çözüm bulmaya çalışın.yine yanaşmıyorsa artık ona göre hareket edersin

eğer çok gençse belki zamanla aklı başına gelir diyeceğim ama karakter meselesi bu işler.. sorumsuz insan ömür boyu sorumsuz oluyor.. onun yükünü ve çocuğunuzun yükünü tek başına sırtlanabileceğine gözün kesiyorsa ver bir şans daha git.. büyük bir ihtimalle yine bir kıza bir şey dinletirken ve birşey gösterirken yakalayacaksın. ama öyle bir durumdasın ki, gitmezsen acaba'lar seni yiyip bitirecek.

acaba esinizin is arkadasi ile arasindaki iliskiyi yanlis anladiniz da kalbi kirildigi icin ve cevresine mahcup oldugu icin mi isi birakti acaba?
neler yasadiniz bilmiyorum suan esinizi anlayabilmek acisindan tahminlerde bulunuyorum...
yani bu iki kisinin arasinda kesin bir sey gectigine emin misiniz?
belki esiniz hakliysa buna kizip gitmis olabilir.
ama yine de size borc birakip gitmemeliydi.

onun memleketine giderseniz orada esiniz ne is yapacak size nasil bakacak bunlari hic konustunuz mu canim?

benim halamda bu yüzden boşandı
adam çalışmıyodu işe gidiyorum diyodu gitmiyodu işe giriyodu 3 gün 5 gün çalışıyodu çıkıyodu..
direndi halam çeyizinzi satı eşya sattı babamlar yardım etti ama nereye kadar .. sonunda boşandı bir oğlu vardı..
ama bin pişman geliri yok dedemlerle kalıyo .. evde bekar amcamda var ee pskikoljik olarak çöktü.. çocuğu büyüdü ünv kazandı .. ama halam bitti..beyin kaldırmıyo en ufak bi laf sölense gücüne gidiyo insanın.. çok zor bazen keşke boşanmasaydım der..
iyi düşünmek lazım

bu konuda boşan veya boşanma demek bize düşmez....
ama adam sorumluluk sahibi değil hani nereye kadar böyle devam edecek oda var....
hangi koca eşini borç içinde bırakıp gider yaa aklım almıyor benimmm...
düzeninizi bozupta onun memleketine gitmeyin bence....
Allah yardımcınız olsun....

bencede arkadaşım boşanıp boşanmamak sana kalmış ama burda düşünmem gereken çocugun ve kendınsın bence hazır işinden olma eşine benım işim var kurulu düzenımız var istedıgın zaman kapım acık ( tabiki bellı bır sure) de geldın çabaladın çabaladın çabalamadın açıyorum davayı demelısın bence

sorunluluk sabihi değil,
int bağımlısı ve üstelik int arkadaşlıklarda endinmiş
bunlar küçük affdilecek konular değil bence kendi memleketindeki işini evini düzeni bırakıp gitmek bence senin ve kızın için kötü bir karar olabilir
inş. en doğru kararı verirsiniz.

canım ben olsam sanırım son bir şans daha verirdim. memleketine gitmekle çok şey kaybetmeyeceksen git derim. ama onunla konuş ve bunun son şansınız olduğunu söyle. eğer yine değişmezse boşanman zaten kaçınılmaz olacaktır. çocuğun ilerideki psikolojisi için de boşanmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. çocuk için devam ettirilen evliliklerde yine olan en çok çocuğa oluyor çünkü. Allah hakkında hayırlısını versin canım.

Artık günümüzde erkekler annesinin evine gider oldu.
Eğer barışmayı düşünürseniz, sizin kendi şartlarınız olsun,
onun şartları değil.
Ortada çocuğuyla bırakılan sizsiniz, o değil.
Hemen güvenip, gitmeyin bence.

düzenini bozup gitme
boşanın boşanmayın diyemem ama sorumluluk shibi olmayan çalışmayan internet bağımlısı birine güvenip işinizden olmayın

canım yorumun için çok teşekkür ederrim ama inan memleketine gitsem daha kötü olacak burda hiç olmazsa kızıma annem bakıyo ben çalışıyorum.Öle elinde bi mesleği de yok zaten sağda solda ya da bi fabrikada çalışacak...Ama ben gitmem oraya..

eşinin başka kadınlara karşı ilgisini gördünmü sadece şarkımı dinletmiş vede aşk şarkısımı.eşine söyle bide kendi gelsin hatalı olan o değilmi sen niye gidiyorsun.ayrıca şimdi sen düzenini kurmuşsun işin gücün var gidince yine aynı sıkıntıları yaşarsan tekrar düzenini oturtabilecekmisin.kolay iş bulunmuyor.

merhaba hemşerim okudum çok üzüldüm.bende 4 ay önce ayrıldım.kolay değil hiçbir şey iyi mdüşün o nereli?

onunla ileriye gidebileceğimi düşünmüyorum evet ayrılık çok zor bi dönem ama böle bi insanı da ne kadar çekebilirim neraya kadar dayanabilirim bilmiyorum ayrıca o hatasını da kabullenmiyo hala ben suçluyum onun gözünde:(

Back
X