arkadaşlar benim eşimle aslında iyi giden bir evliliğim var. ama bu aralar cok sık tartısıyoruz,yani son 3 gündür. adet dönemindeyim ve biraz gerginim,geçen gün tatlı yemeye cıkalım dedim. beni alakasız bi yere götürdü,ben arabadan inmedim buraya girmek istemiyorum dedim,sen benimle dalga mı geçiyorsun bastan desene diye bi bağırdı bana. basladım ağlamaya. neyse o aksam uzatmadık gönlümü aldı barıstık. bugün de aksama kadar ugrastım güzel yemekler yaptım sofrayı kurdum salatayı yaptım 5te geldi,hazırlan arkadaslara söz verdim dedi. ama sofra hazır dedim. aaa ben sana haber vermeyi unuttum özür dilerim dedi. bosver sen hazırlan söz verdik artık dedi. yani o kadar emek vermişim bosver demesi cok sinirlendirdi beni. ben de gideriz ama tatlı yeriz hazırladım o kadar diye ısrar ettim,yoruldum cünkü baya. tamam dedi oturdu sofraya,bana az ye demeye basladı,orda yicez diyo hala.ben de bağırdım yemeyelim o zaman diye. cektim gittim içeri,arkamdan bağırdı ne biçim insansın sinirlisin bilmem ne bi ton laf etti. sonra gittim tekrar mutfağa. ya su an yazmaya bile utanıyorum dediği seye,zıkkımlan da gidelim hadi dedi bana! ben de aldım yemekleri cöpe döktüm salatayı döktüm. hiç biyere gitmiyorum sen defol git gerizekalı dedim. ağladım ağladım. kendisi hazırlandı gitti. yani böyle iğrenc bir gün yasıyorum su anda. kendimi son derece kötü hissediyorum,hatalı ben miyim? özür dilemeli miyim? ya da ne yapmalıyım bi akıl verin...