esimle bu hale geldik.bianda ..gorumce!!

Kesinlikle, çok çok haklısın ama ailenin evine falan gitme... Bu problemi aşarsınız inşallah, sonuçta direkt olarak ilişkinizle alakalı bi sorun değil. Eşler bazen içten içe kendi ailelerinin suçlu olduğunu bilseler de karşı taraf kötü birşey söyleyince savunma moduna geçerler; ailesi sonuçta... İkinizde sakinleşince daha sonra bunu konuşursunuz ve konuşurken görümcenle ilgili kesinlikle hakaret sayılabilecek bir kelime söylememeye dikkat et, umarım eşin sakin kafayla seni anlayacaktır...

Yukardaki yorumda az once yazdim..yumruklama nedenini..sanirim kriz gecirdi
On

Anladim.
Su an ne yapin biliyor musunuz ?
Gidin esinize sarilip uyuyun.
Bu kadar derdiniz varmis zaten birde bu ufak meseleye kafanizi takmayin.
Yarin sabah emin olun meseleyi daha düzgün göreceksiniz.
Simdi gidip aranizi duzeltin bence:) ..

Tesekkur ederim.ama kalbim.boyle burukken rol yapamam.ve incinen kirilan saygisizliga ugrayan tarafim.bu yuzden bekleyecegim esim tarafindan bi adim.gelmesini...cok kirdi beni cunku..icim aciyor gidip sarilmak istiyorum.ama onumde koca bi duvar var sanki.

Tamda oyle yapti esim.ben kizkardesinin saygisiz ve densiz oldugunu soyleyince benim sucum ne diye uste cikti...yanimda olmadi...icimdeki yaranin sizladgni anlamadi.....

O duvar gurur oluyor sanirim.
Ne diyeyim arkadaşım hakkında hayirlisi, iyi geceler...

En cokta ona sasiriyorum..gorumcem esimdrn on yas kucuk ama saygisizliklarina aileside esimde goz yumuyor.dedigim dedik.surekli kendini hakli goren saygisiz biri...esim kavga aninda bela okudu kardesine.
Bende ikiyuzluluk yapma.canim cicim sevdin optun dedim.beni teselli dahi etmedin.oyle soguk ve yabanci gibi davrandiki hala zoruma gidiyor

Dibine kadar haklısın.Söz konusu olan baban.Yoldan geçen adam değil.Seni bu yaşa getirmiş,okutmuş,evlendirmiş,ve göz bebeğini emanet etmiş eşine.Eşinin tavrı çok yanlış.Aslında bu işlerin yaşla hiç alakası yok.Halamdan biliyorum.Şu an 37 yaşında olsa da çocukluğumdan beri hep bir laf sokma,hep huzur bozmaya çalışma,hep hakaret...Yine sinirim bozuldu gece gece.

Aileni haberdar etme sakın.Küçükse küçüklüğünü bilsin.Hoş,üniversite öğrencisine de küçüktür yapar demek pek normal değil...Ben eşine karşı hemen yumuşamaman taraftarıyım.

mutlu giden evliliği; küçük görümcenin iki saçma lafı için bırakıp baba evine gitme. .

Otur eşinle konuş.. sakinleşş. .. olur böyle şeyler. . Üzülme. .

Ufak bir detay: eşinizin kardeşine ve size olan tavrını kıyaslarken bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz. O kardeşi, yani küçüğü. Bu yüzden onu bir çocuk olarak kabul ediyor ve kolayca bağışlıyor. Bu abilik hissiyatı ile yapılan bir şey. Size ise eşi olarak bakıyor ve belki de size yücelik atfediyor. Bağışlayan, hoş görebilen ve şikayetini dillendirmeyen bir yücelik..

Elbette her ikisinde de hatalı bir yaklaşım söz konusu. Zira hem kardeşini o anda affederek sizi üzdüğünü anlamıyor ve onun kişiliğine olumsuz etkide bulunduğunu göremiyor hem de sizin insan olduğunuzu unutarak sizden insanüstü şeyler bekliyor.

Eşiniz hatalı fakat evliliğinizden memnunsanız hızlı kararlar almaktan kaçının. Erkeklerin her biri aynı değil maalesef, bazen kaçan kovalanmıyor aksine bu öfkeye sebep olarak soğukluk yaratıyor. Elbette eşinizi tanıyan sizsiniz, sadece sakinleşmeyi bekleyin. O zaman en iyi kararı vereceksinizdir. Bunu sadece siz yapabilirsiniz.

Dipnot: keşke yatak ayırmasaydınız, farklı tepkiler seçmekte evliliğiniz için yarar var.

Eşin de arada kalmış yaaa emin ol o da biliyor kardeşinin şımarık olduğunu, ama bunu sen söyleyince refleks olarak savunmaya geçer, bu çok normal. Benim suçum ne demiş ya hani... Yazık yaa, gidin sarılın bence, o senin aşık olduğun adam sonuçta... Ben olsam sarılır uyurdum...

Cok kirginim hemde cok.asla gidip sarilmayi dusunmuyorum..bakalim nereye gidecek..

Allah aşkına neden sürekli aynı tavsiye veriliyor anlamadım zaten.Tamam küslük iyi bir şey değil de...Ya bir düşün,erkeklerin babası hakkında kadınlar böyle konuşsa ? Sanmıyorum gelip sarılıp yatan çıksın.

Sadece esimin bana hak verdigini duymak istiyorum..benim nasil incindigimide..mubarek gece diye kizkardedinin saygisizligina goz yumup opup koklayan esimmi simdi ?
Ofkesini bana kustu resmen...oysa sadece kirginligimi sayledim..olay buyudu iste ilk defa ayri odalardayiz gorumcemin saygisizligi yuzunden diyorum.ama asil.sebep esimin onu hrmen affetmesi..haksizliga boyun egmesi

Cok dogru anlamissiniz beni..esimin benim kirginligimi yok sayip olayin ustunden saniyeler gecmisken kizkardesini affetmesi bana ise hakvermemesi .kucuk gibi duruyor ama oyle zoruna gidiyor iste insanin

Bence 100de 100 haklisniz cok kirmislar sizi hemde gereksiz yere
Ben sizin yerinizde olsam esinizle de gorumcenizle de konusmazdim kesinlikle, soguk davranirdim. Hayir niye hic bisey olmamis gibi davranacaksiniz ki ozru hak ediyorsunuz bence. Resmen saygisizlik yapmislar
Ama evi terk etmeyin sakin yada msj atmayin, hakliyken haksiz duruma dusersiniz

evet bence de tamamen haklısın kuzucum ama evi terketme,soğuk davran üzüldüğünü görsün yüzünden.
mesaj da atma boşver,ona da bir süre soğuk ol.ama sakın gidip sarılayım falan deme hatalı ve hatasını anlamalı.
yine aksatma yemeğini yap falan tabiki ama soğuk ol eskisi gibi davranma ki azıcık kafasına dank etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…