- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
Merhaba arkadaşlar . 29 yaşındayım bir oğlum ve ikizlerim var . Üniversite mezunuyum yüksek lisans yaptım ancak çalışmıyorum . Çocuklara annemle bakıyoruz yanı sıra bir kitabım çıkacak. Tüm bunları anlatıyorum sadece gördüğüm muameleyi anlayın diye. Eşimin ailesiyle sürekli sıkıntı halindeyiz. Eşimin işi gereği doğudayız. Eşimle sıkıntı yaşıyoruz ve ailesi de oğullarına akıl versin diye ailesini aradım açmadılar . Eşim wc ye gittiğinde ben telefonunu alıp aradım ve açtılar telefonu neden ben aradığımda açmıyorsunuz dediğimde seninle mi konuşacağız dediler Annemle çocuklara bakıyoruz ancak ailesi annemi sürekli istemem durumunda ve en sonunda annen defolup gitsin arkasından da sen de git dediler telefonda. Ben de bunu duyunca ağzıma geleni saydım ve kapattım . Konuşmuyorum onlarla ancak eşim arıyor konuşuyor yalnız bu insanlara ağırlığını koymuyor . Tüm bunları da geçtim eşimle 1 senedir birlikte olmuyoruz . Sürekli söylenme havasında . Ailesini konu etmiyorum sormuyorum evde başının etini yemem gerekecek bir durum yok . Kusura bakmayın konu olarak büyü muska belki yasaktır ancak telefonla biri aradı beni . Senin eşine Muska yapıldı dendi buna da bir anlam veremedim . Arkadaş vari bir evlilik gibi bizimkisi. Eş olarak görmüyorum artık çünkü hissiyat kalmadı . Koluna giriyorum kolundan çıkarmışlığı bile vardır . Sizce bunun sonu nereye gidiyor ?
Son düzenleyen: Moderatör: