- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mina sevde
Yani ben hafta sonu süsleniyorum ilişki olacagını bildiğim için dus alırım sac makyaj.cok güzel olmuşsun bana mı süslendin der he derim.yataga gireriz bakarım yanassa diye hop benimki uyumuş.kac kez konustum gene bildiğini yapıyor.altta olması erken oldugu icin degil üşengec üstte yoruluyo ya ondantatlım evlilikte erken bosalma cok buyuk bır sorun bır sekılde doktora gıtmesı gerekıyor. sonucta ılskı sonrasında her ıkı tarafta tatmınkar olmalı ama esın resmen kendı zevkıne bakıyo senın ne hıssettıgının bır onemı yok gıbı... bu konuda haklısın... gunduz yapınca neden rahatsz oluyosun sen romantık bır gece mı ıstyosun sevıselım deyınce ne var bunda :) ornek vereyım esımle yenı evlıyım ılk zamnalar esım sadece kendı ıstedıgı zaman yanasırdı ben ıstedıgmde sımdı banyo olmak zor gelıyo falan derdı benımde zoruma gıderdı ve benımkı de gunduzlerı tercıh edıyo sonra konustuk hallettık :) esınle konus guzelce... esın neden gunduzu tercıh edıyo usengec oldugu ııcn mı ? bırde neden sureklı altta olacak kavgası yapıyo kı yatakta resmen pazarlıgını yapıyor snenle ınsanda ıstek mı kalır boyle :/ belkıde cabuk bosaldıgı ıcın ustte olmak ıstemıyor ama bu cozum degıl sonucta senı de mutlu etmesı lazım![]()