Eşimle cinsellik :(

tatlım evlilikte erken bosalma cok buyuk bır sorun bır sekılde doktora gıtmesı gerekıyor. sonucta ılskı sonrasında her ıkı tarafta tatmınkar olmalı ama esın resmen kendı zevkıne bakıyo senın ne hıssettıgının bır onemı yok gıbı... bu konuda haklısın... gunduz yapınca neden rahatsz oluyosun sen romantık bır gece mı ıstyosun sevıselım deyınce ne var bunda :) ornek vereyım esımle yenı evlıyım ılk zamnalar esım sadece kendı ıstedıgı zaman yanasırdı ben ıstedıgmde sımdı banyo olmak zor gelıyo falan derdı benımde zoruma gıderdı ve benımkı de gunduzlerı tercıh edıyo sonra konustuk hallettık :) esınle konus guzelce... esın neden gunduzu tercıh edıyo usengec oldugu ııcn mı ? bırde neden sureklı altta olacak kavgası yapıyo kı yatakta resmen pazarlıgını yapıyor snenle ınsanda ıstek mı kalır boyle :/ belkıde cabuk bosaldıgı ıcın ustte olmak ıstemıyor ama bu cozum degıl sonucta senı de mutlu etmesı lazım :KK66:
Yani ben hafta sonu süsleniyorum ilişki olacagını bildiğim için dus alırım sac makyaj.cok güzel olmuşsun bana mı süslendin der he derim.yataga gireriz bakarım yanassa diye hop benimki uyumuş.kac kez konustum gene bildiğini yapıyor.altta olması erken oldugu icin degil üşengec üstte yoruluyo ya ondan

Yani ben hafta sonu süsleniyorum ilişki olacagını bildiğim için dus alırım sac makyaj.cok güzel olmuşsun bana mı süslendin der he derim.yataga gireriz bakarım yanassa diye hop benimki uyumuş.kac kez konustum gene bildiğini yapıyor.altta olması erken oldugu icin degil üşengec üstte yoruluyo ya ondan

esın degısk gercekten erkekler can atar normalde :) sen suslen yataga gır adam uyusun sıcarım o adamn agzına :) uyutma sende engelle uyumasını op kokla oksa bıseyler yap ;) nasıl bır usengeclıkmıs bu boyle pekı sen sorunu dıle getrdıgınde ne dıyo :) desene sen ustte ol ben boyle zevk almıyorum deyı bıraz erkeklıgıne yuklen :)

Bir de üstte senin olman kontrolün sana ait olması demek.
Hep böyle olması sıkıcı ve seni üstte isteme sebebinin tembellik olması çok sinir bozucu haklısın.

Ama kontrolün sende olma avantajından faydalan ve çek kendini.
Ön sevişmeyi uzat. Anlatabildim inşallah:oops:

Bende olsam bu durumu problem yapardım.sonuçta sizinde istekleriniz ve zevk aldığınız durumlar vardır.karşılıklı saygı olmalı.aslında erkekler eşlerini mutlu etmeye çalışırlar genelde bu konuda ama sizinkinde bi tuaflık var gerçekten.erken boşalma sürekli ise evet büyük problem ama uzun süre birlikte olmadığınız için de olabilir.iki günde bir deneseniz belki bu problem ortadan kalkabilir...

esın degısk gercekten erkekler can atar normalde :) sen suslen yataga gır adam uyusun sıcarım o adamn agzına :) uyutma sende engelle uyumasını op kokla oksa bıseyler yap :KK66: nasıl bır usengeclıkmıs bu boyle pekı sen sorunu dıle getrdıgınde ne dıyo :) desene sen ustte ol ben boyle zevk almıyorum deyı bıraz erkeklıgıne yuklen :)
Kac kez söyledim tat almıyorum diye arada bi gecip kandırıyor beni.tsrtısıyom bu kez de tartısmadıgın bi seks vardı ondada tartısıon diyo.sarılırım öperim yapmaz anlar istediğimi tamam öyle olsun derim tamam tamam gel der sonra ben istemem.

ay bence aniden gelen "sevişelim mi?" sorusu çoh daha gözeeel:KK45::KK45::KK45:

o soru güzelmiş cidden. bence iki tarafta biraz cinsellikte tabuları var. özellikle beyefendi de. evin her yerinde v her saatinde cinsellik yaşanabilir. ancak belli günlere-haftasonuna- sığdırılmamalı, görevmiş gibi olduğu için bence erken boşalma sorunu da. eşiniz kendisini rahatlatma odaklı cinsellik yaşadığı için yaşıyorsunuz bu sıkıntıları. bir terapist en mantıklısı sizin de önerdiğiniz gibi.

Bundan sonra ben istemiycem sen isteyince olsun sözü bu tip adamlara ödüldür yalnız :)
Orada bir hata etmişsin sen.

Bundan sonra yaklaşma bana pis bencil, kendini düzeltmeden elini bile sürme demeliydin.
Yok ödül degil isteyerek yapar calısmasa cok ister regl olsam hafta sonu niye hafta sonuna denk getirdin der.küssem ilişki için barışır ama sıkıldım artık

Kac kez söyledim tat almıyorum diye arada bi gecip kandırıyor beni.tsrtısıyom bu kez de tartısmadıgın bi seks vardı ondada tartısıon diyo.sarılırım öperim yapmaz anlar istediğimi tamam öyle olsun derim tamam tamam gel der sonra ben istemem.

adama bak ne demek bu ya tamam gel gel :silah: tam sopalık bır kocan var canım ya işin zor valla pekı sormadın mı sen nasıl bır seks ıstıyosun dıye ya da senı kıskanıyor mu televızyon da falan baska erkeklerı begensene tepkısı ne olacak :) ayy ne yakısıklı adam ay vucuduna bak falan desen de belkı erkeklıgı uyanır ;)

Bende olsam bu durumu problem yapardım.sonuçta sizinde istekleriniz ve zevk aldığınız durumlar vardır.karşılıklı saygı olmalı.aslında erkekler eşlerini mutlu etmeye çalışırlar genelde bu konuda ama sizinkinde bi tuaflık var gerçekten.erken boşalma sürekli ise evet büyük problem ama uzun süre birlikte olmadığınız için de olabilir.iki günde bir deneseniz belki bu problem ortadan kalkabilir...
Eşim ağır işte calısıyor yoruluyo o yüzden iki gün de bi olması zor.hali kalmıyor acıyom ona.calısmadıgında üç günde ama süresi aynı.oda öyle söylüyor bi haftada oldugu icin diyo ama calıdırkn de yapmıyor

Yok ödül degil isteyerek yapar calısmasa cok ister regl olsam hafta sonu niye hafta sonuna denk getirdin der.küssem ilişki için barışır ama sıkıldım artık

ya boyle demısısn ya nasıl oluyo hem bu kadar ısteklı hemde usengec:KK57: bence esının soyleyemdıgı ya da cekındıgı bır sıkıntısı var :KK51:

adama bak ne demek bu ya tamam gel gel :silah: tam sopalık bır kocan var canım ya işin zor valla pekı sormadın mı sen nasıl bır seks ıstıyosun dıye ya da senı kıskanıyor mu televızyon da falan baska erkeklerı begensene tepkısı ne olacak :) ayy ne yakısıklı adam ay vucuduna bak falan desen de belkı erkeklıgı uyanır :KK66:
Acayip kıskanır hiç dayanamaz bi defa beraber prno izleyelim dedim ne dicek diye öldürürüm seni dedi niye sanki onla mı yapıyom dedim vücudunu görüyon nasıl yaptığını dedi.

Erken boşalma sorunu varsa bunu tek başınıza pozisyon değiştirerek vs. çözemezsiniz, çift olarak tedavi almalısınız.
Eşinizde boşalma kontrolü yok, bu uzmanlar eşliğinde 2-3 ay süren tedavilerle aşılabilir bir şey.
Siz önce buna ikna edin eşinizi, pozisyonmuş gündüzmüş geceymiş zaten terapilerde bunları da konuşur aşarsınız diye düşünüyorum.

Uzman yardımı alın.

Acayip kıskanır hiç dayanamaz bi defa beraber prno izleyelim dedim ne dicek diye öldürürüm seni dedi niye sanki onla mı yapıyom dedim vücudunu görüyon nasıl yaptığını dedi.

o zmaan neden azıcık cabalamıyor bu adam delı mı :) hem kıskanıyor hem cok ısteklı hem de usengec hepsının bır arada olması cok zor bence esinın bır problemı var kendını yetersız buluyor olabılır ve boyle yaparak senı de kabullndırmek ıstıyo olabılır...

Back
X