Eşimle çok kopuk gibiyiz. Nasıl muhabbeti arttırabilirim?

Kursunkalem0102

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
135
43
13
35
9 aylık evliyiz ama adam 40 yıllık evli gibi davranıyor. Bi yere gidince aramıyor özlemiyor. Sevmio desem iki yıl görüştük öyle evlendik. Etrafıma bakıyorumçok güzel sürekli paylaşım içinde olunan öyle güzel ilişkiler var ki. Aramızda muhabbet olması araması sorması özlemesi için ne yapmalıyım sizce. Kadınlığını kullanma klişesi nedir mesela?

Tabi ki yarar.Soyle dusun o hep seninle ilgili olsa sana amade olsaa birden kesse ya da azaltsa aa acaba noldu demez misin?Sen biraz yaklasip sorun mu var demez misin?Sen caba sarfetmez misin?

Tabi ki yarar.Soyle dusun o hep seninle ilgili olsa sana amade olsaa birden kesse ya da azaltsa aa acaba noldu demez misin?Sen biraz yaklasip sorun mu var demez misin?Sen caba sarfetmez misin?
Ya işte mesela tüm gün işteyken aramıo ben de aramıyorm merak da etmio. Ya da ailemin yanına gidince ben yazmasam aramasam sesi çıkmıo

Oyle degil evdeyken mesela surekli adamin pesinde olma onu mutlu edecem diye cirpinma kisaca ondan gormedigini abartarak ona yapma.

Önceki iki konunuzu da okudum.Ailenizin yanına neden bu kadar sık ve tek gidiyorsunuz? (hastalık durumu falan mı var acaba)Eşiniz sizinle restlesiyor gibi geldi. Kafasındaki düşünce beni bırakıp gidiyor beni ihmal ediyorsa bende ondan uzak dururum olabilir mi? 2 sene görüşüp evlendik demişsiniz sevgiliyken ilgili miydi?

Ailemin yanına sık gitmiyorm. Sevgiliylen de problemlerimz oldu ama aptal gibi evlendim bi de. Ailemle de problemleri var herşey o kadar karısık ki

Ailemin yanına sık gitmiyorm. Sevgiliylen de problemlerimz oldu ama aptal gibi evlendim bi de. Ailemle de problemleri var herşey o kadar karısık ki
Pardon ben sık gittiniz gibi algıladım.Üzücü bir durum takip edin ama üstüne çok düşmeyin adamın derim. Muhabbet bağınız kuvvetlenir inşallah

Son düzenleme:
Valla benim eşimde flört döneminde sürekli arayan biri değildi hatta kavga ederdik hep evlendik değişir sandım yine aynı, bu yüzden aşırı kavgalarımız oldu merak edilmek istiyorum diyorum o da ben sana güveniyorum diyo siyriliyo yani sevmemek değilde sorumsuzluk gibi gekiyo bana ya. Bahane yani yok ben böyleyim bilmem ne demek insan eşini günlük arar sorar yani doğrusu bu. Bi de ben zamanında alıştırdım böyle o yüzden alıştı o da ben geri çekildiğim de geliyo ama pek kıymeti kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…