Eşimle çok kötü tartıştık.arkasini dönüp uyuyo.inat erkekler cinselliği de mi inat eder ?

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
8
31
en başta benim suçumdu tartıştık sonra çok ağır sözler söyledi ben barismaya calistim ama yine suratlar 5 karis oldu derken 8 gündür çocuklar hariç konuşmuyoruz birde annesi yoğun bakımda covitte ama durumu iyiye gidiyor. Bana düşman kesildi resmen. 2 kere gece sarıldı uykulu sonra geri çekildi.bu tip erkekler cinsellikte de mi inat ederler normal mı Yani? Cok bunaldim 9 yillik evliyiz bu arada. 2.çocuğum oldu adam isteksiz olmaya başladı birden az sinir olsun bana tamam. Gözü dışarı kaymasın diye kendime de bakıyorum düşünüp duruyorum

Kavga etmişsiniz barıssanız bile sonucta huzursuzluk olmus bir de annesi yogun bakımda covitten..ha birde psikolojisini nerden bilelim ki esinizin
Herkesin olaylara durumlara yaklasimi farklıdır.9 senelik esinizi sizin tanıyıp neyi nicin yaptigini ya da simdi uzaksa size bunun tartisma ile mi yoksa aranıza sogukluk mu girdigini anlamaniz lazim..

Kuafördeydi bizde karşıdaki parkta bekliyoduk çocuklarla. 1 saat bekledik baya yüzüne biseyler yaptırdı benimde eski yasattiklarindan dolayı bi öfkem var. Parka gelince heryerini aldırdın mı bacağını felan dedim kadınlarda vardı. Eve gidince baya saydı mal mısın ne biçim insansın diye felan derken 2 gün kavga ettik. Soğumuş olabilir mi yoksa çok mu kizgin? Evdeki resmimizi indirmiş. Albümleri ters çevirmiş felan. Bende her kizdigimdayapardım şimdi o yapiyo

Haklı ama kızgın bence..

Adam size demek ki çok kızgın .annesi de yoğun bakımda .biraz anlayış gösterin. Siz üzerine gittikçe daha çok itersiniz onu. Adamın annesi ne kadar durumu iyiye gitse de yoğun bakımda cinselliği düşünmesi saçma olur bence. Erkekler her duyguyu içlerine atar .demek ki üzülürüyor sizinle tartışması da tuzu biberi olmuş

Yani bu kadar tepki vermesi normal mı ben barışmaya çalıştım onc e konuşmayı öğren beni rahat bırak felan dedi çok ağır laflar da söyledi
Ama soylenmeyecek seyi soylemissiniz haklı kızmakta.Uzerine annesi de rahatsızmıs tuz biber olmus demek ki.Kendi haline birakin biraz zamana ihtiyacı vardir belki..

Niye böyle insanların yanında tuhaf sorular sordunuz?
Şaka mı yapmak istediniz,komik olmamış ama.

Kendince sizi cezalandırıyordur. İnsanların içinde rencide olmuş sanırım. Herkes kaldıramayabilir.

Niye disarda 1 saat bekliyorsunuz onu anlamadim ama esine laf sokma kuzum herkesin icinde ozellikle ciddi sogutur ,ustelik kavga etmissiniz 2 gun ,onun acisindan bakilinca annesi hasta hanim kalbini kiriyor oda kabuguna cekiliyor ,sana yasattigi seyleri bilemem ama rahat durmadigina da eminim

Gözü dışarı kaymasın diye değil , kendinize saygınızdan bakımınızı yapın. Siz kendinize saygı duymazsanız , eşinizin sizi insan yerine koymasını beklemeyin.

Zaten parkta çocuklar oynuyodu
Fazladan 1 saat bekledik markete gidicektik. Ben o kendine özenince siniroluyorum eski yasattiklarinin etkisi kaldı bende malesef. O da parkttabana saycana evde saydı bi guzel

Niye böyle insanların yanında tuhaf sorular sordunuz?
Şaka mı yapmak istediniz,komik olmamış ama.
Ne alaka . Benim psikolojim biraz bozuldu yasadiklarimdan dolayı. Eşimle sürekli saçma sapan sorunlar yaşıyorum neresi şaka

Gözü dışarı kaymasın diye değil , kendinize saygınızdan bakımınızı yapın. Siz kendinize saygı duymazsanız , eşinizin sizi insan yerine koymasını beklemeyin.
Orası öyle tabiki ama onla az aram açılsın ay gidip barışsam mı benden soğur mu düşüncesi çok var. Mesela bi tanem diye kayitliydim ismimi yazmış çok zoruma gitti. He bende kayıtlı bile değil eşim de bilir hatta der sende kayıtlı bile değilim diye ama o yapınca sanki benden kopmuş gibi geliyo. Ve sanırım ders almam için yapiyo sanki

Ne alaka . Benim psikolojim biraz bozuldu yasadiklarimdan dolayı. Eşimle sürekli saçma sapan sorunlar yaşıyorum neresi şaka
Tamam da ben ne yaşadığını nereden bilebilirim.
Buradaki anlattıklarına göre yorum yazıyorum.
Anlaşamıyorsanız boşanın ama birbirinizi rencide etmeyin yalnızken de dışarıda da.
Saygı yitip gitti mi sonrası zor toparlanır.

Sizden sogursa ne olur , boşar mi? Eğer aman beni boşar diye çok çok korkuyorsanız , bir daha böyle patlamalar yapmayıp , sezsin sakin ve cevap vermeden oturun. Böyle sürekli tükürüğünüzü yalarsaniz bir süre sonra iyice kum torbasına dönersiniz.

Yanlış okumadıysam 9 yıllık evlisiniz. Valla iyi dayanmış eşiniz. Eşinin numarasını kaydetmemek ne demek eşinizle dalga geçeciğinize “oooo sıhhatler olsun daha da yakışıklı oldun hayatım” deseniz birde öpseniz çocuklarada güzel örnek olsanız. Resim indirmeler, rehberde isimle kaydetmeler falan çocukça. İki çocuk iyi olmuş bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…