- 16 Ocak 2021
- 4.284
- 7.697
- 108
- 30
Ben sizin çoğu yorumunuzu anlayamıyorum. Konu sahiplerini yeriyor musunuz yoksa başka bir şey mi anlayamiyorum. Birkaç kere okuyorum sizin yorumlarinizi.İstemiyorsanız boşanın
Adam onu bu haliyle seven birini belki bulur
Sizde sizi heycanlandıracak özenli erkeğinizi bulursunuz
Adamın ihtiyacı illaki bir şekilde giderir diyeyim
Ya neden anlatamıyorum ben kendimiBen sizin çoğu yorumunuzu anlayamıyorum. Konu sahiplerini yeriyor musunuz yoksa başka bir şey mi anlayamiyorum. Birkaç kere okuyorum sizin yorumlarinizi.
Burada adamı mi kayirdiniz birini bulur ihtiyacını giderir diyerek, konu sahibi haksız mı?
Evlilik bir bakıma karşılıklı çıkar ilişkisidirBeni ihtiyaç giderme olarak görüyorsa zaten gitsin başka yerde ihtiyacını gidersin. Böyle bir durumda da yapılacak bellidir zaten
İstemiyorsanız boşanın
Hani mesela sabahı falan kastettim. Normalde temiz olan insan bana gelince özensiz oluyor.Kokarca sahiplenmek isteyenler evine alıp besleyebilir
Kendine özen gösteriyor evet ama bana yönelik değil ele gösteriyor. Ve evet bu da bana yetmiyor ve onu öyle kabul etmeyi reddediyorum. İçimden gelmiyor.Kendine özen gösterse de sizin için yeterli değilmiş zaten baştan çıkarılmak istiyormussunz.Millette ne dertler var
Meğer benmişim ortamın sıcaklığını kuran el tutan öpen seven. Biraz kendimi çekince iki kankiye döndük...Bir diş bile fırçalamıyor mumax 3 dk neden yapmıyor? Çürük, hassasiyet vb yok mu ağzında bu şekilde kendi nasıl yaşıyor??
Beklentini düşür mutlu olursunKendine özen gösteriyor evet ama bana yönelik değil ele gösteriyor. Ve evet bu da bana yetmiyor ve onu öyle kabul etmeyi reddediyorum. İçimden gelmiyor.
Buyrun siz sevin boyle birini madem.İstemiyorsanız boşanın
E boşanmayı düşünmüyorsa ne yapacak ki peki? Ya beklentilerini düşürecek ya boşayacak. Ortası yok ki.Buyrun siz sevin boyle birini madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?