eşimle düzenli yapacağımız hobi arıyorum

papatyasutu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
18
6
1
yeni evliyim istanbul'da yaşıyorum eşimle her haftasonu belirli bir saat vererek makul ücrette veya ücretsiz yapabileceğim hobi arayışındayım ne yapabilirim o tarihi çok seviyo ben sanatla ilgilenmeyi seviyorum ve spor yapıyorum beraber masa tenisi vs oynasak ama masa tenisi için nereden masa buluruz bilmiyorum

yeni evliyim istanbul'da yaşıyorum eşimle her haftasonu belirli bir saat vererek makul ücrette veya ücretsiz yapabileceğim hobi arayışındayım ne yapabilirim o tarihi çok seviyo ben sanatla ilgilenmeyi seviyorum ve spor yapıyorum beraber masa tenisi vs oynasak ama masa tenisi için nereden masa buluruz bilmiyorum
Masa tenisi için portatif aparatlar satılıyor her masaya uygulanabilen şu an tam adını hatırlamıyorum ama internetten bulabilirsiniz. Tarihi yerleri gezebilirsiniz müze vs taş boyamayı sever misiniz bilmiyorum biz seviyoruz. Kitap okumayı seviyorsanız iki kamp sandalyesi alıp sessiz sakin bi yere gidip açık havada bi çay kahve içip kitap okuyabilirsiniz. Seramik atölyeleri ya da bu tarz el işçiliği şeylerin günlük kursları oluyor gidip bardak kupa tarzı şeyler yapıyorsunuz aklıma gelenler bunlar şu an

Back
X