eşimle en yakın kız arkadaşım beni aldatıyor olabiilir mi acaba..

kapıyı kapatmak niye yahu?
onu dedin bende bi karıncalanma oldu açıkçacı...
ya yapılanı ya da söyleneni bilme diyedir benim bildiğim. sesten rahatsız olsan sen kapatırsın kapıyı ona noluyo ki?
ben senin yerinde olayım arkadaşım hayatta şöyle bi durumda tedavi görmezdim ne olduğunu kavra önce olur ya tedavin olumlu yanıt verir yarın öbür günde çocuğum var günahtır ayrılmayayım der katlanırsın eğer ters bir durum varsa ya da bekar bir anne olursun iyi düşün derim ben

katılıyorum kesinlikle.hem eşinin böyle bir süreçte senin yanında olması gerekiyor.ayrıca tavrını da göster,sessiz kalma,sonra çok üzülürsün.

Çok garibime gitti bu durum benim de. Ne o öyle sen içeri geçip yatıcaksın o gelicek kapıyı kapatcak sohbet muhabbet gırgır o biçim.
Yıkarım valla ortalığı. Tüp bebek tedavisi oluyorum demişsin o yüzden orda kalıyormuşsun. Ben böyle bi durum olsa asla ve asla orda kalmayı tercih etmem.
Orda kalmamak için tedaviye de başlamazdım gerçi o ayrı konu. Bence eşinle bu durumu konuş rahatsız olduğunu bu kadar samimi bu kadar içli dışlı olmanın seni üzdüğünü belirt.

bune ya, böyle şeymi olur yahu
siz gerçekmisiniz?

ewet canım gerçeğiz. kötü niyet düşünmeden hareket ettiğim için. her şeyi rahat bıraktım. ve hatamı anladım. dersimi aldım. bazı şeylei göremedim galiba belki de kuruntu bilmiyorum ama şimdi daha rahatım. ayrldm o evden ve herşey eski halini aldı.

ve tüp bebek tedaviside tam anlamıyla başladı perşembe yumurta toplama yapılacak salı da transfer olacak nasipse bu olayda mutlu sonuçlanacak. herşey yolunda bu olayı aşamasaydık çok üzülürdüm çünü ben eşimi çok seviyorum. eşimle konuştum olayları ve rahatsızlıklarımı söledim. oda yapması gereken ilk şeyi yaptı ve beni aldı getirdi. ve özür diledi bilmiyorum ama ben şuan rahatım. ogünlerde o kadar huzursuzdum şimdide o kadar rahatım. :))))

tamam simdiye kadar hersey iyi gözukuyor da o kadinla görusmenizi de kismanizi tavsiye ederim hem siz hemde esiniz

Bence böylesine çok önemli bir tedavi sürecindeyken önce sakin olun. Kadın ve erkekler çok yakın arkadaş olabilirler. Çocukluk arkadaşı diyorsunuz. Aklınızda şüphe varsa açık açık sorun eşinize bence. Kendi kendinizde kafanızda kurmayın lütfen.

Canım inşallah daha iyiye gidersiniz, bu konularda da başta koy tepkini derim ben..

Son düzenleme:
insan ne kondurabiliyor, ne de şüphesini dizginleyebiliyor. çok zor bu işler. herkesten her şeyi beklemek lazım ama emin olana kadar da insanları suçlamamak lazım diye düşünüyorum. bence açık açık bu durumun nasıl göründüğünü eşinle konuşmalısın. bak hayatım böyle yapıyorsunuz kendini benim yerime koy sen ne düşünürsün, sen neler hissedersin gibi tatlı sorular sor. böyle bir şey zaten varsa dediğin gibi artık çoktandır aldı yürüdü gitti zaten. arkadaşınla da konuş diyeceğim de onun bir faydası olacağını sanmıyorum. kendini üzmeden, gözünü açık tutarak ve her şeye hazırlıklı olarak bir tutum belirlemen şart.

eşimle en yakın kız arkadaşım beni aldatıyor olabiilir mi acaba..
Olabilir degil, olmustur, senin haberin olmamistir. Yazdiklarindan (tüp bebek) anlasildigina göre esin erkek. Söz konusu bir erkekse ne bekliyorsun ? Aldatir, hicbirsey olmamis gibide gözlerinin icine bakar. Utanma duygulari olsa bastan yapmazlar. Da..

.. kusura bakmada bu yazdiklarini okuyunca, ben esinden cok, senin esligini/kisiligini hatta sevgini sorguluyorum.. Esin arkadasin da olsa baska bir kadinla bu kadar samimi olma hakkini nerden buluyor/kim veriyor ? Senden baska kimse olamaz heralde. Akil istiyorsunda bu konuda sana akil verebilecek kimse yok. Eger sen esini kenara cekip konusmayi basaramiyorsan, birde onun samimi arkadasini cagirda sabaha kadar icip konusun, tabi esinin uykusu gelip yatmasi gerekiyor, tam bir deja vu olmasi icin.. Belki esinin kafasi ozaman calismaya baslar, seninde konusmana gerek kalmaz.

kusura bakmayin ama çüşş diycem bu ne samimiyet rahatlik vede genislikk

hangi akla hizmet onlari.bas basa birakip gidip yatabiliyorsunuz onlarin sabaha kadar oturup icmesine musade ediyorsunuz.. illa cinsel biseyler yasamasina gerek yok onunla sohpet.ederken onu arzulayabilir bas basa kalinca duygusal biseyler baslayabilir heleki alkolluyken hersey olabilir!!!!

felaket tellalligi yapmak istemiyorum ama cok sinirlendim bu kadsr rahat olmayin kocanizi ellerinizle servis ediyorsunuz baskasina yoksa bile bu gidisle olmamasi kacinilmaz!!!

Sakin ha sakin o kadinin evinin önünden bile gecmeyin benden söylemesi .! Atesle parut yanyana durmaz ki bu rahatlik valla ben olsam göz kapaklarima japon yapistiricisi sürer öyle yanlarinda otururdum Cok sükür gitmissiniz ordan

Okudukça cinlerim tepeme çıktı valla,iyi geceler çekip kapıyı kapatmakta nedemekmiş..Nolursa olsun insanın öz kardeşi bile olsa herkesin bir mahremi var gece oldummu herkes gider odasına evli evine köylü köyüne hesabı,çok sevindim eşinin özür dilemesine okurken içim tuhaf oldu valla.Yok Allah korusun...Geçenlerde erkek arkadaşımın (yakında sözlüm olacak inşallah) eskiden çok samimi olduğu bayadır görüşmediği bir kız arkadaşı ofisine gelmiş ziyarete,oda telefonda söyledi bana..Ofiste kimse yok,ikisi...Kızı tanımıyorum sonuçta,bende ne yaptımm hemen pastaneden ufak bi pasta aldım kola aldım sürpriz yaptım,erkek arkadaşım çok sevindi neden zahmet ettin dedi,olurmu öyle şey aşkım misafirimizi güzel ağarlayalım hem nezamandır görüşmüyormuşsunuz bizde bu vesileyle tanışmış oluruz dedim.Güzel oldu,güzel...

yanlış anlamayında çok rahatmışsınız belki gerikafalı diyeceksinz ama evli bir erkeğin samimi kadın arkadaşı olmasını onaylamıyorm ve doğru bakmıyorum iş arkadşı olur okul arkadaşı olur vs ama meraba meraba birde anlattıklarınzı düşünürsek çizgiyi fazla aşmışlarrr kocan elden gidiyor galibaaa:18::18::18:

bu kadar rahatlık fazla bence. ne demek onlar başbaşa sabaha kadar oturup içiyorlar?
ve sende buna müsade edıyorsun öyle mi?
başbaşa kalmaları yanlış
eşinin çocukluk arkadaşıymış bence senin en yakın arkadaşın sayılmaz.
çocukluk arkadaşı bile olsa, olmaz

insan utanır yahu evli insanla başbaşa kalmaya, yanlış anlaşılabılır dıye çekinir.
aralarındakini bilemem ama, eşine tavrını koy

Dimi?
Olmasa bile öyle bişey, aman yanlış anlarlar deyip geri durmaları gerekli bencede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…