eşimle eski duyguları hissedememe

Rapstory89

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
69
25
8
36
eşimle evlilik öncesi sonrası çok ağır sorunlar atlattık düğün pandemi sebebi ile anca oldu düğün miladımız olsun herşeyi geride bırakalım düzelelim dedik. şu an güncel problem yaşamıyoruz. ama ben onca olaydan sonra eskisi gibi sevgi hissetmiyorum duygusallığım azaldı ona karşı çünkü karakolluk dahi olacak büyük kavgalar oldu aileler sebebi ile düzeltmek istiyorum ama yaşananları zihnim unutmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum

eşimle evlilik öncesi sonrası çok ağır sorunlar atlattık düğün pandemi sebebi ile anca oldu düğün miladımız olsun herşeyi geride bırakalım düzelelim dedik. şu an güncel problem yaşamıyoruz. ama ben onca olaydan sonra eskisi gibi sevgi hissetmiyorum duygusallığım azaldı ona karşı çünkü karakolluk dahi olacak büyük kavgalar oldu aileler sebebi ile düzeltmek istiyorum ama yaşananları zihnim unutmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum
Keşke düğünü erteleseydiniz. İnsanlar sanıyor ki düğün sihirli bir değnek ve aynı eve girince sorun kalmayacak 🤷‍♀️🤷‍♀️

Keşke düğünü erteleseydiniz. İnsanlar sanıyor ki düğün sihirli bir değnek ve aynı eve girince sorun kalmayacak 🤷‍♀️🤷‍♀️
erken nikah yapmıştık çoktandır aynı evdeydik zaten düğün ertelendi sebebi ile de çok kavgalar ettik anca düğün oldu ama yaşanan kavgalar söylenen sözler unutulmuyor

Zaten o kadar büyük olayları insan nasıl unutabilir ki?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Zaten o kadar büyük olayları insan nasıl unutabilir ki?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
şu an güncel problem yaşamıyoruz maddi manevi sorun yok ama o yaşananlar yüzünden ben durgunum kendim de strese girdim şu an sorun yok nie eskiyi düşünüyorum diye. şu an sorun yokken problem çıkarsam nankör gibi olurum güncel hiçbir şey yok çünkü ama nası his olarak düzelirim bilmiyorum

şu an güncel problem yaşamıyoruz maddi manevi sorun yok ama o yaşananlar yüzünden ben durgunum kendim de strese girdim şu an sorun yok nie eskiyi düşünüyorum diye. şu an sorun yokken problem çıkarsam nankör gibi olurum güncel hiçbir şey yok çünkü ama nası his olarak düzelirim bilmiyorum
Fark etmez ki.
İnsan geçmişi silemez ki.
Sizi karakolluk olacak kadar üzmüş bir adamı affetmişsiniz,evliliğinize devam etmişsiniz.
İşiniz çok zor.

şöyle düşün

bekarken hayal ettiğin herşey gerçekleşmiş , ve düğün olmuş bitmesine dk kala damadın patavatsız abisi , içkili kafa
boşbogaz bir laf ediyor , ve işte orada masal orada son buluyor ,
olayın üzerinden 16 sene geçiyor ve ben halaaa onun kagvasını yapıyorum ,

şöyle düşün

bekarken hayal ettiğin herşey gerçekleşmiş , ve düğün olmuş bitmesine dk kala damadın patavatsız abisi , içkili kafa
boşbogaz bir laf ediyor , ve işte orada masal orada son buluyor ,
olayın üzerinden 16 sene geçiyor ve ben halaaa onun kagvasını yapıyorum ,
çok haklısınız

eskiden kavgalar sebebine eşim gün içinde güzel mesaj falan hiç atmıyordu seni özledim seni seviyorum VS gibi şu an da da kavga yok ama gene atmıyor o da galiba yaşananlardan çıkamadı duygusallığı bitti

Aslında aşıkken evlenmeye karar vermemek gerekiyor..aşk bitince gerçek karakterler ortaya çıkıyor ve işin büyüsü bozuluyor
Allah yardımcınız olsun ama kendinizi üzmeyin ..anlaşamıyorsanız çocuk da yokken bitirin yada bir süre ayrı yaşayıp tartın kendinizi

babamla kavgalı babama gidecektim laf kavgası oldu ben de ben senin annen değilim babama bakarım dedim o da bel altı vurma dedi beni itti koltuğa kafamı çarptım sinirle polis çağırdım babamı çağırdım olay sonrası ailem bitsin dedi Bi şekilde gene affettim
Am sizin dediğiniz anne kelimesi de onu yaralamıştır acaba o unuttu mu bunu? Yoksa oda mı sineye çekiyor?
(bunu size şiddet uygulaması hak gibi söylemedim o kesinlikle yanlış ama sizde haksızsınız.)

Back
X