Eşimle eşref saatlerimiz bir türlü uyuşmuyor!

falling_water

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
736
1.331
313
Merhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)

Tövbeler tövbesi.
O akşam az nazlansın, siz de sabah elinizi yüzünüzü yıkayın, dişlerinizi fırçalayın?

Gerçi bunun için vakit belirlenmesi de baya ilginç ama..

mecbur birbirinize ayak uyduracakınız. ben akşamları pert oluyorum yorgunluktan ama idare ediyorum napalım evliliğin bel kemiği bu da :)

Merhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)

Eşimin gazı bana mis, teri lavanta kokar :) Şaka bi yana benim eşim de geceleri çok terler mesela. Başkası olsa tiksinebilir, ama ben ona ıslak ıslak sarılıp uyuyorum, oh miss :) Hiç de kötü kokmuyor hatta çok güzel geliyor bana böyle tatlı tatlı :) Bunları dert etme. Baban belli ki çok bakımsız bir insanmış annen de azıcık titizse kıyametler kopmuş olabilir. Fakat her erkek öyle olacak diye bir şey yok binde birdir. Diğer şeyleri de sevince gözün görmez zaten :)

Gazı mis,teri lavanta..
El yüz pis,ter,ağız kokusu.
Aradaki farklara bak...

sabahları seviyor olabilir adamda
bence gece en iyisi
sabah sabah ağız kokusu filan sevmem ben

Arkadaşlar alemsiniz :)
Elbet saati yok bu işin, fakat bi türlü denk gelemeyince sebebin bundan kaynaklandığını düşündüm ben. Eşim sabah seviyor demek ki ben akşam, napalım:)

Back
X