Eşimle eşref saatlerimiz bir türlü uyuşmuyor!

benimki de sabah çok erken kalkmasak sabah yapardık,daha dinlenik ve tatlı oluyor dedi geçen gün. demek ki benimkinde sorun yokmuş :confused: sende adamı kıtma bari haftada bir gün sabah olsun da gönlü olsun ,geri kalanıda akşam olsun . nasıl olacak o deme ,sen istediğinde eşinide istet daaa :KK23:

Merhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)
ORTADA BULUŞMAYI DENEYİN YANİ ÖĞLE VAKTİNDE :KK53::KK53:

Kizlar sabah yapip dusunuzu alip ise gittiginizde daha dinc daha enerjik oluyorsunuz. Hatta gun bile guzel geciyor adamin akli da siz de kaliyor tavsiye ederim biz de durum tam tersi ama c9gunlukla ben bisekilde galip geliyorum sabah daha guzel oluyo.adami kivama getirip bi4 dus alda gel ya da disini fircala da gel demek zor degil hayir dedigini de gormedim. Tavsiye ederim

Merhaba hanımlar, dert midir bilmiyorum fakat eşimle ilişkiye girmek için istekli olduğumuz saatler bir türlü kesişmiyor. Ben akşamları çok istekli oluyorum fakat o yorgunum diyor. Sabahları da uyanır uyanmaz üstüme atlıyor :) Ama ben sabahları sevişmekten hiç hoşlanmıyorum haksız mıyım? Yeni uyanmışız, uyku mahmurluğu, elim yüzüm pis, belki geceden terlemişiz, ağzımız kokuyor falan..Buna rağmen ısrarla sadece sabahları yapmak istiyor. Bu nedenle günlerdir birbirimizi kovalayıp duruyoruz. Akşam ben yanaşıyorum o naz yapıyor, sabah o geliyor ben kaçıyor..Nasıl kavuşuruz biz? Biraz mahrem bi konu farkındayım ama becerebilen varsa sizler bu problemi nasıl aştınız? Kocamı özledim ayol :)
gerçekten çok komik ve şekersiniz :D bence senın bıraz fedakarlık yapman gerekır adam yorgun argın yapmak iistemez sen sabahları esınden önce uyan kalk dişleirni fırcala hazırlan yataga gir kızım bunuda bızmı söyleyelım çözüm basit

işten gelip eve girdiğiniz gibi deneyin bi de ?
hani hem çok geç saatte değil hem de sonra rahat rahat oturursunuz :)

Bence şartlanmak yanlış, bazen onun dediği gibi yapın,zamanla sizin istediğiniz vakitte de olacaktır.Haftaiçi gece-akşam, haftasonu ise sabah veya akşam farketmez.Bilmiyorum ben vakte hiç dikkat etmedim,içim ona kaynayıp canım istediğinde durum kaçınılmaz oluyor,o da hiç geri çevirmedi şükür, tabi ben de :)

Ayrıca erkeklerin büyülü atmosferden vs anlamadığına kızmayın,bundan anlayan erkek azdır. O yüzden çoğukez o büyülü ortamı siz oluşturun,sonra da tatlı şakalaşmalarınız olurken sizin de istediğinizi söyleyin, mesela diyordum ben : yaa aşkım banane bi kez de sen müzik aç dans başlat falan diye,o da anlıyor beklentimi ve yapıyor. Biz demesek nerden bilecek isteklerimizi,önemli olan ona o şeyi yapma isteği sağlatacak kadar sevgimizi vermek ve tatlı dil kullanmak. Hiç trip atmayın, tatlı sitemleriniz olsun,abartmayın :)

Ayrıca erkeklerin büyülü atmosferden vs anlamadığına kızmayın,bundan anlayan erkek azdır. O yüzden çoğukez o büyülü ortamı siz oluşturun,sonra da tatlı şakalaşmalarınız olurken sizin de istediğinizi söyleyin, mesela diyordum ben : yaa aşkım banane bi kez de sen müzik aç dans başlat falan diye,o da anlıyor beklentimi ve yapıyor. Biz demesek nerden bilecek isteklerimizi,önemli olan ona o şeyi yapma isteği sağlatacak kadar sevgimizi vermek ve tatlı dil kullanmak. Hiç trip atmayın, tatlı sitemleriniz olsun,abartmayın :)
Kız her seferinde müzik açıp dans mı ediyorsunuz? Bravo valla...

Back
X